Gebruikers over webshop Multi PC
Review toevoegenIk was op zoek naar een type videokaart. Multi PC had er nog 1 liggen. Kreeg ik mee voor een zeer schappelijke prijs.Normaal gesproken kom ik maar in 1 winkel, maar ik zal zeker nog een keer bij ze gaan shoppen.
Wat veel mensen niet weten is dat deze jongens ook via het 06 nummer op de website te bereiken zijn. Zo kun je een afhaalafspraak maken op het moment dat het je uitkomt.
Heb hier regelmatig spulletjes gehaald en altijd prima in orde. Vooral de service is prima; doen nooit moeilijk en ruilen vaak direct om.
Niet meer de goedkoopste maar zeer scherp geprijst en een rots in de branding.
MultiPC is een gewoon goede zaak. Sinds kort hebben ze een nieuwe lay-out van hun website online gezet. Welke nu erg duidelijk is.
Met technische vragen helpen ze je ook altijd goed en adviseren je correct.
Ze hebben inderdaad een mindere periode gehad, maar ik heb er vertrouwen in dat het nu een stuk beter gaat.
Een minpuntje is dat je enkel op zaterdag bij de winkel langs kan gaan. Een extra openings dag van de winkel op woensdag van bv. 15.00 tot 19.00 ofzo zou erg prettig zijn.
2 weken terug een kapotte voeding opgestuurd. Hij is daar ook aangekomen en aangenomen (volgens track&trace bij de TPG), maar Multi PC zelf is onbereikbaar. Meerdere mailtjes gestuurd waar niet op gereageerd wordt en bovendien zijn ze telefonisch niet bereikbaar op het moment. Alleen na 6 uur kan je iemand bellen op een 06-nummer maar dat is me ook nog niet gelukt. Er staat ook geen adres bij anders was ik er al lang eens langsgegaan.
Ik ga het vanavond nog maar eens proberen!
Op 24-09 (zie berichten eerder hier) mijn defecte Lite-On 32/12/40 opgestuurd.
- Bleef een tijd op het ophaalkantoor liggen omdat ze slechts eens in de paar dagen naar het afhaalkantoor gaan (dat is dus al een minpunt).
- Tijdje niets meer gehoord (minpunt).
- Na zelf mailen bleek uiteindelijk begin deze week (maandag) dat zij het defect ook hadden geconstateerd en dat ze nog die middag een nieuwe drive zouden versturen.
- Dinsdag: geen nieuwe CD-RW. Woensdag: ook niet. Kreeg vandaag pas binnen.
Al met al is het natuurlijk een pluspunt dat ik een gratis een nieuwe drive kreeg (een Lite-On 40/12/48, een snellere zelfs), maar het heeft al met al ruim drie weken geduurd...
Algemene indruk is van de site. Technische kennis is niet op het hoogste niveau bij Multi PC, maar zeker een dikke voldoende. De 7 voor de afhandeling was omdat ik mijn complete systeem pas na 3 weken binnen kreeg.
Maar het hoofdpunt is service daar. Ik kwam er na een jaar achter dat mijn voeding 300Watt is terwijl ik duidelijk een 350Watt had besteld. Dus had ik ze gemaild, volgende dag kreeg ik een mailtje terug dat ik de voeding kon gaan omruilen. Jippie
Topservice en goede computer zaak op het net
Op 29-01-2002 een Lite-On CD-RW drive gekocht. De laatste tijd begint 'ie raar te doen bij volle 80m CD's, tegen het einde van een CD leest 'ie niet goed meer (ook al heeft 'ie de CD zelf gebrand).
Ik heb zojuist Multi-PC gemailed, volgens hun website leveren ze maar een half jaar garantie. Dat is natuurlijk grote onzin! Wettelijk zijn ze verplicht garantie te leveren gedurende de volledige periode waarin redelijkerwijs verwacht mag worden dat een product het probleemloos doet; nou, een CD-RW drive zou het toch echt wel langer dan een half jaar moeten volhouden. Zeker aangezien ik echt geen massa-productie draai hier...
Eens kijken wat ze daar op zeggen...
niet klant gericht, en zijn vergeetachting
Ik had geen hdd, dus maar een een wdc 120gb bestelt en gevraagt of het binnen 2 dagen kon, binnen 2 of 3 dagen was ie binnen maar wel mooi een rotte, rma aangevraagt en gelijk gevraagt of ze er 1 apart konde leggen, dat dede ze ook.
na 5 dagen niks, opgebelt ow ik zie hier ergens het doosje liggen, nog niet opengemaakt
WAT! kunnen jullie het woord spoed niet, naja dan zie ik hem wel morgen verschijnen.
weer een paar dagen later opgebelt omdat ik niks had, ze hadden niks op voorraad, maar ik had toch gevraagd of je er 1 apart wou leggen, ja sorry sorry sorry, na een week of 2 eindelijk mijn hd terug, maar nog geen bestelkosten terug.
3x opgebelt en niks, toen maar een (aangetekende) brief gestuurt en krijg eindelijk mijn geld terug