Gebruikers over webshop A Better price
Review toevoegenHele sympathieke verkoper, heeft verstand van zaken en gaat voor kwaliteit voor de laagste prijs. Aanrader!
VerzendingZelf opgehaald in Amstelveen, vlak bij Canon hoofdkantoor.
KlantenserviceGewoon top, heldere uitleg over de mogelijkheden tot omruilen. Maar dat hoefde niet, alles was in orde.
De website is misschien niet de meest uitgebreide, maar alles staat erop. Op het eerste zicht lijkt het een prijsvechter, maar achter de shop zitten mensen met kennis en hart voor wat ze doen. Je kunt er voor goed advies terecht.
---
Ik heb het product opgehaald. Alles was uitstekend verpakt en ik werd zelfs geholpen om e.e.a. in de auto te zetten.
Mijn reden om alsnog een review te schrijven. Ik heb recentelijk de plaatsing van de boxen veranderd waarbij bleek dat ik wat schroefjes en boutjes miste. Enkele maanden na levering was dit geen probleem en werden deze alsnog nageleverd. Hulde, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Na het opvragen van 3 offertes, deed deze webshop zijn naam eer aan en deed mij ‘a better price’ voor het leveren onderstaande speakers.
- Wharfedale Diamond 10.1
- Wharfedale Diamond 10.CS
- Wharfedale Diamond 10.SX
Na het geven van de opdracht tot leveren kreeg ik hiervan netjes bevestiging.
Snelle levering en de artikelen werden verzonden in een goede af fabriek verpakking.
KlantenserviceNa uitpakken van de subwoofer niet geheel tevreden over dit artikel. Omruilen was geen probleem.
Nu in bezit van
- Wharfedale Diamond 10.MX
Goede service, erg veel kennis van professionele A/V apparatuur en een zeer enthousiaste medewerker (Charles Gereke).
Artikelen zijn zoals omschreven op de website.
Ben tot nu toe erg tevreden over de set
Bestellen bij deze webshop is zeker aan te bevelen!
Ik heb op 1 Juli 2012 de KEF IQ60C centerspeaker besteld bij AbetterPrice.nl, op dinsdag 3 Juli heb ik gebeld om te vragen wanneer ik de speaker kon verwachten er werd mij verteld dat de speaker +/- 3 weken levertijd had.
Omdat ik zit te springen om een Centerspeaker heb ik daarom besloten om mijn bestelling te annuleren.
Ik heb per e-mail een annulering van de bestelling gemaild maar heb hier nog geen reactie op terug.
Vind het persoonlijk ongehoord om een product in de aanbieding te zetten en deze niet op voorraad te hebben en dan een levertijd van 3 weken communiceren pas nadat er gebeld is.
geen proactieve klantbenadering en geen reactie op e-mail tot nu toe.
tot nu toe een slechte ervaring met deze shop.
Nadat ik een aantal jaren geleden naar tevredenheid mijn Kef iQ9 luidsprekers en bekabeling bij "a Better price" had gekocht, ben ik voor mijn nieuwe "home theater" luidsprekerset en bekabeling uiteindelijk weer bij "a Better price" terecht gekomen. Niet alleen vanwege de prijs, die is gewoon echt heel scherp. Maar ook vanwege het goede advies en ondersteuning.
Heb tijdens het zogeheten 'kalibreren' van de luidsprekers en aansluiten van de kabels telefonisch goede ondersteuning gekregen waardoor het 'klusje' snel geklaard kon worden.
De producten stonden op een door mij gewenst tijdstip goed verpakt (in de originele verpakking) klaar. Kreeg zelfs ongevraagd nog een aardige attentie.
Op mails wordt snel en ter zake kundig geantwoord. Daarnaast wordt ook telefonische hulp en ondersteuning geboden. Je wprdt daarbij vriendelijk en correct te woord gestaan; hij neemt echt de tijd voor je.
Kortom, "a Better price" doet er alles aan om een tevreden klant de deur uit te laten gaan, en..... weer terug te laten komen!
Was op zoek naar een Yamaha RX-V2067 receiver. Na wat speurwerk kwam ik via een collega uit bij een Better price. Email contact is zeer goed, je krijgt snel antwoord en ook een scherpe prijs.
Afspraak gemaakt om op te halen en inmiddels Yamaha RX-V2067 nu draaiende als vervanger van mijn Denon AVR-3806
opgehaald
Klantenservicegeen gebruik van gemaakt
Primawinkel. Website is niet heel overzichtelijk maar ze hebben een zeer scherpe prijs voor de speakers die ik zocht. (Kef IQ50, 90 euro goedkoper dan vergelijkbaar) Mailcontact ging snel en goed en duidelijk. Gevraagd of ze de speakers in een specifieke week konden leveren en dat hebben ze ook netjes gedaan.
VerzendingMet TNT verzonden, goed verpakt. Verder geen opmerkingen.
Klantenservicenvt
Via google was ik op deze webshop uitgekomen.
- Ik heb er de Kef KHT3005 SE gekocht (black). Die hebben ze ruim op voorraad.
- De Denon Receiver AVR-3310 was op voorraad in zilver. Maar niet in zwart. Dit was eventjes wachten. Doordat Denon (met de economische crisis) zich van wat minder exemplaren had voorzien.
Na een weekje wachten waren deze echter al binnen. Via Iban heb ik het geld naar abetterprice kunnen overschrijven. Een paar dagen later stond dit op hun rekening en kon ik de producten komen afhalen.
Ik heb hier een heel goede deal gedaan ! In Belgie worden deze Kef sets aan gemiddeld 1750 euro verkocht. Bij abetterprice kon ik die krijgen aan 1200 euro ! Een voordeel van maar liefst 550 euro.
In de Fnac (met de solden in januari) stonden ze eventjes aan 1350 euro geprijsd. Echter was dit een gebruikt toonzaal model (geen nieuw exemplaar). Voor 150 euro minder, had ik net hetzelfde bij abberprice, maar dan in nieuw staat. Mijn keuze was snel gemaakt.
Ook de receiver stond voor mij goed geprijsd. Toch een 200 euro verschil de winkelwaarde bij Fnac. Zelfs met mijn 10 korting (fnac lidkaart) geraakte ik daar nog niet aan...
Aanvankelijk was ik van plan, de artikelen via de post vanuit Nederland naar België te laten verzenden. Dit gebeurt via TNT Post (nederland). Die wel eens met je paketten durven smijten. De kost voor verzending was ook hoog. 3 x 30 euro (in één pakket verzenden is niet mogelijk, wegens de verzekering en het gewicht).
De verkoper bij abetterprice deed me een heel goed aanbod. Als ik als Belgisch klant de goederen bij abetterprice kom ophalen, geeft hij me een GRATIS high-end 2m Silverline Subwoofer kabel (twv van 70 euro) kado ! Ik had zelf 5 meter nodig, voor elke meter extra, moest ik maar 11 euro/meter bijbetalen.
Een heel goede deal!
Die ik heb aangenomen.
Op vrijdag 5 maart, zijn we de goederen gaan afhalen. Een rit van +- 5u rijden (heen en terug). Ter plaatste konden we de goederen nakijken. De vriendelijke verkoper deed de dozen voor ons open en liet ons alles nazien. Ook de Subwoofer kabel van 5 meter, hebben we nagemeten.
Alles was prima in orde. De afhandeling verliep heel vlot. Terug thuis de receiver + speakers snel aangesloten en het klinkt (nog zonder de calibratie uitgevoerd te hebben) al hemels ! De helderheid van de speakers is fenomenaal.
Dit weekend moet ik alles nog verder kalibreren en de kabels in kabelgootjes wegwerken. De aankoop bij abetterprice is alvast heel goed verlopen.
We zijn de producten zelf gaan afhalen (zie algemeen)
KlantenserviceNog geen ervaring mee. Abetterprice biedt garantie op al de producten. 1 jaar op de Kef subwoofer, 2 jaar op de Denon receiver en 3 jaar op de Kef satellieten. De garantie afhandeling gebeurt via hen. De kosten van verzending en ophalen zijn voor de klant.
Ik was plezierig verrast door de snelle service van A Better price. Zondag had ik mijn KEF iQ30 boxen besteld, maandag werd ik gebeld dat ze werden verstuurd en op disndag vroeg in de morgen had ik ze al!
De webite heeft genoeg informatie en heeft een voorraad indicatie, wat altijd handig is. Helaas klopten de rembours kosten niet die op de website, maar dat vertelde hij me al over de telefoon.
De iQ30 was daar € 178 tegenover de standaard prijs van € 250 bij de meeste zaken.
Binnen 2 werkdagen kon ik al genieten van mijn nieuwe boxen. Helemaal perfect.
Eenvoudige website waarop genoeg informatie over de produkten valt te vinden. Ik dacht me te herinnerendat ze geen Ideal etc. gebruikten. Ik heb gekozen voor afhalen en contant betalen (Pin is ook niet mogelijk). Door het bare minimum aan te bieden qua webshop en betaalwijzen, hebben ze wel hele lage prijzen. Geen orderbevestiging per e-mail o.i.d. Een belletje van hun kant was genoeg om een afspraak te maken.
VerzendingIk heb zelf de spullen afgehaald omdat ik eerst wel eens wilde zien wie er achter deze webwinkel staken. Prima ontvangen door een medewerker die veel verstand heeft van audio e.d. Hij nam ruim de tijd om mij van informatie en kennis te voorzien. Hij gaf aan dat ze voor het merk KEF zelf de support regelen dus dat lijkt voor de komende vijf jaar goed voorzien.
Pas de KEF KHT-5005 aangeschaft bij A Aetter Price. Advies wat ik kreeg sluit ik me helemaal bij aan. Erg prettig zaken doen met dit bedrijf. Aflevering ging erg snel. De beloofde levertijd was in de bevestiging die ik ontving 2-9 werkdagen. Het is 2 geworden;-)
VerzendingArtikel werd door hun zelf bezorgd, zij hanteerde hiervoor een standaard tarief van 25 euro, nou daar kan ik zelf amper voor rijden met de huidige benzine prijzen en files meegerekend. Ze versturen normaliter ook met tpg-Post maar voor grote artikelen bezorgen zij het ook zelf.
KlantenserviceIk heb me vooraf laten adviseren door hun mbt bekabeling maar heb voor de zekerheid toch ook nog even bij een winkel geinformeerd. Deze kwam met dezelfde silverline kabel als advies. Toen ben ik dus toch maar voor de laagste prijs gegaan. Website maakt zijn naam waar.
Een bedrijf met de naam A Better Price zou zijn naam eer aan moeten doen. Twee keer gemailed dat hun prijs voor de KEF KHT2005 wel wat hoog is en dat ik graag zaken doe bij een betere prijs. Geen antwoord.
Update:
Gepost door Prof99 - woensdag 29 januari 2003 - 12:55
Ze hebben het rechtgezet, na nog een keer vragen een mooie aanbieding, A Better Price waardig.