Gebruikers over webshop Ertronix
Review toevoegenIk heb al een paar keer hier hardware gekocht.
Is een klein winkeltje, maar toch zeer net ingericht.
Deze keer kwam ik langs voor een reepje DDR-333 1GB SODIMM voor een laptop die ik in reparatie had, en wat sneller wou maken. Eerst een mailtje naar ze gestuurd of ze het ram wel in voorraad hadden, en dat bleek zo te zijn.
Het ram was zelfs €7,50 goedkoper geworden (wat het reepje 50 euro maakte)
Over het algemeen een mooie winkel, als je eventjes geen zin hebt om naar bijvoorbeeld de Alternate te gaan om iets specifieks te halen, want ertronix heeft het meestal wel.
Wel is hun aanbod redelijk klein, maar als je specifieke wensen hebt, kunnen ze het altijd voor je bestellen.
Heb het zelf opgehaald.
KlantenserviceNog nooit gebruik van hoeven maken, maar ik hoor van zeer veel mensen dat dit bij deze winkel heel goed is.
Bijvoorbeeld onze school koopt hier af en toe ook spullen voor pc's op school te repareren, of om meer ram aan pc's toe te voegen.
Ik heb vorige week een mailtje gestuurd naar Ertonix en gevraagt of ze me een goede 17 inc tft konden aanraden en dat deze ze volgens de juiste manier. Ik heb daarna gevraagt of ze hem op pixelfouten konden checken en dat kon ook. Ze deden het omdat ik al iets langer had moeten wachten op een scherm aangezien deze was uitverkocht dat moment. Snelle reactie op e-mails (binnen 24 uur) en men was in de winkel ook zeer vriendelijke en niet al te commercieel bezig zoals andere bedrijven dat wel deden. In de winkel moest de monitor na het checken nog even worden ingepakt en alles werd aan mij getoond dat dat in de doos zat.
Zeer vriendelijke en goede service.
Service is zonder meer goed,
Aanbod hardware is beperkt en vnl. op Intel gericht,
Klantgerichte behandeling kan beter, tijd voor een commerciele training?
Prijsstelling is aan de hoge kant.
Ik wou een cd-rom kopen. Maar helaas was hij in alle winkels niet te bestellen. Toen ik ertronix gebeld en ze konden deze bestellen. Na 2 weken telefoon en ze hadden hem. De service is echt super alles word geregeld en ze nemen de tijd voor je. Zeker hier je producten kopen
Bij Ertronix mijn moederbord en een harde schijf besteld. Bleek ik een fout gemaakt te hebben wat die harde schijf betreft, dus ik ontvang netjes een telefoontje. Probleem opgelost.
Ook meteen even geinformeerd naar een Athlon XP1800+ met een T-Bred core van na week 45 2002.
Ontving ik weer een telefoontje, ze hadden er 1 binnengekregen maar een boxed versie. Was 10 euro duurder, dus maar gedaan. (De T-Bred was overigens een JIUCB 0250 :-) ).
Wil ik even later een netwerkje aanleggen, heb ik de kabel doorgetrokken blijkt het geen cross te zijn. (DOMdomDOM). Maar wederom biedt Ertronix een oplossing, een simpel verloopstukje van 6 euro!
Ik noem dit service! Een Topzaakje!