Gebruikers over webshop Bossers & Cnossen
Review toevoegenMijn ervaringen zijn wat dubbel.
Ik had 333 mhz geheugen en wou dat omruilen naar 400 mhz. Geen probleem.
Had een audigy2 bestelt die een week later 30 euro goedkoper was, had toen al betaalt was nog niet gelevert.... toch 30 euro terug gekregen. Hartstikke mooi.
Heel keurig allemaal. Maar ik zit nu inmiddels al een maand te wachten op een 200gig SATA schijf die omgeruilt moest worden (geen RMA). Dit vind ik wel enorm lang. Er is 2x een datum gezegt waarop die binnen zou zijn maar er toch niet was. Dat zijn dingen waar ik me aan stoor. Een bedrijf dat zo groot is als b&c zou toch dergelijke producten wel op voorraad moeten hebben.
Ook het uitleveren van de computer duurde 4 weken vanaf het moment dat ik het bestelt had. Maar dat ging via een pcprive project dus hoeft niet aan hun gelegen te hebben.
Heb een bestelling gedaan voor drie EPIA systemen, ben nu 2 maanden verder en heb gedurende die tijd tig keer moeten mailen, bellen om maar niet te spreken over het aantal verkeerd geleverde onderdelen en niet nagekomen afspraken. Er is een duidelijke blijk van het niet weten waar ze het over hebben als het mini ITX betreft: Epia V-series, M-series, Goh, er is een Nehemiah en een Ezra versie, verkeerde kasten, gebruikte en beschadigde kasten, bios versies die de HDD's niet ondersteunen etc etc... Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Zeker als je in ogenschouw neemt dat ik alles met screenshots zelf heb duidelijk gemaakt aan die gasten.