elektroshop

Gebruikers over webshop elektroshop

‘s Avonds op 22 sep buitenverlichting besteld want de prijs was beter dan bij concurrenten. En de levertijd zou volgens de website 2-3 werkdagen zijn. De volgende dag nog telefonisch vriendelijk te woord gestaan toen ik ze wees op een foutje op de website en ik zeker wilde weten dat ik wel het juiste had besteld. De bestelling zou dezelfde dag nog verzameld worden.

En toen werd het stil. De levertijd bleek in de praktijk 2-3 weken. Op 29 sep een mail ontvangen met excuses dat e.e.a. nog bij de leverancier op bestelling stond. Netjes, een excuusmail, maar veel te laat natuurlijk als de klant levering in 3 werkdagen verwacht (je weet op dag 2 nl al dat je niet tijdig gaat kunnen leveren als het dan bij jou de deur nog niet uit is) en makkelijk want de klant koopt daar helemaal niets voor. Die weet dan alleen dat die nog veel langer gaat moeten wachten. PostNL heeft inmiddels gemaild dat morgen 9 oktober e.e.a. afgeleverd gaat worden… Nu hopen dat de bestelling klopt.

Waardeloze service!!!

UPDATE: vanmorgen nogmaals contact gehad en de uiterst arrogante klantenservice manager wist mij te vertellen dat Elektroshop.nl alles netjes had gedaan en dat de schuld bij de leverancier ligt. Wat een onzin!! Ik bestel bij jullie niet bij je leverancier. Neem je verantwoordelijkheid en regel het zelf met jullie leverancier. Voor mij nooit meer elektroshop.nl

Originele review:

Product besteld (meer betaald dan bij de concurrent vanwege de korte levertijd van 2 werkdagen.

Na een 4 dagen gebeld om excuses te horen. Het product was niet compleet op voorraad maar ze gingen losse producten combineren tot een set. Eind van de week zou ik het hebben. Op maandag weer gebeld, sorry het is op nalevering bij de leverancier (dus jullie houden klanten moedwillig aan het lijntje).

Maar woensdag zou het op voorraad zijn en geleverd worden. Donderdag op het einde van de middag nogmaals gebeld en het was bij de transporteur. Hun fout dat het lang duurde ik moest toch echt wachten. Vrijdageinde van de middag uit woede de transporteur gebeld. Om te horen dat elektroshop ook nog het verkeerde adres op het pakket heeft gezet. Het komt dus maandagmiddag op zijn vroegst aan.

Dalijk dus 2,5 week levertijd i.p.v. 2 dagen. Ondertussen staan er al 2 man een week ander werkzaamheden te verrichten en kom ik in tijdnood met de planning van het project door deze waardeloze service. Hadden ze namelijk bij het eerste gesprek gewoon aangegeven “sorry een fout in ons systeem, het staat in backorders”. Dan was ik naar mijn vaste leverancier gegaan waar de levertijd 7 dagen was en waar ik het ook nog goedkoper zou krijgen.

Kortom waardeloze service en absoluut geen aanrader!!!

Veel te laat en kunnen niet aan hun levertijd voldoen. Geven foute informatie en leggen vervolgens de schuld bij de leverancier. Lekker makkelijk..

Niet klantgericht en een manager klantenservice die totaal niet begrijpt hoe het werkt. Ik klaag om tot een oplossing te komen, maar deze beste heer begrijpt dit niet of heeft nooit geleerd hoe het werkt.

De klantenservice van elektroshop is ronduit waardeloos. Ik heb daar een glasvezel trekveer gekocht aangezien deze makkelijk door moeilijke bochten komt en zelfs flexbuis aankan. Ik heb 2x geprobeerd om de trekveer in een buis te duwen maar 2x brak de trekveer in de buis. Dit hebt ik gemeld bij elektroshop.Na 13 dagen gewacht te hebben op een antwoord ben ik toch maar eens de social media opgekropen om daar een review te plaatsen. Wat denk je? Inderdaad binnen 10 min reactie. Ik zou de volgende dag een mail krijgen. Het antwoord in deze mail was: gebruikte producten nemen we niet retour we kunnen eventueel een extra reparatiesetje opsturen. Er werd ook nog het oordeel gegeven dat ik de trekveer verkeerd gebruikt zou hebben. Dat hebben ze blijkbaar kunnen zien vanuit hun kantoor in Rosmalen. Om de trekveer nog 10x te kunnen repareren zonder dat ik een kabel getrokken krijg. Het product betreft de runpotec glasvezel trekveer 30m kosten ommenabij de €130,-

1 van de bestelde producten kwam 3 weken later aan dan op de website aangegeven stond

Zoals bij de algemene beoordeling aangegeven ronduit slecht. Ze zijn niet klantgericht en denken niet mee in oplossingen die de klant ook helpen. Een reparatiesetje opsturen is namelijk niet de oplossing voor een trekveer die om de haverklap kapot gaat. Ze blijven het probleem bij de leverancier leggen in plaats van het probleem oplossen als verkopende partij

Bestelling plaatsen was eenvoudig. Product vinden prima, betaling ging ok. Al met al een bevredigende ervaring waar ik met plezier op terug kijk.

Apparaat was prima verpakt, met tarck en trace verstuurd. Verliep vlot & soepel.

Op 11 augustus had ik een bestelling geplaatst voor een simpele led met een kapje en kabel.
Op maandag kreeg ik netjes een bericht dat de onderdelen niet op voorraad waren en de bezorging ongeveer een week zou duren. Daarna niets meer gehoord.
22 augustus heb ik een mail gestuurd met de vraag of er al wat meer bekend was.
24 augustus kreeg ik een mail met het bericht dat de order niet op korte termijn geleverd kan worden en dus geannuleerd wordt.
In plaats van dat er gewoon even een mailtje naar mij gestuurd wordt met wat meer info, maar nee de order wordt gewoon geannuleerd.
Hele slechte service!

Heb wat schakelmateriaal besteld, duidelijke, goed en overzichtelijke website. Het is ook fijn dat ze suggesties geven op basis van je geselecteerde producten. Hierdoor kon ik heel eenvoudig mijn cat5e inbouw en draagframe vinden.

Verzending was netjes op tijd en product was goed verpakt. De verzendkosten zijn met €6,95 alleen aan de hoge kant.

2x (afzonderlijk) een busch en jaeger inbouwradio besteld.

De webiste kan iets duidelijker, maar met een beetje zoeken kom je er wel.
1x een email gestuurd met een vraag over het produkt. Deze werd binnen 24 uur beantwoord.

Beide keren waren de produkten goed en stevig verpakt.

Ik kreeg een mailtje wanneer de produkten waren verstuurd inclusief een track and trace code

Door omstandigheden konden we 1 van de radio's pas na een half jaar daadwerkelijk in gebruik nemen. Intern in het produkt bleek echter een fout te zitten, waardoor de volume en aan/uit knop niet correct werkten.
Gemeld aan elktroshop. Zij gaven meteen aan dat het garantie was en dat we het terug konden sturen. Produkt zonder originele verpakking (die we niet meer hadden) teruggestuurd. 1,5 week later ontvingen we een nieuwe radio + een schroevendraaier ter compensatie. Ook werden de verzendkosten van het retoursturen zonder vragen teruggeboekt.

Uitmuntende zaak. Zelden zo'n goede service meegemaakt. De site ziet er erg krakkemikkig uit en doet afbreuk aan het bedrijf. We bestelden 4 legborden bij ze die direct geleverd werden. Echter kwamen we erachter dat we ons verrekend hadden en we kortere legborden moesten hebben. We hoefden ze niet op te sturen, ze hadden geregeld dat de leverancier langs kwam om de te lange legborden op te halen en de nieuwe af te leveren. Zonder extra kosten. Sterker nog, ze hadden het verschil in prijs tussen de borden binnen een week teruggestort.

Niets meer dan hulde voor dit bedrijf. Jammer van de site, maar laad je daardoor niet weerhouden iets bij ze te bestellen.

Goed stevig verpakt. Was een zware zending maar was qua kosten erg scherp (6,68).

Zie algemeen. Zelf de fout gemaakt met een verkeerde bestelling, maar ze waren uitermate behulpzaam en dachten mee aan een goede oplossing.

Website is misschien niet één van de mooiste, echter wel functioneel. Alle spullen die ik nodig had, had ik snel gevonden. De betaling van de order wordt afgehandeld via globecharge.com waar ook een statusupdate te verkrijgen is, dit werkt allemaal goed. Ook het presentje in de vorm van een pen bij de bestelling is een leuk extratje en geeft toch net wat meer cachet aan de bestellling.

Bestelling was na 5 dagen in huis, wat ik heel netjes vond gezien het feit dat ik de spullen tijdens het carnavalsweekend besteld had. Elektroshop was deze dagen dicht, waarover een heel duidelijke melding op de website stond, dus de bestelling werd niet eerder dan op woensdag behandeld, vrijdag werd het pakketje bezorgd door de TPG, waarmee ze dus leveren binnen de aangegeven verzendperiode. De spullen waren goed verpakt in een ruime doos die opgevuld was met wokkels, de doos zelf was nog eens omwikkeld met plastic met aan de buitenkant de factuur, prima verzorgd dus en weinig kans op beschadegingen. Track&Trace nummer werd niet verstrekt, maar dit vond ik in dit geval niet een heel groot gemis, ik had geen haast, en de TPG heeft altijd wel een afhaalpunt in de buurt.

Dit was mijn 2e bestelling bij elektroshop en ben wederom zeer tevreden. Al 2 maal een behoorlijke rits JungAS500 schakelmateriaal besteld. Ik ben ook elke keer getrakteerd op een mooi pakketje relatiegeschenkjes ( hobbymesje,pen,sticker). De 2! zakjes pepernoten die in november met mijn 1ste bestelling meekwamen vond ik helemaal top, een simpele maar zeer leuke attentie. Iets wat mij bij diverse andere webshops nog nooit is gebeurd ( het krijgen van attenties).

Simpele overzichtelijke website, werkt goed.
De beschrijvingen van produkten mogen van mij wel wat uitgebreider, er worden veel typecodes en afkortingen gebruikt, voor een proffessional handig. Voor een doorsnee consument is het makkelijker om gewoon een beschrijving in begrijpelijke tekst voorgeschoteld te krijgen.
Keurige bevestigingsmails en online orderstatus.
Alles is ook de 2e keer bestellen prima verlopen. Los e-mailcontact is bij mij nog niet nodig geweest.

De dozen zijn goed ingepakt en van binnen beschermd met 'wokkels' , aan de buitenkant waren beide bestellingen volledig omwikkeld met een flinke laag blauw plastic en een 'profi' factuurmapje erop geplakt.
Geen Track&Trace zover ik weet. Er werd gebruik gemaakt van een koeriersdienst, geen TPG.

Aantal PLC lampen besteld. Veel goedkoper dan in een winkel. Ik had bij de bestelling een verkeerde kleur opgegeven, maar kon dat telefonisch prima verbeteren. Betaling via eenmalige machtiging is ook handig.

Snel geleverd en zeer goed verpakt.

nvt

Heb wat Hirschmann antennemateriaal bij ze besteld. De website is prettig duidelijk en de prijzen zijn erg scherp. Je krijgt een overzichtelijke bevestiging per e-mail. Telefonisch zijn ze ook prima bereikbaar, daar kunnen veel shops nog wat van leren.

De order was maandag verwerkt en woensdag werd het pakket afgeleverd. Alles zat goed verpakt en om de doos zat zelfs waterdicht folie.

Bij de order was per ongeluk een verkeerd type afsluitweerstanden meegeleverd. Even gebeld en de nieuwe worden direct per post opgestuurd. Al met al ben ik heel tevreden over deze zaak.

Goedkoop onderdeel besteld, vervolgens 2 weken wachten, geen reactie op mail.
Uiteindelijk komt een koerier van GLS aan de deur toen ik niet thuis was, Ik kan nu een dag thuis blijven of mijn pakket gaan ophalen in een GLS depot in Den Bosch (eindje fietsen vanaf mijn woonplaats Eindhoven).
Waarom niet gewoon de normale TPG Post?
Het bedrijf heeft veel speciale dingen die je niet 123 bij andere bedrijven kan vinden en dat is te merken aan de service.

Had wat TV spul besteld, en ook 10 Attema data hoekstukken die niet op de site stonden, maar Electroshop toch kon leveren.

Op e-mail werd steeds snel geantwoord. Perfect.

Had een Marmitek Homeguard alarm-ding bij deze zaak besteld, onder vooruitbetaling.

Geen verzendkosten, alleen het 1,5 week wachten is iets langer dan dat bij veel zaken het geval is.

Maar al met al toch tevreden hoor!

Scorekaart voor elektroshop