AJ Software Automatisering

Gebruikers over webshop AJ Software Automatisering

Ik heb er ook een glacialtech koeler besteld.
Onder rembours, dat zou het snelste moeten werken zou je zeggen.
Na 4 dagen een mailtje ontvangen dat ik het geld over moest maken omdat het bedrag anders te laag was.
Dat maar gedaan, maar mailtje met ontvangst van betaling kwam ook pas na 4dagen.
Dus weer een dikke week verder.

Na een week maar eens gebelt waar mijn pakje bleef, een jonge jongen nam op en ging even zoeken waar mijn pakje was, bleek dat er nog te liggen :(.

Na dat telefoontje bleek het dus direct opgestuurd te zijn, maar kreeg het pas na 5dagen.
In totaal dus dik 3 weken gewacht op een koeler, een beetje heel erg jammer.

Ik bestel hier nooit weer, ook al is de koeler zelf een perfect ding.

Hmm.... was opzoek naar een bepaalde Glacialtech koeler, had gezocht daarnaar op Google en kwam op de AJ Software Automatisering site terecht, daar ik toch bezig was gelijk een nieuw mobo'tje besteld (alles onder rembours). Kreeg al heel snel (automatisch) bevestiging order in mijn mailbox.

Na 3 weken niets gehoord of gezien dus mailtje geschreven. Nu week later nog steeds geen gehoor. Ik heb ook geprobeerd de laatste week hun telefonisch te bereiken maar ik krijg op welk tijdstip ook gewoon de AJ Software Automatisering voicemail.

Alles duidt erop dat deze tent geen activiteiten meer ontplooit of gewoon dubieus is. Hoe dan ook, ik heb lang genoeg gewacht en ga ergens anders bestellen en voor de netheid nog een mailtje sturen voor annulering order. Als de produkten alsnog arriveren accepteer ik ze niet.

Als het aan mij ligt wegblijven van deze balletent!

Grtz
*ZR*

Via google vind ik het product wat ik wil bestellen. De website in Java vind ik er een beetje matig uitzien, maar vooruit.
Ik maakte voor 41 euro een bestelling op zaterdagochtend en koos het via Rembours te doen.

Enkele dagen later, op maandag, krijg ik om 21 uur een e-mailtje dat ik vooruit moet betalen omdat het bedrag te laag is.

Ik vind dat nou gewoon puur stom. |:(

Scorekaart voor AJ Software Automatisering