Gebruikers over webshop DivXplayer.nl
Review toevoegenGeen ervaring met verzending/koop. Wel met after sales. Die is niet best..Geen enkele reactie na meerdere e-mail / telefoontjes.
Klantenservice13 januari mijn KISS ter reparatie aangeboden. Na heel veel bellen (wordt nauwelijks opgenomen) en arrogante benadering van de shop eigenaar kreeg ik bijna 4 weken later mijn onderzoeksrapport. Hierin staat dat de voeding vervangen moet worden en dat ze wachten op levering van de leverancier. Vervolgens niets meer gehoord. Na een paar weken opnieuw een e-mail gestuurd en gebeld. Reactie: we wachten op de voedingen...
Inmiddels is het meer dan 3 maanden na dato en nog steeds niets vernomen van ze. Ik blijf e-mailen naar de RMA afdeling die standaard niets van zich laat horen. Dus zeer slechte ervaring met after sales.
Nette duidelijke site waarop alles te vinden is met goede informatie en scherpe prijzen.
Statusupdates direct wanneer order wordt verzonden, met track en trace, maar daar had ik niet gek veel aan, zoals gebruikelijk
Heb hierom een kiss speler hier besteld.
Op mails wordt duidelijk en snel gereageerd, zelfs op zaterdag binnen een uur!
Men weet heel goed waar men het over heeft.
Hier een goed;
Besteld, orderbevestiging kwam direct, verzending volgde de volgende werkdag.
Product in zijn originele doos was verpakt in een soortement van pakpapier, kan beter, wat wel goed is is dat niemand hierbij ooit denkt aan een dvd speler.
Pakket is heel aangekomen, product bleek defect, maar is denk ik niet aan de verpakking te wijten, deze was onbeschadigd.
Wel was het product defect, hieronder meer.
Jammer dat hier geen uitmuntend kan
Op zaterdag het product opgehaald bij het lokale postkantoor, was helaas niet thuis tijdens bezorgen.
Dus op zaterdag vol goede moed aan het aansluiten geslagen, kijken of ik mijn muziek via het netwerk kon afspelen, ok.
Nu tv, er zat tenslotte een hd in om op op te nemen ^^ Geen zenders gevonden..
Na tientallen keren proberen met allerlei settings kabels ed. nog geen oplossing, dus linksys (eigenaar van kiss) op de chat, daarna per telefoon. Tuner defect, dat bleek, terug doen naar de winkel zei de vriendelijke man.. O jee per webshop, dat wordt een crime.
Dus ik mailen naar de klantenservice, kreeg binnen een half uur een mail terug, als je hem maandag kaal opstuurt sturen wij alvast een nieuwe toe!!! Beter kom je niet tegen, gelijk is al heel lastig, ouderwets vertrouwen heet dat. Helemaal super, ga zo door.
Een tevreden klant die dit bedrijf aan iedereen kan aanraden !!