albesteld.nl

Gebruikers over webshop albesteld.nl

Slecht bereikbaar via email en zeer slecht via telefoon.
Product besteld omdat het op voorraad zou zijn, was het niet na 2 telefoontjes en 3 mailtjes uiteindelijk elders besteld en order geannuleerd. Deze annulering duurt echter helaas nog steeds voort.

Product nooit ontvangen

Supporttickets worden geannuleerd of verwijderd zonder reden. Telefonisch krijg je standaard een bandje dat het op dat moment erg druk is (dit bandje krijg je altijd...)

Reclamaties worden totaal niet afgewerkt. Creditfacturen afwerken duurt binnen dit bedrijf langer dan 1,5 maanden.

afgezien van een betalingsbevestiging van PayPal verder niets gezien van albesteld.nl, vandaar na 4 dagen (levertijd was 1 - 3 dagen) maar eens gebeld om te horen dat ik een maand mag wachten op een proddukt wat volgens de website nog steeds op vooraad is en nog steeds een levertijd van 1 - 3 dagen heeft!

zeer zeker niet zoals de site aangeeft binnen 1 - 3 dagen, produkt is gedurende deze 3 dagen volgens de site steeds op voorraad geweest, 4de dag gebeld waar mijn bestelling dan blijft, meneer moest eerst bijna 10 minuten zoeken om me vervolgens te vertellen dat het produkt op moment van bestellen al niet meer op voorraad was en dat het nu een maand gaat duren!

heb telefonisch verzocht de bestelling te annuleren en mijn geld terug te boeken ivm deze 'mooi-weer ineternetzwendel', krijg ik ze eerst al niet te pakken, ik heb een keer of 6 geprobeerd en steeds een bandje, kan ik daarna weer wachten omdat meneer moet zoeken, en moet ik de annulering vervolgens schriftelijk aanvragen ook nog! Ronduit waardeloos!!

perfect geholpen snel respons via e-mail had donderdag besteld, maar ze hadden het toestel (SE T300) niet in voorrad maar toch nog Woensdag via de postbode!

Scorekaart voor albesteld.nl

Qshops