Gameorder.nl

Gebruikers over webshop Gameorder.nl

Goede overzichtelijke webwinkel, scherpe prijs.

Koop hier al een aantal jaren games, ben zeer te spreken over het feit dat ze zelf kwamen met een correctie in aanschaf prijs, vandaar ook mijn Shopreview.

Had Splinter Cell Conviction voor de pc gekocht, en al betaald in Februari, tijden een tussentijdse prijswiijziging kreeg ik hiervan netjes bericht en heb het "teveel" betaalde teruggestort gekregen.

Verder alle features die je van een webwinkel mag verwachten.
Overzichtelijke product info
Screenshots en filmpjes
Bevestiging mails van de bestelling t/m verzending
Betalen dmv, Paypal, iDeal en zelf overschrijven

De prijs wijziging gaf mij meteen het voordeel van de laagste prijs op dat moment voor deze game, de prijzen van de overige games zijn concurrerend tot erg laag.

De game op de release datum ontvangen, 29 April, had voor Gratis verzenden gekozen, game kwam in een goede bubble envelop aan.

De mail van de prijswijziging gaf mij de optie om het bedrag terug gestort te krijgen of om het teveel betaalde als tegoed te houden, heb aangegeven het geld teruggestort te willen krijgen, dit stond twee dagen na mijn mail al op de rekening.

Website is neit je-van-het maar hij voldoet goed waarvoor het bedoeld is.
De status van de bestelling kan netjes bekeken worden als je inlogt op de website.
Veelal nette prijzen en bij bestelling krijg je een soort waarde punten die je later kan besteden.
Ook zijn de verzendkosten erg netjes en word een besteld spel in een bubbelenveloppe verstuurd waardoor er geen overbodige kosten worden gemaakt door het als pakketpost te versturen.
Verder neits op aan te merken aangezien dit gewoon in orde is !

1 november UT III ge-preordered bij de shop, en ik wist dat hij later in de maand pas uit zou komen.
Toen bekend was dat de release 23 november zou zijn heb ik ervoor gezorgd dat eht geld ruim voor die tijd was overgemaakt, zodat alles geregeld was en het spel op de dag van de release verzonden kon worden.....tenminste dat leek mij logisch.
Geld was ruim voor die datum netjes afgeschreven, maar niets. Geen status update.
23 november nog neit...en enkele dagen alter een status update dat er betaald was, wat ondertussen al een week ervoor was gedaan maargoed.
26 november status op verzonden gezet, beetje laat, 3 dagen na een release maargoed.
En toen begon eht wachten.....en wachten...tot ik op 4 december maar hebg emailed waneer ik eht spel kon verwachten, en snel een mail terug kreeg dat ze erachteraan gingen.
Uit eindelijk werd het 8 december dat ik eht spel kreeg.
Ondertussen ahd ik al een exemplaar gehaald aangezien ik eht heel graag wilde spelen (tja waarom zou je anders pre-orderen :?) dus ik heb nu een extra exemplaar wat ik met verlies mag zien kwijt te raken.
Persoonlijk vind ik het erg raar dat een winkel er meer dan 2 weken na een release over doet om een spel te verzenden. Voor mij geen reden meer om bij deze winkel te bestellen, naar de winkel fietsen is snelelr en scheelt amper in prijs.

Website is meer dan acceptabel. Helaas (nog) geen mogelijkheid tot betaling via iDeal. Bij elke statuswisseling e-mail ontvangen.
Leuk geprijsd. Voor games (en software?) gratis verzending.

Bestelling is op tijd (binnen 5 werkdagen) thuis geleverd. Status verzending is te volgen via de site. Geen verdere track&trace na verzending.

Geen gebruik van hoeven maken

Scorekaart voor Gameorder.nl