Speedtronic

Gebruikers over webshop Speedtronic

Leuke zaak met mooie aanbiedingen. Echter zijn de aanbiedingen meer bedoelt als lokkertjes. Ze proberen je om te praten naar andere producten, waar zij natuurlijk meer winst op maken.

Ga er dus eigenlijk alleen heen als je zeker weet welke/wat je wilt hebben. Anders wordt je er zo omgeluld naar andere producten, waar je geen onderzoek naar hebt gedaan.

Hebben laagste prijs garantie. Geen enkel probleem gehad met geld terug krijgen, nadat bleek dan de DVD-speler en Digitale fotocamera bij 2 andere winkels samen 90 euro goedkoper te verkrijgen waren, zo de 90 euro contant terug.

Als groep hadden we een paar weken geleden een grote order geplaatst +/- €8000.

Als wij de (dan nog) lege zaak binnenkomen is het personeel bezig met dingen voor zichzelf , en duurt het even voordat zij ons opmerken, en vragen of zij ons kunnen helpen.
Een vriend van mij had de bedrijfsleider gemaild en aangegeven dat hij de puntjes op de i wilde zetten, en een aantal spullen wilde ophalen. Hij had daarbij gevraagd wanneer de bedrijfsleider aanwezig zou zijn, zodat we dit met hem konden doen.
De bedrijfsleider blijkt echter op de aangegeven dag niet aanwezig te zijn, en het personeel kan hem ook niet bereiken.

Uiteindelijk gaat de verkoop goed en kan ik met mijn camera naar huis.
Thuis aangekomen blijken mijn camera, en de camera van een vriend een defect te hebben.
Het vervangen van mijn camera ging zonder problemen. No questions asked, het onderdeel werd vervangen. Het predikaat is net niet 'keurig vervangen', want het onderdeel was uit de verpakking, en ik moest om het onderdeel te completeren nog onderdelen van mijn ingeleverde camera overzetten.

een flitser die tegelijkertijd besteld werd, is tot op heden nog niet binnen, volgens zeggen doordat de importeur geen leverdatum kan opgeven.

Kortom, dit is geen slecht bedrijf, maar het steekt ook niet met kop en schouders boven de rest uit.

Scorekaart voor Speedtronic