Gebruikers over webshop Fredpc
Review toevoegenEchte superbelg! Kon bij hem de acer apire 1714 bestellen die in Nederland niet meer te koop is. Wel vooraf betalen. Dit was voor mij een groot probleem want daarmee had ik net een zeer slechte ervarig gehad bij het duitse media-electronic.
Maar na 10 minuten met de eigenaar Freddy aan de telefoon wilde hij zelfs de laptop persoonlijk vanuit Belgie naar Rotterdam brengen. Dit gaf mij het gevoel dat ik hem kon vertrouwen en heb hem de laptop gewoon laten versturen. Na een paar dagen was hij binnen en werkt perfect. Klasse!
Dit is _het_ voorbeeld van een winkel. Wanneer ik vroeg om informatie voor het bestellen van een moederbord (omstreeks een uur of 11 's avonds op een zondag) kreeg ik een paar minuten laten direct een antwoord. Hij kon mijn moederbord twee dagen later al binnen hebben, en dat voor een moeilijk te krijgen moederbord (MSI K7D Master L).
Freddy, de eigenaar, is het vervolgens zelf naar hier komen brengen met de auto (ongeveer 70 - 80 km van zijn winkel). Qua afhandeling, service een dikke 10 !
Hij heeft me overigens op m'n gsm gebeld dat het moederbord er was. Ik heb hem gebeld 's avonds laat (omstreeks 10 uur) en hij was nog altijd even vriendelijk ondanks het late uur.
Enkel goede ervaringen met de man, enkel de winkel in kwestie. Naar mijn bescheiden mening een perfecte winkel.
Dit klinkt misschien alsof ik ingehuurd ben, maar dat is zeker niet zo. Enkel goede ervaringen met deze winkel en ik zal niet langer aarzelen om er nog eens te bestellen.