Gebruikers over webshop computeruniverse.net
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen "nieuwe" RTX 4090 gekocht bij deze winkel voor de volle mep.
De verzending duurde niet lang en het product kwam in een ruime doos met voldoende opvulling als vescherming.
Bij het openen van de doos zag ik dat de seal al doorgesneden was en inderdaad de GPU en accessoires zaten onder de vingerafdrukken en sommige zakjes waren al open gescheurd.
Eigenlijk dus gewoon een tweedehands kaart gekocht voor de nieuwprijs. Meteen retour aangevraagd. Voor een kaart van bijna 2000 euro mag je toch wel verwachten een nieuw exemplaar te krijgen.
Na enkele dagen kreeg ik een retouretiket toegestuurd en kon de kaart weer teruggestuurd worden.
Makkelijk te bestellen op de website. Helaas geen iDeal dus heb het geld overgemaakt. Je kan ook met Paypal betalen.
VerzendingIk heb voor verzending plus gekozen. Was wel 5 euro duurder maar ik wist dan zeker dat mijn product heel zou aankomen
Ik had een aantal spullen besteld om een pc in elkaar te zetten, maar 1 product blijkt defect te zijn.
VerzendingVerzending niet echt snel, duurde een paar dagen terwijl er bij staat dat alles op voorraad is, maar toch duurt het dan nog 4 dagen voordat men het gaat verzenden.
KlantenserviceOndertussen al 5x gemaild dat ik een probleem heb met de videokaart, bij de 5e keer kreeg ik eindelijk reactie (na 3 weken) dat men het gaat doorsturen naar klantenservice, maar dat is inmiddels ook alweer 3 dagen geleden. Wat een gedoe voor alleen nog maar het aanmelden, de rest zal denk ik nog stroever gaan heb ik zo het vermoeden..
Op het moment dat ik dit aan het typen ben krijg ik een mailtje, dat het erg druk is en dat ik "more patient" moet zijn. Serieus? Na 3 weken nog een keer zeggen dat ik nog meer geduld moet hebben voor alleen het aanmelden van een defect product.
4 maanden geleden hebben we een TV besteld. Tot aan de dag van vandaag deze nooit ontvangen. Helaas krijgen we ook ons geld maar niet terug. Omdat Computer Universe zegt een uitstaand report te hebben met DHL en dat ze dat moeten afwachten. Best Choice and Best Service wordt blijkbaar niet waargemaakt.
VerzendingNa 4 maanden tijd is de TV nog steeds niet afgeleverd. Ook is onbekend wanneer het problem wordt opgelost...
KlantenservicePersoneel wilde ons in het begin niet te woord staan over de levering - Moest ik met DHL doen. Later krijg ik alleen maar te horen dat ik het rapport moet afwachten en dan geld kan terug krijgen... Nooit is er een excuses gemaakt of een passend oplossing gezocht - bijvoorbeeld een nieuwe tv opsturen of geld terug overmaken..
Zbox EN760 met MX100 512gb en 2x4GB DDRL 1600 SO-DIM besteld
Uiteindelijk kreeg ik een beschadigd exemplaar geleverd en was de levertijd van een vervanging mij te lang. Hierop de koop ontbonden. Geld pas na ruim 3 weken na ontbinding ontvangen (gok 3 a 4 weken na ontbinding 1,5 na aanmaning/herinnering)
Slechtste ervaring met een webshop so far. Communicatie is essentieel imo en als je dat nalaat faalt imo de webshop. Verder is alles soort van correct opgelost. (eindresultaat-wise)
(ik en mijn vriendin kopen anno 2014 voornamelijk via internet, dus veel ervaring met diverse shops, ik mag van geluk spreken dat mijn dieptepunt slechts gebrekkige communicatie is, maar dat is desalniettemin zeer stresserend (zeker als je op de site bij je restitutiebedrag leest dat er enkel naar Duitse rekeningen wordt teruggeboekt.)
Over verzending en retournering niets te klagen.
Return-procedure is gratis en goed geregeld (geen UPS die het bij je komt ophalen maar a la post-nl)
Meermaals telefonisch contact gehad, gelukkig zitten er ook engelstaligen mensen. Lange wachttijden helaas, verder niet echt iets mis mee.
Reactie op mail of contactformulieren daarentegen, komen zelden.
Ik neig hierdoor naar waardeloos omdat ik dat absoluut not-done vind.
Ik ben tevreden met het eindresultaat, maar de weg ernaartoe was stressvol en moeizaam.
Zogezien de onderdelen iets verder vandaan komen moet je rekening houden met wat extra dagen.
Met een tussenpauze van 2 mnd.,heb ik verschillende onderdelen gekocht.Je krijgt meteen een mail van je bestelling en je kunt kort daarna nog makkelijk wijzigingen plaatsen.Nog een keer telefonisch een wijziging door gegeven en was binnen enkele sekonden(zonder te overdrijven) geregeld.
Bij elke haneling een mail als bevestiging.Heel professioneel en een flink assortiment.
Ruime sortering, hele lage prijzen en een betrouwbare bestelservice. De site biedt heel veel info en is één van de betere op het net, met veel opties. Ook in het Engels.
Ik bestelde er een Nikon 8700 digicam, inclusief gratis trusted shops verzendverzekering. Alles prima in orde!
Is nu een vaste stek voor het webwinkelen.
Ik heb in de nacht van maandag op dinsdag een moederbord van een oud type besteld wat verder nergens meer te verkrijgen was. De prijs was ik erg over te spreken.
Ik heb gelijk het geld over gemaakt (ik heb geen creditcard) naar het IBAN rekeningnummer van computeruniverse.net. Ik hoefde daardoor geen extra kosten te betalen voor het overmaken van geld naar het buitenland.
Vrijdagochtend kreeg ik een mailtje dat ze de betaling hadden ontvangen en dat het pakket verstuurd zou worden (had gekozen voor GLS, German Parcel). Voordat ik dit mailtje kreeg werd ik overigens ook goed op de hoogte gehouden van wat ik kon verwachten.
De mailtjes waren in het engels (met hier en daar een duitse zin tussendoor).
Dinsdag kreeg ik mijn pakketje thuis (een week na bestelling dus). Heb het product nog niet geprobeerd, maar alles ziet er netjes uit en het is compleet.
Ik ben dus zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
Ik heb hier al enkele malen besteld en eigenlijk altijd tot volle tevredenheid.
Voordeel is dat duitse winkels vaak goedkoper kunnen leveren doordat de de BTW er een stuk lager is dan hier! Zelfs de verzendkosten zijn niet hoger dan in NL.
Correspondentie in het engels verloopt snel en goed. Ik ben dik tevreden over ComputerUniverse.
ooh ja wie betaald via zijn credit card heeft gelijk een gratis verzekering afgesloten voor transport etc.
Ik heb op vrijdagavond laat een digitale camera met extra accu en SD geheugen via de website besteld. Ik heb hierbij aangegeven met creditcard te willen betalen. Ik was een nieuwe klant en computeruniverse.net heeft zonder extra bevestiging van mijn kant (bijv. fax met creditcard copy) de gegevens geaccepteerd.
Zaterdag kreeg ik een bevestiging van de bestelling.
De dinsdag erop kreeg ik een email met daarin:
----
thank you very much for your order!
Hereby we want to inform you, that the orders mentioned below have been forwarded to be shipped by our shipping department.
Woensdag het bericht:
----
Hereby we want to inform you, that the orders mentioned below have been picked up by GLS (German Parcel) now.
----
M.b.v. het trackingsnummer dat je krijgt, heb ik het pakket kunnen volgen. Vrijdagochtend stond het pakket voor m'n neus.
Het hele proces is naar alle tevredenheid verlopen. Goede communicatie met mij in perfect Engels. De extra accu had een iets langere levertijd dan standaard, dus ik verwachte dat de order wel een dikke week zou duren. Al met al heeft het geen week geduurd. Goede webwinkel met duidelijke info.
Als extra service heb ik een refund garantie afgesloten bij [url=http://www.trustedshops.de.]www.trustedshops.de.[/url] Deze service is gratis als klant van computeruniverse.net. Het geeft je net even dat extra veilige gevoel. Meer info zie url.
Prima winkel. Heb al eens eerder een softwarepakket aangeschaft (Adobe FrameMaker), Engelse versie besteld. Perfecte afhandeling. Onlangs een laptoprugzak besteld die hier in Nederland zeeeeeeeeeer moeilijk verkrijgbaar is (Hedgren Extreme Large).
Kreeg per ongeluk de kleine versie toegestuurd. Meteen een mailtje gestuurd (want ik koop in als bedrijf), waarop ik zeer snel een antwoord kreeg (binnen een dag).
Op een tijdstip dat het mij uitkwam werd de tas binnen enkele dagen opgehaald door UPS en zodra de grote tas bij hen binnenkwam (ook in Duitsland blijkt deze slechts mondjesmaat te worden geleverd)
is hij meteen naar mij verstuurd.
Het personeel bij de klantenservice was uiterst behulpzaam en vriendelijk en deed zeer goed zijn best mij zo snel aan de juiste rugzak te helpen. Je wordt ook steeds op de hoogte gehouden van je bestelling, retourlevering en RMA-nummer, ontvangst van je retourlevering, noem maar op. Dit is weliswaar in het Duits, maar dat is voor mij geen bezwaar omdat ik zelf ook Duits spreek. Bovendien breiden ze de mogelijkheden van hun site constant uit, dus het zou me niets verbazen als die mails binnenkort ook in het Engels worden verstuurd. Ik beveel het bedrijf dan ook van harte aan!
Zeer goedkoop voor Plextor CDR
20 Euro voor een Spindel van 50.
Ook DVD Media goedkoop.
Met credit card betalen, krijg je gratis een
verzekering.
Telefonisch contact in het Engels !!!
Goed en stevig verpakt.
Ga hier vaker bestellen.
Ik heb bij deze shop een Canon Ixus v3 besteld. Betaling ging via creditcard, en nadat ik een kopie van voor- en achterkant van mijn creditcard had gefaxt werd mijn bestelling in behandeling genomen.
In eerste instantie kreeg ik een mailtje waarin stond dat de camera niet op vooraad was, maar een paar uur later kreeg ik toch het bericht dat hij op vooraad was, en dat hij naar mij werd verzonden.
In totaal heb ik maar 2 werkdagen moeten wachten op de Ixus, die in nederland bijna overal uitverkocht is.
Enige minpunt is dat alle emails die je krijgt duits zijn. Op zich niet zo gek natuurlijk, maar hun website is ook in het engels. Het zou wel fijn zijn als je kon opgeven dat je de emails in het engels wil ontvangen.