Gebruikers over webshop Michon-computers
Review toevoegenDe winkel ziet er over het algemeen goed uit, wel een beetje uitbollig ( Dit is in Castricum ) maar over het algemeen vrij goed.
De klantvriendelijkheid is over het algemeen ook heel erg verbeterd. Ze hebben daar nu goede service, gaan ook met je in gesprek voor een goed advies. En als je eens langs komt met bijvoorbeeld een probleem, dan kijken ze daar even naar. Kosteloos uiteraard. Dit kan natuurlijk alleen als het niet al te druk is .
Website: Tja, daar kan ik vrij kort over zijn. Niet echt mooi, veel producten zijn er niet te vinden, en ook al geen indicator of het product op vooraad is.
Telefoon: Ze nemen daar altijd de telefoon op en helpen je dan verder. De email is ook in orde, al heb ik daar geen ervaring mee.
De prijzen zijn over het algemeen wat aan de hoge kant, maar dat wordt gelukkig steeds beter.
Ik loop meestal met een ietwat groot mischon tasje de winkel uit. .
Prima. De service is hier top. Ze willen het echt voor je op lossen. Kan soms wat lang duren maar gaat over het algemeen prima.
Winkel heeft zeer beperkt assortiment. smeren je de duurste troep aan.. was in castricum.
Klantenservicede pc laten maken daar ivm BSOD's zeggen wat het was (isdn drivertje) en toen teruggehad. heb er ook een CPU cooler + casefan in laten zetten. op socket A zat de cooler er verkeerd op en de casefan achterin blaasde naar binnen.
lekker bezig !
(Nieuw Vennep)
De kennis van de medewerkers is zeer beperkt, ze hebben weinig in huis en hun artikelen zijn erg prijzig. Heb ooit een keer een artikel besteld bij michon, vervolgens werd het 3 weken lang 'vergeten' te bestellen, toen het uiteindelijk besteld was, duurde het nog 2 weken.
echt een NOT
Dit betreft filiaal te Heerhugowaard:
Heb er onlangs een systeempje gekocht en ik moet zeggen dat ze wel van wanten weten.
Gaan samen met je in gesprek om tot een pc op maat te komen zodat je nooit iets koopt wat je niet gaat gebruiken. Het systeem was binnen een dag klaar en ik kon hem dus meteen alweer ophalen. Lekker vlot jongens.
Ik ga daar vaker heen.
Ja, michon Castricum, wat kun je er nog over zeggen.
Hele kleine winkel, asortiment is zeer beperkt, het meeste willen ze dan wel voor je bestellen. Maar dan gaat het wel een 7 duren. Ja, daar heb ik geen dorpswinkel voor nodig dan bestel ik het wel op inet, een stuk voordeliger bwt.
Laatst vroeg ik om een eenvoudig AGP kaartje, die verkopen wilde me een ATI all in wonder van 600 euro + aansmeren.
Meerdere malen brak geheugen daar vaandaag gehad.
Het enig goeie wat ik daar vandaan heb is een plextorwriter die doet het nog steeds (4 jaar nu). Maarja, dat ligt waarschijnlijk vooral aan plextor ;P
Michon Computers Nieuw Vennep heb ik eerlijk gezegd niet veel goeds over te vertellen, kennis is matig, behulpzaamheid gaat wel (vaak maar 1 persoon achter de toonbank), winkel is niet echt leuk ingericht, maar het toppunt is het aanbod van producten, da's echt compleet ruk. Sorry jongens, maar ik ga liever naar Mycom in hoofddorp, das wat langer wachten, maar je krijgt tenminste waar voor je geld!
Gewoon een handi tentje als nu en dan wat nodig hebt. Ze doen wat ze doen moeten en meer niet, echt. Dus je hoeft niet te verwachten dat ze super zijn. maar je kan er we heen gaan als je wat nodig hebt. (betrekking tot filiaal in Heerhugowaard).
Tja, Michon is toch wel een begrip in Castricum. Als je erover begint, dan begint meteen iedereen te lachen....
Maar ik zal ze even behandelen:
Algemene indruk: Redelijk, zaak is wel redelijk verzorgd, alleen willen ze nog wel eens erg veel achter de pc hangen en niet op klanten reageren.
Service: F*ck. Ik ken iemand waarvan ze de computer hebben gesloopt en ook zo terug hebben gegeven. Dat teruggeven was overigens pas na 3 weken....
Technische kennis: Tja, laten we daar maar niet eens over beginnen. Ze wilden me een PCI muis aansmeren, adviseren je altijd een flink duur systeem en doen ook erg amateuristisch aan.
Dus een rampzalige zaak....
Nou zo snel en ervaren zijn ze er niet hoor , en dat valt al te zien aan hun eigen stemmen!!! Trouwens lekker geheugen verkopen ze daar NOT & DUUR!!!