Musicorner

Gebruikers over webshop Musicorner

Tijdje geleden bij Musicorner een Onkyo receiver en cd-speler besteld. Ik was op zoek naar een 'gewone' versterker (geen surround gedoe ed.) en een cd-speler die gewoon cd's speelt zonder allerlei poespas. Na wat zoeken mijn keuze gemaakt en besteld bij Musicorner, aangezien zij een scherpe prijs hanteerden.

Het bleek echter dat de door mij uitgekozen receiver niet voorradig was, ondanks dat er op de site vermeld was dat dit wel zo was. Foutje dus, kan gebeuren. Probleem was ook dat het ruim een maand zou duren voordat dit model weer binnen zou komen. Maar Musicorner loste dit op een zeer voorbeeldige manier op: ik kreeg voor hetzelfde geld een nieuwer en duurder model receiver en bovendien kreeg ik nog een zeer redelijke korting op de bijpassende cd-speler.

Nadat dit geregeld was werd mijn bestelling snel bezorgd. Hoewel ik dus al vrij goed wist wat ik wilde hebben vond ik het toch prettig dat er niet geprobeerd werd om me iets aan te smeren wat ik niet nodig heb. Mensen bij Musicorner begrepen mijn (vrij eenvoudige) wensen en handelden daarnaar. Receiver en cd-speler bevallen tot op heden zeer goed. Ik kan deze zaak dus van harte aanbevelen.

Ik had hier een Sennheiser HD 515 hoofdtelefoon besteld. deze had ik nodig voor een lan een weekend later. gezien ik in den bosch woon, en purmerend (waar deze shop zit) niet om de hoek is, had ik gevraagt of ik hem zaterdag 7 april kon komen ophalen. dit was geen probleem. dus zaterdag 7 april daar de shop in, je kan gewoon pinnen daar (dus een vooruitbetaling is niet noodzakelijk). hele weekend ermee "geLANed" en geen problemen er mee gehad. Bovendien hebben ze verstand van wat ze verkopen (dit is bij andere shops nog wel eens anders)

zoals ik bij algemeen eigenlijk al gezegd heb, de bestelling lag netjes klaar toen ik hem kwam ophalen.

Scorekaart voor Musicorner