DivXplayer.nl

Gebruikers over webshop DivXplayer.nl

Nieuw zidoo mediaspelertje gekocht, direct via deze webshop. Dinsdag avond betaald, vrijdag geleverd. Item stond op voorraad, en is ook op voorraad.

Prima communicatie, zodra verzonden, mailtje met track en trace.

Afgelopen zondag (21 januari 2018) via de website een order geplaatst, vind het wel vreemd dat de registratie-email en de orderbevestiging in het Engels zijn terwijl het een Nederlandse webwinkel is.

In 2007 ook al eens bij dit bedrijf besteld en toen was alles in orde, dus deze keer weer bij DivXplayer.nl besteld.
Nadat ik had besteld vond ik helaas wat negatieve ervaringen over DivXplayer.nl bij Trustpilot, Tweakers.net, maar deze zijn ietwat gedateerd dus dit hoeft niet actueel te zijn. Toch werd ik al wat nerveus omdat er bij mijn order "processing" bleef staan.

In de orderbevestiging staat "Once your package ships we will send an email with a link to track your order", deze email met een track&trace link heb ik nog steeds niet mogen ontvangen (ook niet in mijn SPAMbox), maar een half uur geleden werd het bestelde produkt door DHL afgeleverd. Als ik op de website van DivXplayer.nl bij mijn gegevens kijk zie ik bij mijn order de tekst "Processing" staan. Beetje wazig dus (eigenlijk wel mijn ding! :-) )

Geen voorraadcheck op de website, echter telefonisch goed te bereiken, alwaar men de controle doet.

Supersnel (zelfde dag verzonden)
Helaas met DHL. DHL heeft het nadeel dat je na 2x aanbieden naar een servicepunt mag die vaak ver weg is.

Vooraf geinformeerd of het product op voorraad is. Bleek het geval.
Krijg echter een andere toegezonden die niet álle functies bevat.
Gevraagd naar handleiding om de nieuwe te kunnen gebruken. Is er niet, wordt verwezen naar de fabrikant (altijd makkelijk)
Optie om \'m te retourneren wordt 8x genoemd, maar dat is geen oplossing.

De vraag waarom je dan een foto plaatst van het goede product, en wat anders levert, wordt steevast beantwoord met \'dit is de \'enigste\' die we hebben gekregen\'

DVICO6500 gekocht. Aflevering ter plaatse ging goed.
Ik ben goed geholpen en goede uitleg.

Geen ervaring mee, woon in Spijkenisse.

Volgens hun website als je USB problemen had kon je het apparaat opsturen via eerst aangemald te hebben bij de fabrikant-website.
Gedaan maar kreeg geen reactie van fabriakant.
Toen Divxplayer.nl gemaild.
Geen reactie. Nog een keer, weer geen reactie.
Ik heb met het defect leren leven maar kopen daar doe ik niet meer. De NAS komt nu bij wifimedia dan maar vandaan.

Bij de afhaling kon het produkt niet getoond of aangesloten worden worden volgens de verkoper.
De verkoper was ook niet bepaald vriendelijk.

Ik heb nu een defekt aan de Popcorn Hour A100 (start pas na de 2e of 3e poging op) en probeer sinds meer dan een maand om garantie te krijgen.
Op mails wordt gewoon niet geantwoord 1 keer krijg ik een antwoord met een nutteloze vraag (of ik al via de composite uitgang geprobeerd heb) en daarna niks meer...
Geen antwoord, geen RMA procedure, en uiteindelijk ook geen oplossing!
Ik heb ook via popcorn hour support geprobeerd, die zijn wel bereidwilliger om te antwoorden, maar sturen me uiteindelijk ook terug naar divxplayer.nl.
Een straatje zonder einde dus....
En wat mij betreft (en aan andere reacties te lezen ben ik niet de enige!) een afrader om hier iets te kopen!

Ik heb op 12 februari een Wireless USB Adapter 300Mbps (C300RU) besteld. De bestelling via de website verloopt soepel. Ik heb meteen betaald via Paypall en je krijgt direct een bevestiging dat ze de betaling hebben ontvangen.
Tevens ontving ik een mailtje dat ze het product op voorraad hadden en die dag meteen verstuurd zou worden.

Behalve de communicatie heeft Divxplayer de zaken redelijk op orde.

Ik zou rond 18.00 het tracking nummer ontvangen maar ik kreeg geen berichtje. Ik heb de volgende dag een mailtje gestuurd aangezien ze de telefoon niet opnamen. Het bleek dat ze midden in een verbouwing zaten, kan gebeuren, dus die dag zouden ze het pakket versturen en mij het trackingnummer mailen.
Aan het einde van de dag nog geen trackingnummer van ze ontvangen dus heb ik maar weer een keer gemaild.

Maandag 16 februari kreeg ik een mailtje van ze, pakketje was verstuurd ze waren echter "vergeten" het trackingnr. aan mij te mailen.

Uiteindelijk lag het probleem bij TNT die het pakketje (nog steeds) kwijt is.

Het gaat mij dus niet zozeer bij wie de schuld ligt van een kwijtgeraakt pakketje. Het gaat erom dat IK degene is geweest die alle communicatie heeft geïnitieerd. Ik vindt dat als er problemen zijn ZIJ contact moeten opnemen met de klant en niet andersom.

Al met al is vandaag 6 maart getracht door UPC het pakketje bij mij af te leveren. Ik kon helaas op korte termijn niet vrij nemen dus ik hoop alsnog dat ze morgen het pakketje alsnog gaan aanbieden. In totaal dus 17 werkdagen voor een artikel die op voorraad was en (in principe) binnen 24 uur bij mij binnen had kunnen zijn.

Duidelijke site , bestelling geplaatst om 14:55 uur door een internet storing de betaling niet kunnen afronden. Mailtje aan Divxplayer verstuurd en binnen 1 uur een duidelijke reactie terug, klasse.

De bestelling van de Grab'n Go cfullhdma netjes binnen de tijd zoals op de site staat aangegeven dubbel ingepakt - d.w.z. de fabrieks verpakking in een prima neutrale doos aan huis afgeleverd.

Door allerlei ellende met een defecte tv een weekje moeten wachten alvorens de Cfullhdma kon worden aangesloten. Op het moment supreme helaas het ledje van de Cfullhdma-player dooft telkens als een kaarsje uit. Diverse forums afgezocht maar niks geen bruikbare oplossing gevonden na wat eigenhandig onderzoek blijkt het kabeltje voor de stroom voorziening de boosdoener. De aansluiting is van het type past altijd ( net als te grote schoenen) door een bekertje op de kabel maakt het geheel wel contact, maar dat is natuurlijk niet de oplossing. Mailtje aan Divxplayer gestuurd en binnen 24 uur antwoord en 2 dagen later via Conceptronic Sales een vervangende en vooral passende stroomaansluiting ontvangen. De mediaplayer is een geweldig apparaat speelt al mijn oude video 8 gedigitaliseerde films prachtig af.
Maar vooral de service van Divxplayer en Conceptronic is in mijn geval uitstekend.
Er zijn dus nog steeds bedrijven waar aftersales toch perfect werkt (ondanks de wat negatieve berichten op internet)Niks geen "kastje naar de muur" effecten.

Divxplayer en Conceptronics bedankt !

De info vooraf was goed en de bestelling snel gedaan. Een I-Tab 36HD
Apparaat keurig ontvangen. Helaas bleken zowel de beloofde HDMI kabel als wel de 220V europastekker niet aanwezig.
Deze zijn nagestuurd. Gelukkig zelf nog een 220V kabel en aan de slag. Helaas bleek het netwerk lastig in te stellen en kon ondanks toezeggingen van RADIOGEARS zelf de ralink chipset Draft-N USB stick er niet in. Dus de G gebruikt die meegeleverd werd. Maar hier was het bereik te klein van.
Ik heb eerst met RADIOGEARS geschakeld maar die gaven of geen antwoord of tegenstrijdige antwoorden. Uiteindelijk me gewend tot divxplayer die zelf verbaasd waren over wat het apparaat NIET kon. Tot vandaag 3 maart geen reactie of we hebben het antwoord bijna. (Verhuizingen, serverupgrades)
Zelf nu bij in gebreke stelling geen reactie. Het apparaat kan niet wat de fabrikant en divxplayer beweren.

Keurig verpakt maar helaas incompleet bij de eerste zending

zie ook boven bij algemeen.

Eerst zelf proberen op te lossen met fabrikant en internet en toen pas naar Divxplayer. Ik weet er meer van dan zij lijkt het wel. Ik wil geen beloftes "we eisen nu antwoord" maar ik wil gewoon antwoord en een oplossing.

Het bestellen gaat zeer snel maar het leveren duurt enorm lang! Vaak gebeld maar het is zeer moeilijk contact te krijgen. Mail wordt niet beantwoord.

De bestelling kwam na maanden aan.. zegt genoeg.

Het apparaat werkt in het begin perfect maar na een tijdje werd het geluid vervormd. Op het forum van de mediaplayer stond dat dit aan de voeding lag. Het apparaat opgestuurd met de beschrijving van de storing. Na 2 maanden! kreeg ik de player terug en toen werkte geluid én het beeld niet meer.
Telefonisch heb ik 1 maal contact gehad (na 100 keer bellen) en toen zei de persoon dat hij alleen maar verstand had van doorverbinden.
Op mail wordt niet gereageerd.

Ik adviseer niet hier iets te kopen.

Nette website. Als nieuwe klant geen problemen gehad.
bestelling gedaan ( Popcorn Hour A-110 ) via Ideal netjes op de hoogte gehouden van de status

Netjes Track en Trace gehad iets later dan verwacht verstuurd maar netjes op de hoogte gehouden van de status. ( er waren wat problemen met de import en douane)

pfff al het bovenstaande is helemaal teniet gedaan door de zeer gebrekkige aftersales.
De Popcorn Hour A-110 bleek na 2 dagen defect.
Mailtje gestuurd. geen reactie. nog maar een mailtje . reactie rma label en retour info. Tot zover ging het dus wel. RMA binnen gekomen en inderdaad na nog wat mailen.. hij is defect ( ze constateerde het defect niet, wat erg vreemd was want hij viel steeds uit na 5 minuten )
Ze zouden er 1 retour sturen ( di 14-10-2008 )
rack en trace gehad - pakket is kwijt niet aangemeld bij tnt nergens terug te vinden. Ze gingen dit uitzoeken bij TNT en zouden een nieuwe sturen. Daar zit ik nu nog op te wachten. Ze reageren niet op email. RMA afdeling is op vakantie of naar een beurs.
Tel. is het bedrijf ook niet bereikbaar en als je eens iemand spreekt dan moet je net bij een ander zijn en jahoor die is vrij.
Ik bel voor kerst , nee u moet volgende week even bellen, dat doen ik nee 5-1 weer. dat doe ik en jahoor RMA is dicht tot 14-1.
Ik weet niet meer wat ik nu verder moet doen. Maar ga 14-1 maar weer proberen te bellen :(

Update: 22-1 eindelijk eens iemand aan de telefoon gehad (half uur naar een wachtmuziekje moeten luisteren ) en toen was het ineens allemaal heel snel geregeld.
veel excuses gehad van de medewerker en een upgrade van de popcorn een 1tb ipv 500gb
gelijk verstuurt met UPS en vandaag bezorgd

de aanhouder wint......
nu maar hopen dat ie blijft werken.

Heb op 12-11 een PopCorn Hour A-110 besteld en meteen afgerekend met iDEAL. Werkte allemaal perfect. Alleen toen bleef het stil... Paar keer gemaild wanneer het produkt geleverd werd, maar geen reactie. Toen maar gaan bellen... Kreeg ik de voicemail, maaaar toen ik ophing kreeg ik een mailtje. De Popcorn was moeilijk leverbaar wegens licentiekwesties. Kon wachten, order annuleren of voor een vergelijkbaar produkt kiezen. Heb het laatste gekozen en deze werd vandaag bezorgd.

Goede en overzichtelijke website. Werkt gewoonweg prima. Prijzen zijn goed. Jammergenoeg kreeg ik geen status updates via de mail en werd telefonisch niet gereageerd.

Alles zat netjes verpakt in een doos. Track & Trace nummer werd netjes bij de order updates vermeld.

Was op zoek naar een Logitech Harmony One. Ontdekte via Tweakers Pricewatch dat deze winkel in Spijkenisse zat en deze op voorraad had tegen een scherpe prijs. Om niet voor niets op en neer te rijden even gebeld, werd direct opgenomen (al werd ik wel eventjes in de wacht gezet, waarschijnlijk was hij nog met een ander gesprek bezig), er was er nog 1 op voorraad en die werd direct voor me apart gelegd. Gelijk naar Spijkenisse (pand op een industriegebied met klein winkelgedeelte, betalen met pin mogelijk) gereden en stond een paar minuten later weer buiten met de afstandbediening. Prima!

Niet van toepassing (afgehaald)

(Nog) geen ervaring mee

Vanwege een defect contact gezocht via e-mail over de mogelijkheid tot repararen van een Dvico M-6500A die niet via divxplayer.nl was aangeschaft. Zij verzochten mij het apparaat te sturen zodat ze het konden beoordelen.
Direct na hun ontvangst werd ik gebeld over de reparatie. Ze stelden voor de unit te vervangen onder de zogenaamde revisie-omruiling. Er zijn na de eerste uitgave van de units hardware-wijzigingen uitgevoerd die het defect voorkomen. Ik kreeg dus een totaal andere unit, slechts tegen vergoeding van alle verzendkosten (ook hun RMA kosten).
Wat een topklasse!

Direct verzonden zodat de unit voor hun vakantie weer terug bij mij was. Degelijk verpakt, in piepschuim voor demping van schokken. Door Track&trace van deur tot deur te volgen.

Ondanks hun vakantie (en daardoor aangepast openingstijden) werd ik netjes geholpen via e-mail voor vragen over de nalevering van de afstandsbediening.
Enig nadeel was wel dat de mailtjes erg kort waren. Ook zou het handig zijn indien deze voorzien waren van een (voor)naam zodat duidelijk wordt wie deze heeft afgehandeld.

Ik was op zoek naar Divco TVIX M-7000A, waarbij ik hem snel geleverd wilde hebben
Website is redelijk simpel , gebruiksvriendelijk enn duidelijk

DivXplayer.nl maakt gebruik van UPS, de bestelling net voor 17:00 op 24 Juni gemaakt. Hierdoor doordat deze op inerne voorraad was gelijk voor verzending klaar gezet voor UPS. aankomst 25 juni 13:50 dus super snel

Ik was op zoek naar de TViX HD M-6500A mediaspeler. De prijzen bij DivXplayer in combinatie met een harddisk waren aan de vrij hoge kant. Hierop heb ik een mail gestuurd ('s avonds) welk type HD zij leveren met deze speler, en dat de prijzen nogal hoog waren. De volgende ochtend kreeg ik een mail terug dat de prijzen inderdaad aan de hoge kant waren, en dat deze meteen aangepast werden.
Hierdoor was mijn beslissing meteen gevallen omdat ze als enigste de Samsung F1 (750G) in de speler plaatsen.

Door de dreigende stakingen bij TNT hebben ze voor hetzelfde tarief de verzending per UPS gedaan zodat ik de bestelling de volgende dat in huis zou krijgen!! Erg netjes!!!

Hier kan ik nog geen oordeel over geven, de speler werkt naar behoren. Ze hebben de laatste firmware geinstalleerd zoals beloofd.

Als ik hier eerder had gekeken naar ervaringen van anderen, had ik wellicht mijn KISS HDD elders ter reparatie aangeboden.

- Deze winkel is heel erg goed in het doen van toezeggingen die ze niet waarmaken:
- Ik zou in ongeveer een week prijsopgave krijgen mbt de reparatie. Na een paar weken maar eens gaan bellen.... Telefonisch erg slecht te pakken te krijgen. RMA afdeling alleen tussen 13:00 - 16:00, in 3 maanden tijd met ongeveer 50(!) pogingen twee a drie keer de telefoon opgenomen
- "Vanaf volgende week hebben we een andere telefooncentrale en zijn we beter bereikbaar."
- "Vanaf volgende week hebben we een extra telefoonlijn"
- "Ik zoek het voor u uit en bel u binnen een uur terug"
- "Als u email stuurt dan beantwoorden we die meestal binnen een dag." Ik denk dat ik ongeveer 15 mail naar ze gestuurd met verschillende mate van wanhoop. 3 zijn er beantwoord.
- "We zijn overgestapt naar een andere reparateur, we verwachten binnen een week overgestapt te zijn."
- "Deze week ontvangt u de prijsopgave (ipv 14 november + 1 week is het 19 december geworden).
- "Ik ga morgen u KISS HDD opsturen (ipv 21 december is het 5 maart geworden).

- Pas nadat ik het half februari in de winkel ben geweest (waar ik uiteraard niet ter plekke kon worden geholpen) is er bewewing in gekomen.

- Op zich is de verzending zelf erg goed gegaan, echter volledig teniet gedaan door het feit dat er tussen de toezegging dat zou worden verzonden en de feitelijke verzending ongeveer een ruim 9 weken heeft gezeten.

- Zie boven. Het positieve is dat de HDD wel goed gerepareerd is.
- Het waarmaken van verwachtingen is waardeloos en de bereikbaarheid is waardeloos.
- N.B.: ik heb op 19/12 de reparatie betaald, en de HDD pas op 5 maart thuis ontvangen...

- Het laatste wat ik zou doen als mijn KISS HDD weer een reparatie nodig zou hebben is hem bij divplayer aanbieden. Ik gooi het ding nog liever weg.

Overzichtelijke website. Voorraad informatie. Veel betaalmogelijkheden.
Nette verwelkoming na aanmelding (automatisch), snelle bevestiging van bestelling (automatisch) en snelle bevestiging van succesvolle betaling (automatisch).

Maaarrrr... toen het mis ging...

Vier dagen (!) NIET te bereiken. Niet via de telefoon, niet via mail. De telefoon is of in gesprek, of op de voicemail.
Van de voicemail hebben ze allerlei 'leuke' varianten, zoals: Wij zijn te druk met uitpakken. Daardoor komden ze twee dagen achter elkaar de telefoon niet beantwoorden. Stuur maar een mailtje zeggen ze dan, maar die worden niet beantwoord.

Bestellingen zijn te volgen via TrackTrace van TNT. Ook dat volgnummer kreeg ik snel in mijn mail. De orderstatus werd veranderd naar "Pakket gereed voor verzending" /"Shipping next workday". De bestelling zou diezelfde avond moeten verschijnen bij TNT op de site.

Dat kwam hij echter niet. De bestelling werd ook niet afgeleverd.

Na een paar dagen bellen en mailen zonder succes heb ik een minder aardige mail gestuurd. Daarop kreeg ik redelijk snel antwoord dat mijn bestelling de volgende dat gecrediteerd zou worden. Mocht mijn bestelling nog aankomen dan kon ik het geld alsnog overmaken.

Nu -twee weken na de besteldatum en 12 dagen na de bovengenoemde statusverandering- heb ik nog steeds niets binnen. Geen producten, geen geld.

Voor zover er sprake is van aftersales: beloftes worden niet nagekomen en het probleem staat al veel te lang open.

Wellicht dat men dit nog gaat oplossen, maar de kans dat ik bij deze partij nog iets bestel is zeer klein. Ik kan anderen dus ook zeker AFraden bij deze winkel een bestelling te plaatsen.

edit: Na het schrijven van deze review (toevallig?) kreeg ik een mail met de vraag om mijn bankgegevens voor de creditering. Die konden ze blijkbaar niet uit de iDeal betaling halen. Het geld is zojuist, dus binnen een paar dagen, op mijn rekening bijgeschreven. Dat is dus goedgekomen, maar zoals gezegd was dit mijn eerste en mijn laatste bestelling bij deze partij.

Overzichtelijke en duidelijke site waar alles snel te vinden is. De product informatie is vrij uitgebreid maar lijkt in de meeste gevallen gekopieerd van de website van de fabrikant. Ook is niet alle informatie in het Nederlands. De voorraad indicatie lijkt goed te kloppen.

Het bestellen gaat eenvoudig, handig is het dat je ook met iDEAL en Paypal kunt betalen.

Erg handig is de mogelijkheid om online de orderstatus te bekijken, maar de opmaak van het detail scherm werkt niet helemaal goed zodat je de HTML code te zien krijgt (ik gebruik Firefox, misschien werkt het wel goed in IE).

Bestellingen worden snel verwerkt en er worden regelmatig status updates per email verstuurd. Ook wordt er snel en correct op email gereageerd. Het is mij niet gelukt om iemand aan te telefoon te krijgen.

Ik heb twee zendingen ontvangen, allebei waren ze goed verpakt in een stevige neutrale kartonnen overdoos met voldoende vulmateriaal.

De verzending gaat per TNT post, de zending is eenvoudig te volgen door middel van een track en trace nummer.

De beide bestellingen zijn de dag na de bestelling en betaling via iDEAL verstuurd.

Op 14/10/07 heb ik een Kiss DP1600 mediaspeler besteld en op 16/10 ontvangen.

In eerste instantie bleek het apparaat redelijk te werken, maar het afspelen van films via m'n netwerk gaf problemen. Na een maand klooien met netwerk instellingen, het updaten van de firmware, het talloze malen resetten en bellen met de helpdesk van Kiss was ik het zat. Ik wilde proberen of ik de Kiss kon ruilen voor een Ziova CS505, de reviews van de Ziova waren namelijk een stuk positiever dan die van de Kiss, dus maar eens de telefoon gepakt om te kijken of DivXPlayer.nl hier aan mee wilde werken.

Het is mij niet gelukt om iemand telefonisch te pakken te krijgen omdat na de mededeling dat alle medewerkers bezet zijn de verbinding gewoon wordt verbroken. Na vijf keer proberen heb ik de moed maar opgegeven en een email gestuurd met mijn klachten over de Kiss speler.

Tot mijn blijde verrassing kreeg ik 's middags een mailtje terug dat ze mijn mening over de Kiss speler niet deelden maar wel graag tevreden klanten hadden en dus bereid waren om de speler om te ruilen voor een Ziova.

De volgende dag heb ik de Kiss terug gestuurd, en de dag daarna kreeg ik een mailtje dat ze hem ontvangen hadden en een link om de Ziova te bestellen (ze hadden hiervoor een aparte bestel pagina gemaakt). Ik heb de Ziova direct besteld en het prijsverschil betaald per iDEAL, helaas was het inmiddels vrijdag laat in de middag, en moest ik dus tot maandag wachten totdat de zending verstuurd werd.

Al met al ben ik dus zeer tevreden met de aftersales afdeling van DivXPlayer.nl.

Als de telefonische bereikbaarheid beter was geweest had ik dan ook de score zeer goed gegeven.

Shop gevonden via de pricewatch. De verschillende artikelen die ze aanbieden zijn een beetje raar. Zelf had ik niet verwacht een router bij deze shop aan te schaffen, maar ze zijn op afstand de goedkoopste.
Betaald met IDeal, daarna kreeg ik een mailtje dat het product die dag verstuurd zou worden, en nog iets later ook een mailtje dát het verstuurd was.

Track & trace werd erbij geleverd, maar niet gebruikt. Product werd uitermate snel verstuurd, maandag om 1300 besteld, dinsdag om 1200 was de postbode er, en binnen 24 uur na bestelling draaide de router dus al.

Nette site, de product informatie komt regelrecht van de website van de leverancier. Iets meer eigen omschrijvingen mag best.

Op zich netjes verpakt, maar de buitenste doos waren twee kleine doosjes tegen elkaar aan geplakt. Bij een product van 400 euro verwacht je iets meer. Wel stevig genoeg.

Heel netjes was dat ik bericht kreeg dat het product een dag later verstuurd zou worden. Ook op de dag van verzending een bericht dat er een CD bijgedaan was met de laatste firmware.

(Nog) geen ervaring mee.

Scorekaart voor DivXplayer.nl