Gebruikers over webshop FortKnox
Review toevoegenHier een hoofdtelefoon besteld, welk na 9 maand gebruik kapot ging. dus ruim binnen de normale garantie 2 jaar. bedrijf geeft alleen garantie als iets binnen 6 maand kapot gaat, na deze periode moet de klant aantonen, dat het product reeds kapot was bij levering.
Links laten liggen dit bedrijf en elders kopeen
zie boven.
stelt zie op abnormale wijze boven elke wettelijke verplichting die ze richting de klant hebben.
Een tijdje terug heb ik hier een aantal dingen besteld. De producten die ik hier gekocht heb zijn: Shuttle SB75G2, SMC WLAN Router met ingebouwde printerserver, SMC PCMCIA WLAN Kaart & een SMC PCI WLAN Kaart. Alles voor stukken lagere prijzen dan waar de Nederlandse leveranciers het voor aanbieden. Helaas sturen ze 't pakket niet op, maar gelukkig ligt de winkel niet ver weg van mij, dus kan ik 't pakket ophalen. (Heeft eigenlijk, vooral bij duurdere producten, m'n voorkeur)
Bij het plaatsen van een bestelling word je meteen op de hoogte gehouden van de status van je bestelling door middel van e-mail. Is iets niet meteen op voorraad, dan wordt een schattingsdatum gegeven wanneer het product weer op voorraad is.
Het afhaaladres (Abholtheke) ligt op een industrieterrein en is niet het magazijn van de winkel. Als een product besteld wordt, dan moet dit eerst vanuit het magazijn naar het afhaaladres vervoerd worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Als je bestelling binnen is, dan word je standaard TELEFONISCH (naar Nederland in mijn geval) en via e-mail op de hoogte gesteld en kun je 't pakket meteen of een paar dagen later ophalen.
Op het afhaaladres is zeer vriendelijk personeel en word je ook bij vragen altijd goed geholpen.
Ik ben nog geen enkele andere winkel (zowel op internet als in een filiaal) tegengekomen die zo een goede afhandeling hebben.