Gebruikers over webshop BS-online
Review toevoegenIk heb een (prima) brother printer 1430 bij ze besteld. Het duurde een paar dagen voordat de bestelling er was.
Verder ontving ik een keurige factuur met daarop, heel netjes, een tip om de garanitiekaart van Brother in te sturen voor on-site garantie.
Ik heb op 25 oktober een MFC 590 van hun geleverd gekregen en hij bleek niet goed te printen, na een e-mail met een omschijving van het probleem werd mij verteld dat een inktcartidge niet goed was en dat zij mij meteen een nieuwe zouden opsturen. De volgende dag had ik ook een nieuwe. dit is nou een snelle en correcte service.
Eerste helft van September via de site een Brother MFC 890 besteld voor de prijs van € 202,-. Netjes orderbevestiging gekregen dus we verwachtten binnen een paar dagen een mooie printer (beloofde levertijd is ongeveer 3 dagen). In plaats daarvan kregen we een mailtje met de mededeling dat de printer niet voor die prijs geleverd zou worden wegens een foute prijsvermelding op de site. Nou kan een foute prijs op de site gebeuren natuurlijk maar we hadden inmiddels toch een orderbevestiging binnen? (orderbevestiging = koopovereenkomst) Wij dit dus meedegedeeld en dat we niet akkoord gingen. Na nog wat heen en weer gemail en gebel uiteindelijk het apparaat voor € 289,- besteld (prijs op de site is inmiddels € 319,- omdat Brother nederland ons vertelde dat zelfs de inkoopprijs hoger is dan die € 202,- euro maar in principe was de koopovereenkomst gesloten voor € 202,-. Wat leert ons dit verhaal? Is deze meneer een oplichter? Waarschijnlijk niet, maar hij heeft zijn zaken erg slecht geregeld en ik kan niet bepaald adviseren hier iets te kopen.
Heb een HL1230 besteld... zou volgens bericht over twee dagen binnen zijn. Dit is uiteindelijk een week geworden.
Daarnaast stond op de site dat er twee toners bijgeleverd zouden worden. Dit was dus niet zo...
Valt allemaal behoorlijk tegen.
Wel snelle reactie via email.
Nu nog even afwachten wat er wordt gedaan aan de 2e toner die er niet bij zat.