Gebruikers over webshop Stonehouse Groep
Review toevoegenMijn MacBook pro naar MacHouse Amsterdam toegebracht ivm defect. Netjes reparatie bewijs gekregen.
Online hebben ze een service waarmee je kan zien wat de status is van de reparatie. Deze heb ik proberen te raadplegen over mijn reparatie. Maar geeft steeds aan dat mijn reparatienummer niet gevonden kan worden. Er wordt aangeraden door de site om contact op te nemen met MacHouse.
Vervolgens doe ik dit netjes. Ik had toch nog een paar vragen over de reparatie dus dat komt goed uit. Op telefoon nummer 020-5304160 probeer ik MacHouse Amsterdam al drie dagen te bereiken. Maar dit tervegeefs. Meerdere keren per dag proberen contact te krijgen. Maar ook dit keer geen gehoor.
Verschillende keren in de afgelopen jaren onderdelen besteld. Klein spul wat verstuurd werd was binnen 1 of 2 dagen binnen, iBook, Powerbook en PowerMac heb ik één dag na bestelling zelf opgehaald in Woerden.
Toen mijn Powerbook wat langer voor een logicboard-reparatie weg moest kreeg ik een tijdelijke PoBo te leen met mijn eigen hdd, en de batterij werd probleemloos omgeruild toen die na anderhalf jaar kuren ging vertonen.
Gisteren sloopte ik per ongeluk mijn F1 toets, gebeld wat een nieuw toetsenbord zou kosten, doorverbonden met de TD die me vertelde dat ze nog wel een toets hadden liggen en die is vandaag gratis gerepareerd .
Tienen geven vind ik een beetje onwaarschijnlijk, dus ze moeten het maar met negens doen
btw: Stonehouse is de zakelijke afdeling van Machouse.