Gebruikers over webshop LASystems.be | zakelijk
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenFantastische klant is koning mentaliteit op een moment dat ik hen nodig had.
Die mentaliteit is goud waard. Bedankt.
Door fouten bij shipper konden enkele belangrijke componenten niet bezorgd worden.
LA Systems stuurde zonder verzoek zelf nieuwe componenten op. Ook zonder factuur. Het ging er hen om, eerst de klant te helpen en dan pas verder te kijken.
1 mailtje zette alles in gang, zonder dat ik zelf iets moest vragen.
AlgemeenIk had dringend enkele nieuwe DELL laptops en usb-c dockings nodig om de oude toestellen te vervangen wegens geen updates meer. Levering was ok. Tevens prijs ook meer dan ok.
VerzendingDe spullen waren er binnen de opgegeven periode op hun site.
KlantenserviceSlechts een enkele mail gedaan en daar kwam toch zeer snel respons op.
AlgemeenIk heb 2 Intel netwerkkaarten gekocht bij LA Systems. Deze hadden een zeer scherpe prijs en het bestellen verliep vlot.
VerzendingProducten waren stevig verpakt en leverdatum klopte met wat ik via email had ontvangen.
KlantenserviceIk had het vermoeden dat 1 van de 2 netwerkkaarten gerefurbished was (o.b.v. bedrukking op de verpakking en staat van het product). Ik kreeg telefonisch onmiddelijk (zonder keuzemenu of wachtrij) een medewerker aan de lijn. Mijn vermoeden werd serieus genomen en na het versturen van een mail met meer info, werd het direct opgenomen met de leverancier. Vervolgens werd ik op de hoogte gesteld dat GLS het pakket terug kwam ophalen en een refund zou worden voorzien. Dit werd keurig en vlot nagekomen.
O.b.v. deze ervaring zou ik zeker opnieuw bij LA Systems bestellen.
AlgemeenLasystems is een goede webshop met veel zakelijke producten. Van wat ik er al heb gekocht zaten ze ook meestal bij de betere scherpe prijzen.
Geen problemen tot op heden ondervonden. Meerdere malen voor kantoor een bestelling gedaan.
AlgemeenHeb hier een HTPC case gekocht voor zelf een build van te maken.
Was hier op dat moment het laagst geprijsd.
Bij het afrekenen kwamen tot 5x toe telkens zaken bij in mijn winkelmandje die ik helemaal niet had besteld, als ik dan op afrekenen klikte kwamen al die zaken er telkens opnieuw bij. Net zoals toe nal deze zaken weg waren geklikt, ik zag dat de prijs niet klopte. Wederom was er automatisch garantieverplichting bijgevoegd terwijl dit niet gevraagd was.
De HTPC case is 10 dagen later na het plaatsen van de bestelling toegekomen. Deze had lichte schade.
De case was stevig verpakt in een dubbele doos, verzending gebeurde met Bpost. Toch hebben ze lichte schade kunnen veroorzaken bij Bpost door beide dozen heen.
KlantenserviceIk heb de schade aangehaald bij de LASystems, de communicatie kwam stroef op gang, pas na enkele weken een oplossing bereikt voor een schamele terugbetaling van €10.
AlgemeenSoms moet ik voor mensen een laptop kopen of andere hardware.
Nu was het een ingewikkeld geval i.v.m. een Belgische particulier die in buitenland woont (buiten de EG) en BTW kan terug vorderen bij de verkoper na afstempelen factuur bij de douane in land waar hij woont.
Nooit gedacht dat ik een verkoper zou vinden die deze procedure wilt volgen.
Mits administratiekosten wilde LAsystems dit doen.
Voor niets gaat de zon op en ik weet dat bij BTW procedures er altijd tijd en werk in kruipt en dus is het prima voor de persoon voor wie laptop is.
Duidelijke communicatie van LASystems hierover en over de bestelling.
Laptop mooi op tijd geleverd met de bijbestelde accessoires.
Ook was de levering correct.
Een voorbeeld hoe service en communicatie moet zijn van een bedrijf.
Was goed ingepakt en duidelijk gelabeld en met leverbon erbij.
Was ook sneller geleverd dan gedacht.
Zag dat levering een blind drop shipment was via een Belgische distributeur, maar speelt geen rol.
Snelle en duidelijke communicatie.
Alle stappen tijdens de bestelling waren via mail duidelijk vermeld.
AlgemeenZeer fijne eerste ervaring met deze winkel. Via tweakers zag ik de laagste prijs op een nieuw Lenovo model. Eigenlijk een gigantisch verschil met andere grote winkel ketens.
VerzendingWas correct ingepakt en met DHL volgende dag ontvangen. Geen probleem ondervonden.
AlgemeenPrima webwinkel. Soms wel wat traag de website zoek functie maar ik kan er alles vinden en meestal goedkoper dan de grote gekende winkels. Bij mijn laatste bestelling had ik wel een probleem met de levering van GLS maar het team van Lasystems heeft dit wel snel helpen mee oplossen.
VerzendingNiet mijn voorkeur maar mijn laatste order is met GLS verzonden die de colli ergens anders hadden afgezet. Na 5 dagen dan toch uiteindelijk gekregen.
KlantenserviceDankzij de tussenkomst van een medewerker met de GLS klantendienst zending alsnog kunnen ontvangen. Hierdoor hebben ze voor mij weeral een goede indruk achter gelaten en bestel ik er opnieuw.
AlgemeenHet bestelproces ging prima, de verzending ging vlot en kwam op tijd.
Maar deze website biedt geen retourmogelijkheid binnen de 14 dagen, een grote teleurstelling.
De levering was snel, en alle track & trace informatie duidelijk, goede informatieverstrekking. Weinig tot niets aan te merken.
KlantenserviceDe klantenservice is een grote teleurstelling, door geen retour aan te bieden. De eigenschappen van de laptop waren verkeerd aangegeven. De klantenservice helpt je amper met instructies voor de garantiezending.
AlgemeenHeb hier een bestelling gedaan voor een Microsoft Surface Pro 9 aan de beste prijs volgens tweakers. Ikzelf kende dit bedrijf nog niet maar een collega was hier blijkbaar wel al klant en tevreden over. En ja idd klop ook. Netjes op 2 dagen binnen zoals vermeld op hun site.
VerzendingNiet veel te zeggen over de verzending. Was via UPS op 2 dagen binnen en goed verpakt.
AlgemeenIk schrijf zelden een review maar deze maal wel aangezien ik heel tevreden ben van dit bedrijf.
Voor onze school hadden we 3 Signage panelen nodig. Omdat we niet wisten welke wielen we juist nodig hadden eerst enkele keren contact opgenomen en kregen binnen de dag enkele voorstellen.
Zeer ruimdenkend met ons geweest en bestelling uiteindelijk snel geplaatst. Volgende werkdag voormiddag alles netjes ontvangen met de GLS vrachtwagen. Mooie service en waren tevens op tweakers de goedkoopste.
GLS heeft de volgende voormiddag geleverd alles geleverd met de vrachtwagen. Correct verpakt de toestellen.
KlantenserviceJa verschillende keren vooraf contact opgenomen met lasystems en zeer behulpzaam geweest met voorstellen van toebehoren.
AlgemeenPerfecte service.
Heb een volledige gaming-PC gekocht + laten assembleren.
Prijzen zeer scherp en makkelijk te bekijken via de website.
Kan alleen maar aanraden!!
Alles was toegekomen voor ik het door had, ondanks vele verschillende onderdelen.
Levertijden ook zeer accuraat weergegeven op de website.
Meerdere keren gebeld voor verdere informatie en altijd met een glimlach verder geholpen. De uitbater kent enorm veel van PC's en wist me bij elke stap, van het kiezen van moederbord tot GPU, te helpen met goed advies.
AlgemeenAlles is vrij correct afgehandeld van bestellen tot leveren. Enkel spijtig dat de omschrijving van het product beetje onvolledig was.
Vier nvme's gekocht van WD aan een absolute scherpe prijs.
---
Niet nodig gehad. Ik wist wat ik nodig had en direct via de site kunnen bestellen.
Levering was via DPD. Niet altijd een goede keus maar deze keer wel op tijd ontvangen zonder beschadigingen aan de verpakking.
AlgemeenVorig jaar een Brother printer gekocht bij deze zaak. Nu een nieuwe smartwatch. Ook deze maal vlot verlopen. Prima.
AlgemeenGigabit switch aangekocht bij deze webshop. Helaas gemerkt dat een poort defect was. Heb deze moeten retourneren maar wel direct mijn betaling terug gekregen. Alles goed en snel afgehandeld. Wel jammer dat ik de verzendkosten zelf heb moeten betalen.
VerzendingGoed verpakt in extra kartonnen doos en snel verzonden. Verzender was deze keer met ups. Meestal gebruiken ze dhl waar ik wel betere ervaringen mee heb;
KlantenserviceAltijd snel een antwoord ontvangen en op korte termijn een rma kunnen aanmaken. Via email want telefonisch kon ik ze niet altijd bereiken.
AlgemeenAlles netjes in orde tot en met levering, contact na levering, afgewimpeld met standaard antwoord, da's niet onze schuld, dat ligt aan de fabrikant.
KlantenserviceMSI Summit E16 besteld, de resolutie van het scherm is niet de resolutie die in de specificaties op de website staat, 2560 x 1600 op de website, 1920 x 1200 aangeleverd.
Melding gedaan bij de klantendienst van LASystems met de vraag of ik deze kan terug sturen voor één met de geadverteerde specificaties, antwoord terug:
"Wij versturen het artikel alleen op basis van de productnaam en fabrikantnummer. Technische info is mogelijk niet altijd nauwkeurig.
Deze Belgische versie komt af fabriek met een FHD+ (1920x1200) paneel en geen QHD+
Eenmaal een doos is geopend is het nooit mogelijk deze retour te nemen."
Tot op heden is de omschrijving van dat type laptop nog niet gewijzigd waardoor anderen hetzelfde voor kunnen hebben.
Dit getuigd van weinig zin voor verantwoordelijkheid, toch niet van de persoon die mijn mail beantwoord heeft.
AlgemeenEen MSI laptop 13de generatie intel aangekocht aan een bingo prijs. Op 1 dag binnen. Perfecte service noem ik dit.
VerzendingVerbazend snel ontvangen.
AlgemeenZoals steeds, levering snel geleverd met DHL. Deze maal een DELL XPS notebook aangekocht en nergens beschikbaar maar hier wel een beperkte voorraad. Zeer knap van deze webshop!
VerzendingVolgende dag met DHL reeds binnen.
AlgemeenSerieus bedrijf.
Reeds klant gedurende verschillende jaren bij Lasystems.
Altijd correct geholpen bij problemen.
Meermaals werkstations hier besteld oa.
Altijd binnen de aangeduide periode toegekomen onze bestellingen.
AlgemeenEven gepolst naar voorraad van een item. Er was er nog 1 in stock en dit werd direct gereserveerd.
Mailtje met de bestelnummer en het was in orde!
Daags nadien in de bus! Heerlijk. En vroeger dan gepland dus ook
Snelle en vlotte communicatie via mail. Enkel aan te raden!