Fotolooman.nl

Gebruikers over webshop Fotolooman.nl

Aanvulling: goed contact met de aanbieder gehad en alsnog is alles tijdig en goed geleverd. Alles in orde en ben er blij mee!

Savonds bestel ik een DJI drone en op de website staat leverbaar, ik bestellen middels credit card dit mislukt maar krijg wel een order bevestiging en dus besloten de betaling niet opnieuw te doen, omdat er dan 2 orders zijn. De ochtend erna gebeld en toen waren de drones ineens op en niet beschikbaar. Communicatie ging snel tijdig tijdelijk, maar kwam kortaf over ik had niet betaald dus pech (ondanks orderbevestiging) kon wel als ze er weer waren over een week of 5 een mail krijgen. Koopovereenkomst maar ontbonden.

Snelle zending met postNL dag erna geleverd in een stevige doos. Alles volledig intact.

Snelle tijdige reactie. Communicatie was telefonisch en later per mail.

Ik ben ontzettend blij met mijn recente aankoop van de Canon Powershot SX740 HS bij Foto Looman. Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik erachter dat deze camera bij andere aanbieders goedkoper was. Gelukkig biedt Foto Looman een laagste prijsgarantie. Aangezien het zaterdagavond was toen ik de camera bestelde, kon ik ze niet meer benaderen voor deze garantie.

Na mijn bestelling heb ik per mail aangegeven dat ik de camera elders goedkoper had gezien. Tot mijn grote vreugde werd het prijsverschil zonder enige problemen door Edwin van Foto Looman netjes en snel teruggestort op mijn bankrekening. Deze service vind ik erg sympathiek en netjes gedaan.

De klantvriendelijkheid en de uitstekende service van Foto Looman zijn ongeëvenaard. Ze hebben niet alleen een fantastische camera geleverd, maar ook gezorgd voor een zorgeloze en plezierige aankoopervaring. Ik kan Foto Looman van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten en een klantgerichte service. Bedankt Edwin en het hele team van Foto Looman!

De zending is op tijd en goed verpakt aangekomen, ook de communicatie ervan was duidelijk.

Snel verzonden en hanteert lage prijzen. Camera op tijd geleverd, zeer tevreden over deze webwinkel

Ik heb mijn d300 hier gekocht, op voorraad, scherp geprijsd, 20 euro duurder dan de goedkoopste volgens tweakers.

Beetje rongzeocht op internet en inderdaad, het scheelde 20 euro en 200 kilometer reizen.
Zelf woonachtig in Purmerend, en ga geen risico lopen met verzending, garantiegevallen etc etc. voor die 2 tientjes.

Prima geholpen, kon de camera zelfs even testen, vasthouden en vergelijken met andere camera's. Eerlijk advies gekregen en indruk dat de verkoper vestand van zaken heeft.

30 minuten later was ik de trotse eigenaar van een Nikon d300.

Niet van toepassing, heb de camera zelf opgehaald.

Prima, ik kan altijd langslopen met vragen, en mogelijk advies over de camera.

Garantie nog niet nodig gehad, maar ben er zeker van dat dit ook goed opgepakt gaat worden.

Tevens had ik achteraf een factuur nodig voor de verzekering, ook dit was geen probleem.

Volgens mij is hij gestopt met roken overigens, het stinkt niet meer ;)

Ben netjes en vakkundig te woord gestaan. Kreeg goede informatie. Heb de lens besteld maar helaas kon Canon kon niet leveren, duurde nog zes weken maar dat kan je Looman niet kwalijk nemen.

Looman maakt deel uit van een grote inkoopcombinatie, heeft een behoorlijk assortiment en hanteert zeer concurrerende prijzen. Jammer dat het in de winkel zo naar sigarettenrook stinkt.

Werd gebeld toen de lens binnen was en heb 'm in de winkel afgehaald.

Canon 430 flitser afgehaald in de winkel. Een "echte" fotozaak in het winkelcentrum van Purmerend. Vriendelijk personeel dat de werking even uitlegde en mij de flitser liet testen voor aanschaf.

Scorekaart voor Fotolooman.nl