Hardware.nl

Gebruikers over webshop Hardware.nl

Ik wist wat ik wilde bestellen en dat was ook eenvoudig te doen. Het was een beetje verwarrend over de levertijd, er stond binnen 6 dagen, maar de verwachte datum dat het product bij hardware.nl zou zijn, was pas na 10 dagen. Ik ben er maar vanuit gegaan dat het 14 dagen zou duren voordat ik het product had. Op zich geen probleem, ik had er niet direct haast bij.
Ook had ik in reviews gelezen dat er niet altijd een track and trace code toegezonden werd, dus ik was benieuwd.
Ik was aangenaam verrast toen ik na 6 dagen al een e-mail kreeg dat mij bestelling verzonden was. En inderdaad kreeg ik aan het eind van de middag van dhlforyou.nl een tack and trace code om mijn bestelling te volgen.
Helaas heeft het een dag geduurd voordat het pakketje, dat al wel bij een parcelshop was ingeleverd door hardware.nl, door de bezorger werd opgehaald, waardoor mijn pakketje pas na 2 dagen na verzending bij mij bezorgd werd. Maar nog steeds boven verwachting snel.

Levering was sneller dan verwacht (zie hierboven), maar was helaas 2 dagen onderweg bij de bezorgdienst. Maar dat ligt niet bij harware.nl.

Site week ietwat af van wat ik gewend ben van hardware verkopers; niet meteen categorieën waar je doorheen kan navigeren. Maar ik kwam direct op de productpagina via een google search, dus dat viel me pas later op. Productpagina gaf veel en duidelijke informatie.

Ik kreeg geen update van de status van de bestelling en heb via de livechat informatie gevraagd. Daar bleek door een fout de bestelling ongezien op hoofdkantoor te liggen; medewerker heeft dat rechtgezet en pakket binnen twee dagen afgeleverd. Thing is natuurlijk wat er gebeurd zou zijn als ik er niet zelf achter aan had gezeten...

Zie hierboven: [..] een fout de bestelling ongezien op hoofdkantoor te liggen; medewerker heeft dat rechtgezet en pakket binnen twee dagen afgeleverd.

Voor mij was het perfect dat ook op rekening geleverd kan worden. Goede en overzichtelijke webshop waar makkelijke het juiste product gekozen kon worden.

De verpakking was heel goed, product (cooling fan, hp laptop) ziet er netjes en compleet uit, de levertijd was 3 werkdagen dus precies het maximum wat is aangegeven.

Wij hebben de stopcontacten van het merk "Merten". Hardware.nl heeft hier een zeer uitgebreid assortiment van (alles wat we nodig hadden was bij hun verkrijgbaar, ook de "CAT6 ethernet" aansluiting, die pas in 2016 in de katalogus van Mertens toegevoegd is.

De spullen waren goed beschermd verpakt. De levertijd was iets meer dan een week, maar dit was vooraf bekend (de verwachtte levertijd staat duidelijk vermeld bij de producten).

hardware.nl heeft goede kwalitijd producten en prima prijsen spotgoed koop overgens habben ze van alles wat je zoekt het is een aan raader goede klanten service het is er heel snel zoals er bij het product staat

Ik heb gemerkt dat ze een heel breed assortiment hebben. Daarbij was der sprake van een prima afhandeling. En ze waren goedkoper.

netjes bezorgd

De verzendkosten komen helaas pas erg laat in het proces in de berekening te staan. Dit is pas nadat je als betaling met paypal al in paypal bent ingelogd en al je gegevens bekend zijn

Op de site werd aangegeven dat het product op voorraad was en binnen 24 uur verzonden zal worden. Citaat: "Dit artikel is op voorraad. Verzending binnen 24 uur". Inmiddels zijn we 2 dagen verder en is het produkt nog steeds niet verstuurd. Duidelijkheid over wanneer het verstuurd wordt krijg ik helaas niet via chat of mail. In eens is het waarschijnlijk binnen 1-3 dagen. Erg vaag en misleidend

Duidelijke website, makkelijk producten zoeken op categorie of artikelnummer, juiste prijs vermelding en info over levertijden, goede betalingsmogelijkheden.

Goede informatie over de voortgang van het leveringsproces.

Nieuwe adapter besteld voor mijn HP. Levertijd aan de lange kant. Goede chat communicatie om status te achterhalen

Pakket is netjes geleverd op het afleveradres

chat communicatie was handig om status te achterhalen omdat bericht in spamfolder terechtgekomen was.

Redelijke website, maar onduidelijk in de informatie over welke vervoermaatschappij gebruikt wordt. Aangezien ik mijn buren niet wil lastigvallen met mijn pakketten, zelf weinig thuis ben en omdat Hardware.nl op de website aangaf o.a. DHL te gebruiken heb ik gevraagd of er ook direct naar een DHL servicepoint verstuurd kon worden. Dat werd bevestigd! :)

Dus voor een "Finder" kWh-meter besloot ik bij Hardware.nl te bestellen en direct naar een DHL servicepoint te laten bezorgen. Het produkt was op voorraad volgens de site, dus mijn verwachting: dinsdag bestellen, woensdag verzenden, donderdag ophalen bij het servicepoint. Dat is in elk geval wat de website beweerde: "verzending binnen 24 uur". Tot zo ver ging het goed...

Op basis van alles tot aan het bestellen zou ik twijfelen tussen 'voldoende' en 'goed'; maar door de verdere ervaringen twijfel ik tussen 'slecht' en 'voldoende'. Uiteindelijk voor 'voldoende' gekozen: ik ga uit van miscommunicatie voor wat betreft het verzend-foutje. De lange levertijd telt wel mee voor een lagere beoordeling.

Het produkt was op voorraad bij bestellen, ook de dagen erna nog (volgens website)... dus waarom duurde het vervolgens tot maandag, bijna een week later, voor het verzonden werd?

Ook een minpuntje: geen track&trace code bij de verzendmelding, dus geen tracking mogelijk.

Helemaal slecht werd het op dinsdag: een bezorgmelding van PostNL, dat ze geprobeerd hadden iets bij mij thuis te bezorgen - terwijl ik expliciet heb gevraagd (en bevestigd gekregen) dat het met DHL naar een DHL servicepoint zou gaan?!?).

De PostNL-brief kwam met een QR-code waarmee je zelf een nieuwe bezorgafspraak kon maken. Helaas... de QR-code werd niet herkend door de PostNL app, dus daar kon ik ook niets mee.

Vandaag was ik gelukkig toevallig thuis om het pakket aan te nemen, maar dit is bepaald niet zoals het hoort te gaan: duurt veel te lang voor iets dat op voorraad is - en dan vervolgens niet verzenden zoals het afgesproken was.

Positief: goed verpakt met meer dan voldoende plakspul, plus ontvangen wat ik besteld had voor een goede prijs.

Tja, eh... in eerste instantie positief: snelle reacties op vragen en komt klantvriendelijk over. Maar als je vervolgens niet doet wat je afgesproken hebt, dan kan je onmogelijk een voldoende voor service verwachten.

eerste keer besteld, gelukkig hadden ze het onderdeel nog voorradig, nergens anders was het nog te krijgen.

na bestelling gelijk geleverd!

goede service, zeer tevreden

Op 29 oktober iets besteld bij deze zaak. Maar blijkbaar hebben ze zelf geen voorraad want na veel gemail, waar mijn bestelling blijft, wordt het uiteindelijk 11 november verstuurd... Ik heb mij in de tussentijd bedacht en wil het terugsturen... duurt ook erg lang (27-11)voordat men toestemming heeft hiervoor (???) hardware.nl blijkt onderdeel van Squaw Valley Gmbh, waaronder pc24.de ( dat te koop staat) . Misschien komt mijn bestelling uit duitsland..?
Ik stuur het terug en ik hoor maar niets natuurlijk. Navraag levert op dat men niets venomen heeft van mijn pakketje. Ik heb een verzend bewijs en geef dat door.. ze zouden het navragen bij het magazijn. Ik heb nooit meer wat gehoord maar opeens stond het geld op de rekening.

Dit doet mij denken aan pixmania... geen eigen toko in Nederland maar vanuit het buitenland de spullen verzenden.

Dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

Duurt veel te lang om dingen in huis te krijgen.

ordernummer 1700003800

Hele slechte communicatie. Geen voorraad. Geen terugkoppeling. erg klant onvriendelijk

Kunt u aangeven wat uw ordernummer is? Wij kennen dit verhaal namelijk niet terug. Onze producten worden ook niet uit Duitsland verzonden.
Als uw retour-pakket niet bij ons is aangekomen, kan ik u aanraden om contact op te nemen met de verzender/Post NL. Wij geven hier namelijk altijd een handtekening voor ontvangst.

Goede prijs kwaliteitsverhouding.
levertijd is een aantal dagen als je geen haast hebt niks mis mee.

Een net mailtje met de status van je bestelling

Bedankt voor deze mooie review!

Zoals het tegenwoordig elke webshop betaamt, goede zoekfunctie, een vrij goede prijs, en makkelijk betalen.
Zelf heb ik een 380V schakelaar besteld, het type wat ik wilde hebben had wel een foto, ik zag dat niet elk product dat had... Persoonlijk vind ik het fijner als er correcte foto's bijstaan, dan heb je in ieder geval iets meer zekerheid met je bestelling.

Mijn bestelling was niet op voorraad, ik ging er vanuit dat het 2 weken zou gaan duren, maar het was er veel sneller, ongeveer een week. Het had voor mij geen haast, maar het was toch prettig.

Bedankt voor deze mooie review!

Deze shop kon een nog moeilijk verkrijgbare lamp leveren voor mij.
De prijs was goed genoeg.

De bezorger (dus niet hardware.nl) kon de eerste keer ons adres niet vinden. Daarop heb ik een mail gestuurd waarop ik snel antwoord kreeg. Zij hebben contact gezocht met de bezorging waarna het pakket toch correct werd afgeleverd.

bestel en betaal proces is eenvoudig en snel, overzichtelijke website, goede zoek functie, goede prijs

Het product was volgens hardware geleverd aan de transporteur, binnen 24 uur na bestelling, tot zover ging alles goed, bij DHL is het product zoekgeraakt. Hardware reageerde direct op mijn eerste mail. Onderzoek van DHL vlotte echter helemaal niet. Pas toen ik echt boos werd was het bestelde opeens gevonden en werd het ook nog dezelfde dag bezorgd.

Direct reactie na stellen vraag. Pas resultaat nadat ik echt boos werd. Bestelde uiteindelijk pas na ruim drie weken geleverd......

Prima website, overzichtelijk en snel te bestellen. Bij een vraag over een te bestellen product snel antwoord via live chat.

Product was niet op voorraad. Gelukkig toch binnen een paar dagen geleverd! :)

Ik vond de levertijd wat lang, maar mischien was het niet op voorraad op moment van de bestelling. Ik heb daar geen opmerking over gehoord bij de inkoper.

Ziet er goed uit, zoals ik het verwacht.

Website is duidelijk, makkelijk online betalen en meteen bevestiging in de email. Eigenlijk zoals je van een goede webshop verwacht.

Product besteld, levertijd volgens de website 1-3 werkdagen. Heeft uiteindelijk precies drie weken geduurd voor het binnen was. Meerdere malen contact gehad via chatfunctie en elke keer werd er beloofd dat het binnen twee dagen zou komen.

Er werden elke keer levering binnen twee dagen beloofd, terwijl het uiteindelijk drie weken heeft geduurd voor het product binnen is gekomen.

Het bestel proces is duidelijk en helder beschreven.
Betaling is ook in goede orde verlopen.

De bestelling werd niet geleverd op de verwachte datum. Na 1 telefoontje was het probleem snel boven water en alsnog tijdig geleverd.

Scorekaart voor Hardware.nl

Thuiswinkel Zakelijk