Gebruikers over webshop PhoneShop
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe website is overzichtelijk, maar biedt weinig productinfo. Wat mij betreft niet echt een belemmering als je een telefoon koopt, aangezien er genoeg bronnen zijn om de specs van een telefoon te ontdekken. Zeker als je doorklikt vanuit de Tweakers Pricewatch is het een prima aankoopervaring.
KlantenserviceAangezien deze winkel bij mij in de buurt zit heb ik gekozen voor ophalen. Normaal gesproken wordt eerst een ophaalbericht gestuurd voor je de telefoon kan ophalen.
Aangezien ik in de buurt was, stond ik bij het afhaalpuntl vóór het ontvangen van het ophaalbericht. Dit was geen probleem. De vriendelijke medewerker maakte de order ter plaatse in orde en een paar minuten later stond ik met een mijn nieuwe telefoon buiten.
AlgemeenGemakkelijk te bestellen en snel geleverd (binnen 1 dag) via webshop. Geintegreerd met bestelportaal van mijn werkgever.
VerzendingMet zorg verpakt en op afgesproken tijdstip geleverd (binnen 1 dag). Dit ter vervanging van mijn kapotte oude telefoon
AlgemeenIk bestel al jaren mijn zakelijke telefoon via mijn bedrijf bij de PhoneShop. Het aanbod is prima en scherp geprijsd.
Houd er rekening mee dat, om de prijs laag te houden, PhoneShop de toestellen uit het buitenland kan halen. Dan kun je bij het opstarten gewoon voor de Nederlandse taal kiezen, dus dat is geen probleem, maar eventuele acties van de productent werken niet (bv gratis earbuds of geld-terug actie).
Op de website staat dat de telefoon de volgende WERKdag geleverd wordt, maar het kan sneller! Ik heb de telefoon op vrijdagmiddag besteld en had hem zaterdag in huis..
AlgemeenTelefoon besteld, dag later in huis, toestel was nieuw in doos, geen gedoe, gewoon goed. Bestellen ging gemakkelijk.
VerzendingGoed verpakt, dag later binnen.
AlgemeenIk bestel al jaren mijn telefoons bij de PhoneShop, omdat mijn werkgever een contract heeft met PhoneShop. Ik ben tevredern over de dienstverlening. De website is duidelijk en de bestelling wordt de volgende dag geleverd. De prijzen van de PhoneShop zijn zeer concurerend.
Keerzijde van die lage prijs is dat de PhoneShop buitenlandse modellen levert. Dat is op zich geen probleem, aangezien bij de eerste configuratie gewoon voor Nederlands gekozen kan worden. Wat wel jammer is, is dat geen aanspraak kan worden gemaakt op de AKG hoofdtelefoon, die momenteel door Samsung gratis bij hun modellen wordt geleverd. Het EAN nummer is daarvoor niet geldig.
AlgemeenBestel altijd mijn telefoons hier vanwege de band van mijn bedrijf met de phoneshop. Makkelijke website, wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
VerzendingEnig (min-) puntje is wellicht dat paypal adoptie niet ideaal is binnen de phoneshop, voor een telefoon van c.a. €1000 komt er €25-€30 bij. Vooraf betalen of internet bankieren is dan wel weer gratis.
AlgemeenMakkelijk bestellen en betalen, zoals je verwacht. Levering op tijd, inclusief T&T. Goede webshop, ik zou er weer bestellen.
AlgemeenSnelle en correcte levering aan de laagste prijs.
Bovendien had de PhoneHouse de GSM die ik wenste aan te kopen op voorraad
Ik zocht een Motorola Z dual sim en kwam bij Phoneshop.nl uit.
De site is een beetje druk waardoor het een beetje zoeken is naar de informatie. Wel is alles te vinden en is het bestellen makkelijk
Snel verzonden zoals beloofd op de site. Duidelijk via mail gecommuniceerd met een trackinglinkje. Op tijd gearriveerd en product zoals gewenst.
Via Phoneshop.nl een Galaxy S7 Edge dual sim besteld, welke zij als enige voorradig hadden. Geen eerdere ervaring gehad met deze club. Door de provider is mijn vorige verlenging niet goed geannuleerd (Note 7 besteld, die kwam natuurlijk nooit). Dat leverde natuurlijk problemen op, Phoneshop heeft dit snel en kundig geregeld.
VerzendingVoor een in NL niet te verkrijgen toestel had ik hem verrassend snel binnen ;-)
KlantenserviceIn 1 woord: Super!
Via mijn werkgever mag ik iedere 18 maanden een nieuwe telefoon bestellen en phoneshop.nl is een partner van mijn werkgever,
De website is overzichtelijk, de prijzen competitief en verzending is vlot en accuraat.
Prachtige en overzichtelijke website, ruime keuze, TOP service.
Ik heb Galaxy S7 gehad, deze weggedaan omdat ik een dual sim toestel nodig had (werk en privé). Uiteindelijk ben ik via Google bij PhoneShop terecht gekomen. Mooi combinatie van abonnement en toestel voor een scherpe prijs.
Ontzetten bedankt voor de goede service en snelle levering PhoneShop (Y).
Vandaag besteld, morgen thuis, ik ben er super blij mee. TOP service.
KlantenserviceGebeld om te veriferen of mijn bestelling al verzonden was, prima geholpen en de bestelling was idd volgende dag geleverd. Uitstekend service
snel, voldoende keuze, nette prijzen, netjes verpakt, als je op produkt zoekt via google kom je onder meer op hun site.
Om de twee jaar maak ik gebruik van de diensten van Phoneshop. Tot nu toe elke keer goed bevallen. Het enige puntje van kritiek is de look 'n feel van de website, deze is wat gedateerd.
VerzendingRazendsnelle afhandeling. Juiste papieren en duidelijke uitleg ontvangen, ingevuld en teruggestuurd. Binnen no-time had ik antwoord, de telefoon de volgende dag binnen.
KlantenserviceNetjes te woord gestaan. Ook voor de niet standaard vragen gaat men aan de slag om de juiste informatie naar boven te halen.
Uitstekende service!
Op zondag Samsung S7 duo besteld, product had een levertijd van 1-2 weken. De eerste woensdag reeds bericht dat het binnen was en verzonden ging worden. Donderdag in de middag netjes thuis bezorgd.
Goed verpakt en voordelig bovendien. Dit is de derde telefoon die ik bij Phoneshop aankoop en nooit problemen gehad.
Snel, woensdag op de post, donderdags binnen
KlantenserviceOp woensdag net voordat ik bericht kreeg dat het opgestuurd zou worden gebeld om te informeren wat de verwachting van levertijd zou zijn.
Netjes te word gestaan door een dame welke goed verstaanbaar was en duidelijk met aandacht mij te woord stond. Binnen 2 minuten de status achterhaald en was ik weer geholpen.
Erg goed!
Uitstekende service!
Snel, woensdag op de post, donderdags binnen
Erg goed!
Phoneshop was op het moment van bestellen de goedkoopste met de HTC 10. Daarom mijn bestelling bij dit bedrijf geplaatst. Ook vind ik het altijd handig als een webshop een fysieke winkel heeft zodat je in geval van nood altijd nog langs kan.
VerzendingPakket is niet binnen 24 uur, maar na 5 dagen bezorgd. Met dank aan DPD, die het pakket donderdagnacht te lang in het distributiecentrum heeft laten liggen waardoor het niet naar Joure kon. Aangezien DPD niet op zaterdag bezorgd werd het in verband met Pinksteren pas dinsdag bezorgd..
Phoneshop heeft geprobeerd er een zaterdaglevering van te maken.
Dat mislukte omdat het blijkbaar van de goden afhangt of DPD dat wil doen.(pakketje moet al toevallig in de handen komen en dan komt er een andere sticker op...)
Ik heb nadat bleek dat DPD niet vrijdag zou leveren meteen contact opgenomen met DPD en Phoneshop. DPD kon en wilde niets doen. Phoneshop heeft nog zijn best gedaan. Prima te woord gestaan.
Ik heb de Phoneshop gevonden tijdens mijn internet zoektocht naar de beste aanbieding voor de Microsoft Lumia 950XL. Op dat moment hadden zij de beste aanbieding.
De Haagse vestiging was voor mij de makkelijkste manier om de Lumia aan te schaffen en dat kwam bijzonder goed uit want de verkoper was bijzonder vriendelijk en ter zake kundig. Hij heeft mij uitstekend geholpen bij mijn keuze voor de wireless charger(s) waar ik voor gekozen heb. Toen ik de volgende dag terug kwam om mijn sim aan te passen aan het nano formaat. nam hij alle tijd voor mij en zorgde er voor dat de sim perfect in zijn nieuwe behuizing pastte. Chappeau.
Zie mijn toelichting bij algemene beoordeling.
Het is een overzichtelijke site met een heel behoorlijk assortiment. Het bestel proces verloopt snel en makkelijk. De site is lekker snel.
VerzendingBinnen paar uur al de verzend bevestiging!
tl;dr
Snelle verzending, topservice
Verzending was snel. Ik had hem 10 februari besteld en 11 februari was hij bezorgd. Dit hebben ze via DPD post gedaan, ik kreeg een track & trace code waarmee ik de bezorging kon volgen. Hierdoor wist ik tot op 2 uur nauwkeurig wanneer ik thuis moest zijn om hem in ontvangst te nemen. Bijkomend voordeel van DPD pakketservice is dat zij veel ophaalpunten hebben, waar het pakket veilig kan worden afgegeven als de ontvanger niet thuis is.
Verkeerd geleverd
Ik had een telefoon en bijbehorend hoesje besteld, echter kreeg ik het verkeerde hoesje toegestuurd. Vervelend. Ik had geen zin en tijd om uit te zoeken hoe ik een retouropdracht moest doen, dus dat stelde ik uit tot het weekend en ik bestelde direct nogmaals een hoesje.
Uitstekende klantenservice
De volgende dag werd ik gebeld door phoneshop.nl om te controleren voor welk model telefoon het hoesje moest zijn. Ik zei gelijk dat ik in eerste instantie de verkeerde hoes had ontvangen. Een uur later werd ik gebeld, oproep gemist. Toen ik terugbelde hoefde ik alleen maar kort te beschrijven wat mijn situatie was en ze wisten meteen weer wie ik was. Het verkeerd geleverde hoesje mocht ik houden en ik kreeg kosteloos een duurdere variant van het juiste soort hoesje (omdat de ander niet direct geleverd kon worden).
Topservice.