Gebruikers over webshop Quickspot
Review toevoegenZeer overzichtelijke website met goede duidelijke product informatie en naar zeker ook een deskundig team achter het bedrijf die mijn vragen zeer duidelijk hebben beantwoord. Kreeg netjes van status opdate van de bestelling maar ook dat de betaling was ontvangen en dat hij met de vervoerder mee was gegeven met het track and trace nummer erbij. Super tevreden. Kreeg ook nog een maitje met de mededeling dat de door mij bestelde marmitek digetal tv anywhere 1 juni in de aanbieding zou komen maar dat ze nu alvast het verschil van 20 euro als tegoed onder mijn account zouden plaatsen dus dat scheelt mij bij de volgende bestelling weer 20 euro. Snelle service ondanks pinksterweekend !!! Een top. Bedrijf en zeker aan te raden voor iedereen en een slechte recentie is natuurlijk altijd makkelijk om te schrijven en dat doet iedereen graag maar een goede ervaring moet ook gewoon is beschreven worden
Verzendingbestelling prima afgehandeld netjes verpakt naar het juiste adres verstuurd op tijd met een track and trace nummer en was ook nog het juiste door mij bestelde artikel
22 september een jukebox willen bestellen voor 120 euro die volgens de indicator op voorraad was.
Na 2 dagen niets van Quickspot te horen, en dus ook geen bestelstatus wijziging, zelf maar eens contact opgenomen.
Kreeg meteen de melding dat het product niet op voorraad is en dat het pas over 4 weken weer leverbaar is.
Vervolgens geef ik aan mijn geld terug te willen omdat dit een fout is van een slechte organisatie.
Na lang heen en weer gemail heb ik 2 dagen geleden dan eindelijk mijn geld terug op mijn rekening ontvangen.
Ik koop nooit meer iets via Quickspot, en trap aub niet in die japanse dealtjes via de nieuwsbrief.
Simpel dingetje besteld op 27-09-2010. Affijn, wat de website vermeld, en ook de bevestingsmails, is allemaal flauwekul. Na twee weken, sturen ze een mail dat het product wordt verstuurd. Nee dank je, wel geld terug graag.
KlantenserviceSlechte emails die nergens op in gaan. Geweldige template generende website.
Om nog even de afloop te melden van mijn beschadige dockingstation het volgende.....
Het beloofde nieuwe dockingstation is nooit geleverd. Er werd mij nog al onvriendelijke gemaild dat ze mij niet meer als klant wenste te hebben en dat ze het geld zouden retourneren.
Al met al dus een hele slechte ervaring en ik zal dit bedrijf bij niemand aanraden.... GO ALTERNATE!!!
Datum product geleverd: 6-6-2008
Retour ontvangen in het Servicepoint plus volledige aankoopbedrag retour 12-6-2008 .
Meneer de Haas (grotemuis) is in deze abuis met zijn shopreview daar door QuickSpot is toegezegd dit product of om te ruilen of geld retour. En heeft het laatste de voorkeur gehad en door onze buitendienst opgehaald bij meneer de Haas thuis (!) per 12-6-2008. Een beetje onbegrijpelijk is dan ook wel de vermelding hiervan zeker gezien de geleverde service .
Overzichtelijke website, ik had het product snel gevonden. Account aanmaken was eenvoudig en snel. Betalen met iDeal ging soepel, zonder extra kosten. Ik kreeg snel en regelmatig status updates via email. De prijs was de laagste die ik kon vinden voor deze harddisk.
VerzendingSnel verzonden, met track & trace nummer. Heel netjes, en dat voor maar 3,50. Vind ik erg lage verzendkosten.
De harddisk zat in ruim voldoende beschermend materiaal. De doos was misschien niet de mooiste maarja, dat is niet belangrijk. Dus snel afgeleverd, het juiste product. Ik ben tevreden met mijn Quickspot ervaring tot nu toe.
Zoals reeds eerder gemeld heb ik eerst geen reacties vernomen op mijn vragen. Vervolgens kreeg ik ineens een e-mail update dat mijn goederen op het service punt aanwezig waren. Hierna werd de afspraak keurig gemaakt!
Toen ik echter de goederen opgehaald had en vervolgens ze thuis uitpakte bleek een power adapter te missen. Ook was het docking station beschadigd! De klanten service stond mij echter goed telefonisch te woord. Echter op e-mails wordt wisselend gereageerd!
Als het goed is wordt een en ander a.s. donderdag omgeruild, ik hoef hiervoor niet zelf naar het service punt.
Op maandag 2 juni iets besteld en via Ideal betaald. Automatisch een bericht gekregen dat betaling is ontvangen. Tot zover okay!!!
Hierna helemaal niets meer gehoord, ook niet na diverse e-mails en een telefoontje (behalve een genoemde computerstoring).
Tot nu toe dus een niet al te positieve ervaring, geef mij maar alternate.nl
Prima site, goedkoop qua marmitek spullen. Veel meer valt er ook niet over te zeggen. De site is prima dit houd in dat alles goed te vinden is en alles redlijk overzichtelijk is. Afrekenen is even lastig, eventuele kosten zijn niet altijd duidelijk.
Hier de standaard punten:
Website: overzichtelijk
Informatie: lijkt correct
Technische kennis: geen contact gehad dus is niet te beoordelen
Shoppen: makkelijk, afrekenen kan helderder
Communicatie: zie ook onder verzending: prima
Berijkbaarheid: niet, de telefoon wordt niet opgenomen (ik had een vraag over de vooraad en wilde graag weten of ik het voor het weekend of liefst dezelfde dag zou kunnen afhalen)
Prijzen: marmitek spul was in ieder geval goedkoop
Vervangende producten: (nog) niet nodig gehad
Wel goede communicatie, zowat elke beweging van je bestelling wordt gerapporteerd met een (automatische) e-mail. Nadeel is wel dat ze in de mail vermelden dat je ze kan terugmailen maar dat via hun mailserver er geen geldig adres staat en dat dus alleen via het bovenstaande e-mail adres kan (welke ik niet op hun eien site kon terugvinden)
Groot nadeel: het wordt verstuurd met GLS: 1x aanbieden op werkdagen, daarna afahalen op een niet bekend afhaalpunt (in dit geval Sliedrecht). GLS heeft wel Track en Trace.
Ik had ten eerste verwacht (gezien de verzendkosten van ~7 euro) dat het netjes met TNT geleverd zou worden en ten tweede was afhalen (barendercht/sliedrecht is even ver ...) achteraf gezien een betere en goedkopere optie geweest.
De volgende keer wordt het dus eventueel afhaal of een TNT verzending (indien mogelijk).
[edit] De shop heeft aangegeven dat GLS meerdere aanbiedingen doet en je daarna ook een tijd kunt afspreken voor bezorging. Op de website van GLS staat dit niet, maar alsdat zo is valt het wel weeer mee. Nadeel blijft dat GLS maar beperkte afhaalpunten heeft (voor TNT is dat elk postkantoor/agentschap). Waardering van slecht naar voldoende gezet: er werd netjes gereageerd op mijn klacht over de verzending. Tip voor de shop:vermeld duidelijk dat het met GLS verstuurd wordt op de website en bied een 2de keus aan voor TNT verzending.
(nog) niet nodig gehad, daarom ook geen oordeel.
SLECHTSTE WEBWINKEL OOIT
Heb op 20 september wat besteld bij Quickspot, site ziet er netjes uit, betaalt met iDeal. Tot zover ging het allemaal goed. Na EEN MAAND niks gehoord te hebben maar is gemaild. We sturen uw verzoek van levering door naar de leverancier. Niks gehoord, dan ineens een week later krijg ik een mailtje dat het product niet meer op voorraad is bij de leverancier.
Dit kreeg ik pas na VIJF WEKEN te horen.
Ze hebben een soortgelijk goedkoper product aangeboden, aangezien ik geen interesse in dat product heb, heb ik mijn bestelling geannuleerd. Het zou geregeld worden. Ineens ontvang ik op 15 november een pakketje van Quickspot met het door mij geannulleerde product.
Aangezien ik duidelijk is gezegd dat het door mij bestelde product NIET meer te LEVEREN was, heb ik het product bij een andere winkel besteld.
Weer contact gehad met Quickspot. Sorry, dat is onze fout, het pakketje zal kostenloos worden afgehaald. Dit is gebeurd.
Nu kreeg ik op 28 november een mailtje dat ze de betaling terug zouden overmaken, maar dat het rekeningnummer niet klopt. Idioot want het bedrag is wel van mijn rekening afgeschreven. Tevens heb ik in iedere e-mail expliciet mijn rekeningnummer genoteerd. Deze mails heb ik stuk voor stuk nog eens nagelezen en bevatten het goede rekeningnummer. Tot op de dag van vandaag NOG STEEDS GEEN GELD ONTVANGEN.
Ik raad iedereen aan om NOOIT, maar dan ook NOOIT IETS BIJ DEZE WEBWINKEL TE KOPEN.
PS. Volgens de website zijn ze de grootst groeiende webwinkel.
Heb bij veel webwinkels artikelen gekocht maar dit is toch wel de slechste webwinkel ooit.
Vandaag maar weer een mailtje naar Quickspot.
Pakketje werd snel weer opgehaald, dit uiteraard geheel uit eigen belang van Quickspot.
KlantenserviceGelukkig niks mee te maken.
Na mijn eerste order (zie shopsurvey hieronder) voor wat Marmitek produkten volgde nu een tweede en wéér voor een Marmitek produkt omdat het product nergens anders goedkoper leverbaar was.
Sinds kort hebben ze een soort dependance in Barendrecht waar je orders kunt afhalen. Mijn product moest uit het magazijn in Dordrecht komen. Helaas bleek dit artikel niet op voorraad en moest dit uit Duitsland komen. Hiervan kreeg ik een keurige e-mail. Op 18.10 ontving ik een e-mail dat mijn order kon worden opgehaald in Barendrecht.
Omdat het bedrijf op een soort industrieterrein ligt is er ruim voldoende parkeergelegenheid vlak voor de deur. Een erg vriendelijke ontvangst en snelle afhandeling aan de balie.
De beoordeling zeer goed motiveer ik door de uitstekende communicatie gedurende de looptijd van de order en de vriendelijke afhandeling bij het afhalen.
Maandag heb ik laat in de middag mijn bestelling (een Sitecom accesspoint) geplaatst, ik heb deze nu net binnen. Kan niet veel sneller zou ik zeggen.
Ik ben deze hele tijd netjes op de hoogte gehouden dmv mails (een stuk of 5 achter elkaar met allerlei statusupdates).
De website is heerlijk overzichtelijk, de zoekfunctie werkt goed, de formulieren werken goed (hoewel ze misschien hier en daar nog wat uitleg kunnen gebruiken) en alle informatie die je eventueel mogelijk zou kunnen hebben staat minstens een keer op een makkelijk te vinden plaats aangegeven.
Verzending was uitermate snel, zoals ook beloofd op de website.
Track & trace wordt aangeboden, maar ik heb niet de tijd gehad dat te bekijken, de bestelling was al te snel binnen
Het goede adres is gebruikt, het goede product is geleverd.
Wel denk ik dat het handig was geweest iets meer verpakkingsmateriaal te gebruiken. Er waren nu maar een paar plastic zakjes met lucht gebruikt aan de zijkanten van de kartonnen doos waar de doos van het eigenlijke product inzat. De onder- en bovenkant waren daardoor niet beschermd. Desondanks is het product onbeschadigd binnengekomen, dus een probleem is het niet. Misschien heb ik gewoon te weinig vertrouwen in TPG.
Ook leuk te vermelden is dat het pakket nog wat kleine presentjes bevatte (een oranje opblaashamer en een notepad).
Afterales heb ik (nog) niet nodig gehad, maar er wordt netjes een RMA-formulier meegeleverd met het pakket.
Ik kwam na wat zoekwerk op de site van quickspot uit. Het product, een meubel voor een tv, was zo maar even de helft goedkoper als hier in de lokale winkels. Heb het geld over gemaakt en kreeg hier ook bevestiging van. Op de mailtjes die ik stuurde kreeg ik altijd een volledig en vooral, snel een antwoord. Goede service dus.
VerzendingNa een mailtje gestuurd te hebben om te vragen of ze de verzending konden bevestigen wisten ze mij te vertellen dat het product rechtstreeks van de fabrikant zou komen en dat deze hun nog geen verdere informatie had verstrekt. Een dag later stonden ze al met het meubel aan de deur. Heel vlotte service dus en je weet wat er aan het gebeuren is met je bestelling.
Ik ging af op een aanbieding voor een EOL product (sitecom wl-013); was haast te goedkoop om te geloven.
Overzichtelijke site; redelijke uitleg bij producten; Mogelijkheid om reacties toe te voegen bij producten; Helaas geen link naar productpagina van de fabrikant; Betaling via de gebruikelijke wijzes; Voortdurend updates mbt de status van de bestelling (track&trace)
Eerst bestelling geplaatst en toen pas gekeken of de shop een beetje OK was op Tnet... helaas zag mijn oog een (zeer) negatieve beoordeling; Ondanks dat werd mijn hierdoor verkregen wantrouwen meteen afgestraft door het verschijnen van de mail met track&trace code
Blijkbaar kan het effe periodiek wel eens tegenvallen dus. Al met al durf ik der best nog wel es te bestellen gezien de (perfecte) afhandeling
Geld op de 6e overgemaakt; de 7e de bevestiging met track & trace codes; dezelfde dag nog in het sorteercentrum!
Vanochtend (8e) ontvangen.
Heb het zelden zo snel meegemaakt
Via kieskeurig kom ik bij deze shop terecht. Zij bieden de Gigavideo 40 aan tegen een prijs van 26 euro. Ik plaats een bestelling na me in de shop survey ervan te hebben overtuigd dat de winkel betrouwbaar is. Ik krijg netjes een orderbevestiging met betalingsgegevens. Even later ontvang ik een mail dat het product niet leverbaar is, maar dat ik wel een duurder product (met nagenoeg dezelfde specs) kan bestellen. Dit product is 39 euro, dus 1,5 keer zo duur! Het aangeboden product van 26 euro verwijderen ze direct van de site.
Ik geef aan dat dit geen alternatief is, gezien de veel hogere prijs. Een uitgebreide mailwisseling volgt en het komt erop neer dat men mijn order annuleert en dat ik kenbaar maak nooit meer bij de shop te zullen bestellen.
Men lokt mij naar de site met een aanbieding. Als men vervolgens deze niet kan leveren is dat simpelweg niet mijn probleem. Het was netjes en klantvriendelijk geweest als men mij het nieuwe artikel tegen de prijs van het oude had aangeboden, of me in ieder geval hierin tegemoet was gekomen. Men kiest er echter voor om in plaats van deze kleine verliesmarge door toedoen van hun eigen fout te nemen, en het geld te stoppen in een intensieve mailwisseling waarin ze mij de (inmiddels ex-)klant proberen te overtuigen van hun gelijk.
Klantvriendelijkheid bestaat IMO niet alleen uit het snel versturen van automatische mailtjes waarin je orderstatus wordt vermeld, maar ook uit de manier waarop probleemgevallen worden aangepakt en fouten en vergissingen worden opgelost. Dat is bijzonder slecht geregeld bij deze winkel en vandaar deze slechte score.
Snelle site, groot assortiment, goede prijzen.
Waarom geen zeer goed: thumbnails van de productfoto's in de overzichten ontbreekt in mijn ogen. Zo zocht ik ook een webcam, maar ken al die merken en types niet. Dan haak ik dus af.
Snelle bevestiging, betaling snel verwerkt en direct verzonden. En dat tijdens de kerstdagen :-)
Ben als Fries niet snel enthousiast en bestel toch wel 2 maal per week artikelen, maar ik moet zeggen: dit is de onderneming met de beste afhandeling tot nu toe.
Veel info wat betreft status order en pakket.
Pakket was er sneller dan track en trace, wat wil je meer?
Dikke 10.
Netjes verpakt en de kosten: nét niet de goedkoopste, maar als je rekent dat ze veruit de minste verzendkosten rekenen, zijn ze alsnog de goedkoopste.
Maar ik vind persoonlijk de afhandeling het belangrijkst, dus ik sla 2 vliegen in een klap ;-)
Ga zo door Quickspot.
Hoogie
Deze site gevonden via de pricewatch. Shopsurvey zag er goed uit, en nu snap ik waarom!
De site was zeer snel met het verzenden van mijn pakketje. IK heb echter thuis altijd problemen met pakketjes wegens het wonen in een studentenhuis zonder deurbel. Maar toch zeer snel.
Mooie overzichterlijke site, product zo gevonden en de prijs was geniaal!
Netjes ingepakt, een doos waar precies de twee dozen van de accesspoints inpasten. Opgevuld met papier, waardoor het supervast zat.
Zoals al gezegd was het echt heel snel binnen!
Ik heb geen problemen gehad. Ik was zelfs zo tevreden met de winkel dat ik gelijk een nieuwe bestelling heb geplaatst!
Via de pricewatch hier terecht gekomen. Kon geen enkele andere leverancier vinden voor een Marmitek PowerMid dual.
Kon het artikel probleemloos en snel vinden en omdat ik volgens de website van Marmitek een drievoudige IR-extender erbij moest hebben deze ook besteld.
Betaling via Postbank-online gedaan waarvan de ontvangst al door Quickspot in 10 minuten werd bevestigd. De volgende dag nogmaals een bevestiging van de betaling en de mededeling dat het product ter verzending zou worden verwerkt.
Ik had verwacht het product op Maandag te zullen ontvangen maar dit werd uiteindelijk Woensdag zonder dat ik hiervan op de hoogte werd gesteld. Dit was overigens geen enkel probleem.
Na ontvangst bleek dat de extra bestelde IR-extender niet nodig was omdat die al bij de PowerMid zit. Foutje op de website van Marmitek.
Deze gaat dus retour naar Quickspot en kijken hoe dit gaat verlopen.
Het totaalplaatje vormt een positief beeld van dit bedrijf waar ik in de toekomst zeker nog iets ga bestellen.
Een optie om een produkt af te halen zou echt welkom zijn. Scheelt tijd, verzendkosten en hun het zorgvuldig inpakken.
Een kudde olifanten had echt veel moeite moeten doen om het perfect verpakte product te beschadigen. Wat extra folders, een faktuur en een RMA-formulier waren ingesloten. Perfect, zo hoort het.
Er zat een gratis kladblokje erbij wat altijd van pas komt. Leuk.
Dit onderdeel van de survey blijft nog even open omdat ik nog met dit bedrijf kontakt moet opnemen ivm de retourzending.
Na verzending van de retourzending kwam een nette email dat het teveel betaalde op mijn rekening wordt gestort. Geen enkel probleem ondervonden. Een aanrader.
En dan nog dit:
Weer enige dagen later ook nog een creditnota per post. Zo hoort het, voortreffelijk.
Website is overzichtelijk, orderstatus (bestelling, updates en aflevering) is zeer goed. Prijzen zijn prima. Communicatie is allemaal via email gelopen, correct en snel!
VerzendingBestelling geplaatst op zaterdag 14 mei, pakket ontvangen op donderdag 19 mei. Moederbord was netjes verpakt en werd keurig afgeleverd (incl. track & trace van TPG). Had een "ASUS A7N8X" besteld en kreeg een "A7N8X-E Deluxe" (incl. WINDVD bundle) voor dezelfde prijs! Hulde!
KlantenserviceIn de doos lag een "RMA formulier" met een duidelijke "RMA procedure, klant & artikel gegevens, retouradres en enkele (overigens keurige) spelregels over o.a. "garantiestickers", "ondeskundig gebruik" etc.
Hier is heel goed over nagedacht! Quickspot is zeker een aanrader!
Goede, snelle en flexibele service.
VerzendingPrima leveringen. Nog voor ik het track-&-trace nummer kon controleren was het product al aangeboden op het adres.
KlantenserviceSnelle respons, en flexibel in afhandelen van vragen die op de order afwijken (zelfs na betaling kon order aangepast worden)