Duiverman Automatisering

Gebruikers over webshop Duiverman Automatisering

Zeer slechte ervaring mee, koop niet bij Duiverman!

Ik bestelde een adapter via de website, kreeg snel een bericht dat deze werd verzonden en ontving een pakketje een aantal dagen later.

ECHTER, in dit pakketje zat een andere adapter met ander vermogen van een ander merk. Per mail contact opgenomen met Duiverman, hij vertelde dat hij de andere adapter niet in huis had maar dat dit een goede vervanging zou zijn, hij zou het zelfs nog nagecheckt hebben bij het bedrijf.
Het vervangende product heeft hij gestuurd zonder overleg met mij.
De vervangende adapter had een compleet ander vermogen (minder) en was geen vervanging voor de adapter die ik had besteld.

Ik heb dit aangegeven bij Duiverman, gezegd dat ik het product wil terugsturen en mijn geld terug wil, incl vergoeding voor de retourzending. Dit lijkt mij meer dan logisch, aangezien het een fout van zijn kant was. Duiverman ging akkoord maar WEIGERDE de kosten voor retourzending te vergoeden omdat hij 'dat zwaar overdreven vindt voor een adapter waar hij maar 2 euro op verdiend'. Oftewel eigen belang gaat voor de klant, de klant is de dupe van zijn eigen fouten.

Pakketje binnen een week retour gezonden. Dan blijft het stil...

In de 2 maanden daarna meerdere emails gestuurd en Duiverman geprobeerd te bellen. Geen reactie. Neemt telefoon niet op. Voicemail ingesproken, geen reactie. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Ik dreigde om een klacht in te dienen, geen reactie.

Dan uiteindelijk na 2,5 maand telefonisch contact gekregen. Hij was aan het wachten tot ik de klacht ging indienen, omdat ik wel erg vijandig was in mijn mails. Verder zou hij gezondheidsproblemen gehad hebben waardoor hij niet in staat was te reageren. Uiteindelijk zou hij het geld volgende week wel een keer overmaken.
Dit is allemaal zeer twijfelachtig en manipulatief op mij overgekomen.

Na 2 weken nog steeds geen geld, nogmaals een mail gestuurd met een herinnering.
Dan eindelijk het geld gestort gekregen. De betreffende adapter heb ik uiteindelijk via een ander bedrijf gekocht zonder problemen.

Wees gewaarschuwd

Kan producten op zijn website niet leveren, bezorgt andere producten zonder van tevoren te overleggen

Reageert niet op mails, telefonisch niet bereikbaar, onbeleefd, gaat voor eigen gewin en heeft absoluut geen oog voor de klant

2014-10-15
Adapter besteld bij Wim Duiverman, Duiverman Automatisering.
Betaling alleen mogelijk via bank overschrijving.

2014-10-23
Adapter ontvangen, echter was niet goed voor het doel.
Wim Duiverman gevraagd om de retour procedure.

2014-10-24
Adapter retour gestuurd.

2014-10-31
Track and Trace gaf aan dat adapter afgeleverd was.

2014-11-06
Tevergeefs meerdere malen te hebben gebeld, voice mail achter gelaten en gemaild over status van de retour.
Geen reactie ontvangen.

2014-11-28
Wim Duiverman nogmaals gemaild en laten weten nog geen retour bedrag ontvangen te hebben. Ook wilde ik voor de belasting administratie een crediet factuur ontvangen voor het terugbetaalde bedrag.
Eindelijk reactie dat hij de adapter net binnen had (bijna een maand nadat Track and Trace liet zien dat deze adapter afgeleverd was).
Geld zou binnenkort gestort worden.

2014-12-01
Gedeeltelijk bedrag van aankoop terug ontvangen.
Volgens wet van aankoop moeten de verzendkosten van een order bij retour vergoed worden, dit was niet gedaan.
Als het niet specifiek anders op de website vermeld staat, moeten zelfs de retour verzendkosten vergoed worden.
Mij ging het alleen om de verzendkosten van de order naar mij toe (heb dit ook aangegeven).
En omdat ik de aanschaf bij hem bedrijf halve gedaan heb vroeg ik hem ook nogmaals om een crediet factuur.

2014-12-10
Na meerdere pogingen Wim Duiverman eindelijk aan de telefoon gekregen.
Tijdens dit gesprek was hij bijzonder grof en intimiderend. Nadat hij mij een aantal keren vroeg wie ik wel niet dacht dat ik was, verbrak hij plots de verbinding.
Na enige minuten belde Wim Duiverman wel weer terug en leek gekalmeerd. Hij verzekerde me zowel de verzendkosten van de order als de credit factuur in orde te maken.

2015-01-18
Tot op heden zijn zowel de verzendkosten als de crediet factuur nog niet voldaan.
Enige poging om via de telefoon, voice mail, e-mail of sms contact op te nemen lukken niet.
Het blijft stil en Wim Duiverman neemt de telefoon niet op.
Daarop heb ik besloten aangifte te doen van internetfraude op de website van de politie.

Wellicht had de slogan op zijn (inmiddels aangepaste) website en op de factuur mij al moeten doen waarschuwen: "Altijd een Wim Wim situatie."
Inderdaad.
De klant is bij Wim totaal niet belangrijk.

Kopen bij Wim Duiverman van Duiverman Automatisering raad ik ten zeerste af.

Edit: 22 uur na de internetaangifte kreeg ik bericht met zowel de crediet factuur als de melding dat de verzendkosten gestort zijn.

Verzending was laat, ondanks dat het product zogezegd op voorraad was.

Zie korte toelichting.

Kernwoorden: grof, onbetrouwbaar, leugens, de verbinding tijdens een gesprek verbreken, etc.

Zelden zo'n slechte ervaring gehad!

Onduidelijke website, ik heb in extra email omschrijving gegeven wat ik zocht en gevraagd of het artikel hieraan voldeed.

Gewoon goed verpakt en in de brievenbus ontvangen.

Toch verkeerd artikel ontvangen !!!
Per email gevraagd hoe ik deze kan retourneren om daarna een goed artikel te kunnen krijgen. Kon geen telefoonnummer ontdekken op de website en ook niet op de factuur!
Op alle emails met verschillende verzoeken, totaal geen reactie\'s ontvangen!
Voel me belazerd door "Duiveman-automatisering".
Weg euro\'s...... (De grote van het bedrag doet er niet toe)

In tegenstelling tot de eerdere reviews heb ik een prima ervaring met deze webshop. Snelle reactie op email

---

Aftersales is niet nodig geweest.
Levering conform afspraak en na openen van doos datgene getroffen wat als alternatief besteld was.
Kan deze webshop dus wel aanbevelen voor aankopen. Want je krijgt zelfs een alternatief indien het oorspronkelijk gewenste produkt niet voorradig meer (verouderd model) is.

Keurig verzonden op maandag en dinsdag bezorgd.
Eerst gevraagd naar de beschikbaarheid van een ander type waar ik naar zocht (via de website) en volgende dag antwoord dat deze niet beschikbaar was maar dat er wel een alternatief voorhanden was van dezelfde fabrikant en van hetzelfde model.
Ergo, snel antwoord op vraag en een alternatief geboden voor dat wat ik eerder had gevraagd.

Na mijn bestelling van en DVI-D kabel op 01-08-12 ontvang ik een e-mail met vermelding dat Duiverman tot 12 Augustus gesloten is, wat uiteraard kan.
Vanaf 12 Augustus heb ik tot 21 augustus 5 e-mails verzoinden. Hierop is helemaal niet gereageerd ! Slechte zaak !! Pas na een telefonisch contact met iemand die zijn telefoonnummer had overgenomen en helemaal gek werd van alle telefoontjes kreeg ik van deze mevrouw zijn 06 nummer. Gebeld en Wim zei: "Ik ga uw order direct behandelen" Na nog eens 5 uur (!) ontving ik een e-mail met de melding dat de bestelde kabel gewoon niet leverbaar was ! Inmiddels zijn we dus 3 weken verder en kan ik opnieuw op zoek gaan naar de juiste kabel :-(

Er is niets verzonden omdat het product na 3 weken zonder contact plotseling niet leverbaar bleek te zijn

Echt een vreselijk slechte klantenbinding en vreselijk onprofessioneel. Ik heb zelf ook een internetshop en heb nog niet eerder een negatieve review over een andere shop geplaatst, maar dit was nu toch echt wel nodig om toekomstige klanten te waarschuwen.
Ik ben blij dat ik bij mijn shop 99% positieve reviews heb, maar daar doe ik dan ook enórm mijn best voor en alles is in kannen en kruiken, iets wat je van Wim Duiverman absoluut niet kan stellen !

Ik wou al een tijdje een muis bestellen welke qua kleurlayout goed bij mijn laptop zou passen, ik zag dit type echter nergens voor een aantrekkelijke prijs. Duiverman bood deze muis aan voor een derde van wat dit type bij de meeste bedrijven moest kosten. De site is ook overzichtelijk. Ik heb wel eerst wat reacties gelezen hier op tweakers die van zeer positief tot zeer slecht lipen wat wel enigszins vraagtekens zette. Maar aangezien de eerste reactie al van jaren terug was, leek de aanbieder mij klein, maar wel stabiel. Ik heb geen spijt gekergen van mijn keus en het vertrouwen in Duiverman Automatisering. Het koopje was het waard. De muis doet het prima en hoort bij de laptop.

Alles zat in originele verzegelde verpakking van HP compleet met boekjes enzo erbij. De verpakking zat in een ruime doos met verpakkingsmatteriaal om stuiteren te voorkomen. De levering ging vlot na het plaatsen van de bestelling. Ik had de muis al een dag na het overmaken van het geld binnen, maar had het gevoel dat deze al eerder op de bus was gegaan. Al met al dus niks te klagen.

Er kwam deze week dan toch reactie van Dhr Duiverman, die mijn posts hier gelezen had. Er had zich een probleem voorgedaan bij de verzending en het pakje was terug naar afzender gegaan, waar het al een tijdje lag.
Het bedrag van de bestelling werd teruggegeven: een mooi gebaar na al die maanden en een opsteker voor mij. Eind goed, al goed.

zie hierboven

zie hierboven

Bestelling begin maart, bevestiging en factuur ontvangen per email, betaald per overschrijving op 11 maart. Tijdje gewacht op levering: niets. Mail verstuurd na twee weken. Vriendelijk antwoord: sorry, vergissing, gaat onmiddelijk de deur uit. Weer twee weken niets. Heb toen telefonisch contact gehad met Wim Duiverman zelf: hij beloofde me het onmiddelijk op te sturen en het trackingsnummer voor het pakje door te mailen. Weer een paar weken niets. Heb ik nog een mailtje verstuurd (zonder antwoord), gevolgd door een aangetekend schrijven met bestellingsbevestiging, betalingsbewijs etc. (internationaal - kostte 5 euro) verstuurd op eind mei. De aangetekende brief met kwam in juni ongeopend terug.. Als er sprake was geweest van een failissement had ik begrip kunnen opbrengen voor de vetragingen, maar wou ik toch m’n geld terug van de liquidering. Maar de webshop duiverman is wel nog steeds online en ik krijg nog steeds reclamemails. PAS DUS OP: ONEERLIJK!

niets ontvangen, geen trackingnummer ontvangen zoals beloofd per telefoon, geen reacties op emails

eerst veel excuses voor niet-verzenden: "vergeten, sorry". Daarna valse beloftes: "gaat vandaag de deur uit, ik stuur u per mail het DHL trackingnummer"... niets.

Ik had diverse onderdelen nodig om een HTPC te bouwen.
Gekeken op de sites van diverse websites en Duiverman een offerte laten doen (Duiverman biedt deze service namelijk niet -goed- via de webshop). De prijs van Duiverman was maar ietsje hoger dan de webshops.
Maar daarvoor krijg je wel zeer goede service terug! Duiverman heeft alle onderdelen netjes besteld. Geen gezeur met vooraf betalen, geen hoge verzendkosten. En meedenken ook nog!

Prima verzonden in een grote overdoos.

Een dag van te voren werd ik door Duiverman gebeld dat alles binnen was en dat ze het die dag zouden verzenden.

Helaas was de verzendorganisatie minder goed want zij hebben de complete doos gewoon voor ons huis gezet zonder dat er iemand thuis was! En niet eens een briefje in de brievenbus... Erg slordig van de verzendorganisatie. Dit vind ik echter geen fout van Duiverman.

Niet van toepassing.

Mooie website, goede prijzen

Snel en degelijk verzonden

Seidio G2500 cradle besteld voor Axim X50v. Komt er na 4 dagen een cradle voor een X5, niet goed dus. Gelijk gebeld,volgens mr Duiverman zou het gelijk geregeld worden. Nadat er een week niets gebeurde, wel gemaild maar daar werd niet op gereageerd, opnieuw telefonisch contact opgenomen, duizend excuses, ja het gaat nu echt geregeld worden. Gelijk maar contact opgenomen met de leverancier van Duiverman, want mr Duiverman vroeg wel 4x naar het juiste model dat ik wilde hebben, terwijl ik al diverse mails met de juiste specs gestuurd had. Uiteindelijk de goede cradle ntvangen, deze was echter helaas kapot. Opnieuw een mail naar dhr Duiverman, echter tot op de dag van vandaag geen reactie. Ook de beloofde verzendkosten zijn tot op heden nog niet teruggestort. De dienstverlening van Dhr Duiverman is een schande !

Eindelijk weer een zaak waar klantvriendelijkheid voorop staat. Meedenken, meedoen en behulpzaam!
Dikke 10+!

Ook eerlijk in wat men wel en niet weet.

In de week van 4 -10 augustus een Asus WL-500G router + Asus PCMCIA WL-100G besteld.

Van te voren opgebeld of hij op voorraad was, dit was niet het geval hij zou het voor me op zoeken en me zo spoedig mogelijk terug bellen, de levertijd bedroeg 2 weken. Ipv dat de router eerst naar Duiverman zou worden gestuurd zou het direct vanaf de leverancier worden verstuurd dit scheelt behoorlijk qua levertijd.

De verzendkosten vallen reuze mee, 3,78 euro voor mensen die niet in de omgeving van Den Haag wonen.

Het bedrijf straalt een soort van huiselijkheid uit, je krijgt niet het gevoel dat ze je wat proberen aan te praten of dat het een "dozenschuiver" is.

Ik heb 1x ervaring met Duiverman en het is buitengewoon positief.

2 weken geleden kreeg ik de tip dat die WL-500g wel een fraai ding is voor weinig geld en dat hij 23 juli naar Nederland zou komen. Dus ik zoeken op internet of hij al ergens in een lijst staat van een bedrijf. Alleen bij Duiverman. Dus ik bel Duiverman op met de vraag of hij al leverbaar is. Ik kreeg te horen van niet maar dat hij 23 juli in nederland zou komen bij de distributeur.
Toen vroeg ik of ik hem al kon bestellen. En dat kon wel. Vervolgens vroeg ik wanneer ik hem binnen zou krijgen; 23 juli bij de distributeur, dan moest het nog naar Duiverman en van daaruit weer naar mij.... dacht ik. Maar Duiverman stelde het volgende voor:
Duiverman stuurt mij de rekening toe en geeft de distibuteur de opdracht om het rechtstreeks naar mij te zenden. En dat is dus gebeurd; 24 juli had ik het spul in huis. De rekening die ik 2 weken terug kreeg, kon ik laten liggen tot ik het materiaal in huis had.

Kortom: zij zijn goed van vertrouwen; ik heb geen rembours betaald, ik heb geen handtekening gezet voor het ontvangen produkt; ik zou de boel dus flink kunnen belazeren..... heb ik niet gedaan uiteraard; vandaag is het geld van m'n rekening afgeschreven.

Scorekaart voor Duiverman Automatisering