Gebruikers over webshop DataDisk
Review toevoegenOmdat ik nog 4 x 120 gb overhad van mijn oude raid 0 configuratie wilde ik 4 hd ide brackets bemachtigen. Dit is nogal een klus omdat deze natuurlijk haast niet meer gebruikt wordt. Gelukkig hebben ze bij datadisk die wel. Op een zondag besteld en die dag kreeg ik nog een melding dat maandag de bestelling verstuurd zou worden. Op die dinsdag erna kreeg ik het pakket in huis.
De site ziet er overzichtelijk en zonder toeters of bellen uit (zo zie ik het graag). Geen moeilijke paden om door te lopen nee gewoon de benamingen aan de linkerkant. Hoewel de artikelen die op de site staan niet de nieuwste zijn is het wel zo dat alles wat op de site staat op voorraad is.
Zoals mij verteld is het een afweging die je moet maken. Als je scherpen prijzen en nieuwe producten gaat leveren gaat kan dit weer ten kosten van je service. Ook is het zo dat nieuwe producten vaak niet op voorraad zijn en lang duurt voordat ze geleverd kunnen worden. Daar kan ik hem zeker gelijk in geven want ik zit nog steeds te wachten op mijn Asus Striker die ik ergens anders besteld heb.
Doordat ik vroeg waarom ze sommige producten niet verkochten kreeg ik een uitleg waarin ik de waarheid zeker kan vinden. :-)
De zending is snel en goed verzonden en alles in goeie staat ontvangen. Verpakking was zo gedaan dat niet alle hd bracket op elkaar zaten (direct).
KlantenserviceDoordat na 2 dagen 1 van mijn hd brackets geluid ging maken en bij het opstarten van mijn pc soms uitvalt heb ik contact genomen. Daar kreeg ik gelijk te horen dat er maandag (vandaag) een nieuwe gestuurd zou worden.
Kijk dat is nu eens service want de meeste laten je gewoon een product dat maar 9 euro kost voor 6 euro opsturen. Ik hoefde de rma bracket niet terug te sturen. Zoals de heer die ik over de mail sprak aangaf heeft hij liever bijkomende kosten dan ontevreden klanten. Dat is een instelling die de andere eens zouden moeten overnemen. Kijk voor duurdere producten kan ik het mijn voorstellen maar producten zoals deze. Hoewel je dan altijd weer mensen heb die daar weer gebruik van gaan maken (helaas).
In de avonduren extern 3,5 inch behuizing besteld met vermelding of het ding vleugels kon krijgen ... Dezelfde avond per mail respons en bevestiging van de bestelling en het over te maken bedrag. De volgende dag track en trace nummer van het pakket. Pico bello!
VerzendingSnelle verzending, prima verpakt, verstuurd op de werkdag na de bestelling. Top! En het werkt als een zonnetje!
Een Q-Tec 550W ATX Triple Fan gekocht en meteen een email ontvangen mbt de betaling.
Via Internetbankieren betaald en de volgende dag al in huis, voorafgegaan door een track en trace nummer.
Perfecte transactie, goed verpakt en verzonden.
bestelling geplaatst en in mailtje aangegeven dat ik dezelfde dag wilde afhalen, was geen probleem.
netjes in orde en goede prijs
Ik heb een q-tec voeding besteld bij datadisk. Het was de laatste en na bellen werd mij gegarandeerd dat deze naar mij toegezonden zou worden, wat ook gebeurde :-) Nadat de betaling binnen was krijg ik een mailtje met een tracknummer en ik kreeg het pakje de volgende dag al in huis (de dag nadat de betaling binnen was). Wat mij betreft thumbs up voor data-disk.