Gebruikers over webshop PandA
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeb hier een gebruikte (refurbished) Laptop gekocht .
Ziet er uit als nieuw met 240GB SSD en windows 10 geinstalleerd.
Kortom een zeer moiie laptop voor weinig geld.
Dinsdagmiddag besteld en reeds woensdagmiddag in huis..
Dinsdagmiddag besteld en reeds woensdagmiddag in huis..
Duidelijke website, geen poespas, gewoon eenvoudig.
Echter geen actuele (realtime) voorraad status direct zichtbaar.
Bestelde Producten
1 x Toslink naar coax (S/PDIF) Converter
1 x coax dig. pro 1m5
1 x optic.fiber-optic.cable 1,5m
Orderbevestiging en verzendbevestiging gekregen na betaling met ideal.
Kortom, prima verlopen bestelling en goed afgehandeld door Panda.nl
1 dag levertijd indien spul voorradig is. Dit was bij mij het geval, dus gisteren besteld, vandaag in huis.
Verzending via TNT (verz. of onverz. ) of afhalen op lokatie.
De bestelling verzekerd verzonden via TNT, incl. track & trace.
Goed verpakt in kartonnen doos, gevuld met kranten.
Tot dusver alleen kabels en een toslink switch besteld voor aansluiten Xbox 360, dvd speler, HD receiver op X-5500 setje.
voldoende kabels in de meest vreemde soorten te krijgen, veel keuze tussen dure, goedkope kabels en verschillende maten.
veel op voorraad tegen scherpe prijzen.bestellen ging eenvoudig en snel (ideal) ook levertijd van 1/2dagen is gehaald
van bestelling, betaling en verzending bevesting ontvangen
Was allemaal netjes en goed verpakt.
zaterdags besteld en op maandag geleverd (uniek)
track en trace nummer ontvangen (hier helaas niets mee gedaan)
nog niets mee hoeven doen,.
alle producten netjes geleverd en functioneren naar behoren.
HQ omvormer 12V->230V (pure Sinus) besteld.
Maandag besteld op woensdag geleverd. Eenvoudige doch prima bruikbare website. Track en trace informatie was beschikbaar.
De verpakking komt minder professioneel over omdat het apparaat in een "van Dobben ragout broodjes doos" verpakt was (wel met bubbeltjes plastic gevuld). De doos werd bij aflevering door niets vermoedende schoonouders dan ook keurig in de koelkast gezet. Verder geen kritiek, prima en snelle afhandeling van de bestelling. Alleen verpakking kan verbeterd worden door duidelijk zichtbare stikker o.i.d. De prijs was zeer concurerrend! We zouden hier wel opnieuw iets bestellen.
Zoals al aangegeven was alleen het type doos een punt van kritiek. Verpakking zelf was prima in orde en voldoende beschermd.
KlantenserviceGeen ervaring mee.
Ik houd dit kort, aangezien dit niet bijzonder goed of slecht was.
Site kan overzichtelijker, maar voldoet voor zijn doel. Bestellen ging makkelijk, betaald met iDeal. Statusupdate gekregen van Orderwerking en later Order update :: Verzonden / gereed.
Snel (za besteld, maandag in huis) en goed genoeg verpakt (bubbeltjesenvelop).
Helaas ging het niet om een orginele sony remote zoals op de site vermeld werd, maar hier nam ik ook genoegen mee. Ik kon de keypad uit het goedkope namaak geval prima gebruiken om de oude te repareren.
Ik voelde me in zekere zin toch een beetje opgelicht. Dit omdat ik geen sony product kreeg, terwijl ik die wel had besteld, maar een goedkoop namaak geval.
Na een kort mailtje te hebben gestuurd met een tip om de productbeschrijving aan te passen hebben ze dat daadwerkelijk ook gedaan, van:
Sony RM-934 / (932) (RM-932 / 934)
naar:
Sony vervanger RM-934 / (932)
Helemaal top!
Gisteren wat optische kabels en een stekker voor de adapter voor mijn laptop bij P And A besteld. Scherpe prijs (goedkoopste wat ik kon vinden) en snelle levering. (binnen 24h).
Overzichtelijke webshop met categorieën en zoekfunctie. Gewoon een standaard webshop systeem, maar werkt prima.
Standaard specs bij de product info, maar dat is geen probleem voor mij. Wat kan je tenslotte vertellen over kabeltjes.
Betalen kan via iDeal/Paypal/Overschrijven/CC of pin bij afhalen.
Je krijg keurig status updates via de mail met een track&trace code.
14:00 besteld en betaald met iDeal, volgende ochtend in huis. Zo hoort het.
De kabeltjes waren in een doosje verpakt met kranten als opvul spul. Prima.
Had snel een DVI - HDMI kabel nodig 10m. Voor een spotprijs van 25 euro had Panda deze te koop staan. Meteen gekocht, geld overgemaakt 12.30 (iDEAL Rabobank). Toen heb ik ze even gebeld of ze geld al binnen hadden en ze hem konden versturen. Was geen probleem. Volgende dag 14.00 in huis. Echt perfect.
VerzendingStevige doos met krantenpapier erin. Prima verzorgd.
KlantenserviceNiet nodig gehad
Ik had wat optische kabels nodig, snel gevonden voor een mooie prijs. Meteen besteld, plus nog wat netwerk stekkertjes. Gevraagd of het voor het weekend verstuurd kon worden, dat kon het was zelfs al op de bus.
VerzendingZoals hierboven gemeld even navraag gedaan over de levertijd, 2 dagen later was het netjes binnen in een mooie bubbeltjes enveloppe.
KlantenserviceNiet nodig gehad.
Had voor m'n laptop een 3,5mm->Toslink optical converter nodig om m'n laptop digitaal op m'n receiver aan te sluiten.
Prijs was zeer netjes(€ 1,) en website was goed overzichtelijk
Site zei 2-3 dagen levertijd, wat ze netjes zijn nagekomen, want het werd 2 dagen. Verpakt in bubble-envelop, wat voor zoiets uiteraard meer dan voldoende is.
KlantenserviceNiet nodig gehad en zal het ook nooit nodig hebben
De ene dag voor 12:00u besteld, de volgende dag geleverd, een belofte die ze nakomen. Super-service! De voeding die ik besteld had, was binnen een dag geleverd, en ik kreeg er zelfs een extra splitter bij cadeau.
VerzendingOpgehaald uit de winkel.
KlantenserviceDe gratis verkregen splitter was defect, en werd zonder navraag onmiddelijk geruild, en wederom mét garantie. Netjes.
Heb een zeer goede indruk gekregen van deze, tot nog toe zonder beoordeling zijnde, shop.
Heb een zut met kabels besteld en een SCART verdeler.
De site kan wat mooier, maar is overzichtelijk. Bieden mijns inziens goede producten voor weinig geld aan.
Goed verpakt, en zeer snel binnengekomen. Niks dan lof. Na het geld te hebben overgemaakt kreeg ik zeer snel een mailtje dat de order verstuurd was.
KlantenserviceNiets mee te maken gehad..