Gebruikers over webshop Silverview
Review toevoegenTop zaak. Technische kennis is zeker aanwezig, ze weten waar ze het over hebben.
Weten bv. precies welke wifi router/accespoint/nic combo wel of niet werkt, welke soort geheugen op welk mobo het beste werkt (uit het hoofd!). Ze hebben gewoon erg veel ervaring met hardware compatibility.
Wat betreft service: ze geven liever iets mee wat goedkoper is maar wat wel beter bij je systeem past. Proberen je niet dure zooi aan te smeren met leuke praatjes. Hebben bijna altijd wel een leuke aanbieding voor hetgeen ik moet hebben, of ik nu voor een usb-stick of een HD of een mobo kom.
Garantie en ruilen is nooit een probleem, je krijgt meteen een vervangend exemplaar mee zonder vragen.
Kom hier al zo'n 3 jaar en zal hier zeker blijven komen.
Goede zaak, voor mijn werk bestellen we er regelmatig spullen. Aangezien we met heel veel verschillende OS-en werken (*BSD/Linux/Windows/et cetera) kan ik bij hun zelfs aangeven welke chipset bijvoorbeeld een netwerkkaart moet bevatten. Ze gaan dan voor mij uitzoeken wat het dan moet zijn... echt toppie!
Soms duurt het ff voordat ze de telefoon opnemen... maar dat zie ik alleen als positief, want ze helpen je gewoon (ook telefonisch) goed! Dus dan maar ff wat meer geduld, met als gevolg dat je precies krijgt wat je wilt
Ik kom hier regelmatig netwerkonderdelen halen voor mijn werkgever, en 99% van de keren hebben ze alles wat ik nodig heb op voorraad. Erg prettig zaken doen als je geen week hoeft te wachten.
Een voordeel is ook dat ze meteen weten waar je het over hebt.
Ik had problemen met een aldaar gekochte GF. Teruggegaan en een andere kaart meegekregen. Bleek met een bepaald serie wel vaker problemen te zijn ivm met slechte koelers. Kaart was ruim 1 jr oud. Aardige mensen en een aardige, technisch goed onderlegde vrouw achter de toonbank.
Nog niks online gekocht, maar wel paar keer langs geweest; hebben wat spul dat je anders online moet bestellen, want niet te koop bij Mycom, Computerland e.d. Personeel neemt de tijd voor je en wijst je ook op goedkopere alternatieven. Hebben een aardig aantal cases (hoewel bijna allemaal lelijk, naar mijn smaak) en gaven aan elke case van colorcases.com te kunnen bestellen. Ga eens langs!
Prima winkel, onder de rook van Dunnet. De prijzen zijn laag, en de medewerkers nemen de tijd voor iedere klant, wat zeker niet voor alle winkels geldt. Mijn bestelling via internet was niet goed doorgekomen, desondanks kon ik alle artikelen gewoon afhalen omdat ze op voorraad waren.
Prima zaak, goede informatie.
Flatscreen gekocht, problemen met flatscreen
direkt goed opgelost.
Aanrader.
Geweldig zaakje waar men nog de tijd voor je neemd.
Service is grandioos en de post mooi op tijd.
(2 dagen).
Technische kennis is zeker aanwezig,
maar omdat ze naar mijn idee genoeg weten,
en je niet alles kán weten toch een dik verdiende 10.
Silverview, klein winkeltje in rotterdam. Top van Silverview is de service en bijbehorende klantvriendelijk-en gerichtheid. De prijs is redelijk en hebben goed en nieuw spul.