Gsm.nl

Gebruikers over webshop Gsm.nl

Ik had een abonnement besteld via hun site met een interessante aanbieding bij Vodafone.
Echter, tijdens het bestellen heb ik geen vraag gehad om nummerbehoud mee te nemen.
Hierop direct gebeld met ze, waarbij bevestigd werdt dat er
geen nummerbehoud was aangevraagd.
Hij zou alsnog deze verkeerde order (516234) annuleren en direct een nieuwe aanvraag doen MET nummer behoud aanmaken (nieuwe order 516248) .
Hiervan netjes een bevestiging gehad en een melding dat de nummerbehoud aanvraag 5 dagen kon duren.
Na enkele dagen kreeg ik van hen een telefoontje voor het maken van een afspraak van levering van de goederen.
Doordat ik net op vakantie ging is de levering 3 weken uitgesteld.
Tijdens mijn vakantie in het buitenland heeft men mij diverse keren proberen te bellen echter kon ik ze
niet terugbellen vanuit het buitenland omdat ze geen nummer hadden achtergelaten waardoor ik niet wist waarvoor ze belde. Het zou gaan over het simkaartnummer wat mogelijk niet juist was van het over te nemen telefoonnummer.

Na mijn vakantie zijn de goederen gewoon geleverd, echter zat er nog geen nummerovername bij en is het abonnement direct ingegaan.
Nadat ik meerdere keren per mail contact heb opgenomen met ze geven ze nu aan dat ik geen nummerbehoud heb aangevraagd en dat ik die order met behoud zelf geannuleerd heb,
Dit blijven ze volhouden ondanks dat ik daarna de bevestigings mails retour gestuurd had !!!

Wat blijkt, ze hebben nu de oude order gewoon uitgeleverd en de nieuwe order laten annuleren.
Ik snap niet waar ze dit nu vandaan halen maar ik zit nu dus met een extra abonnement waar ik niet meer vanaf kan komen en ik kan de spullen ook niet
meer retour sturen omdat de 7 dagen zicht blijkbaar voorbij zijn.
Ook kan ik niet meer alsnog een nummerovername via hun geregeld krijgen omdat Vodafone dit niet meer zou doen na enkele dagen. Dit laatste zou voor mij al voldoende zijn indien het nieuwe abonnement dan ook ingaat bij aflopen van mijn oude abonnement.

Ze laten je gewoon stikken met je abonnement. Verkocht is verkocht en dan valt er geen geld meer te verdienen.

Wat een klote bedrijf is dit zeg, wees verstandig en neem een andere webwinkel voor je abonnement als je niet belazerd wilt worden..

1e letter van mijn roepnaam op de order kwam niet overeen met de voorletter van mijn doopnamen op mijn rijbewijs. Hierdoor kon de koerier geen levering doen omdat er na 18:00 uur niemand bereikbaar was van gsm.nl om accoord te geven op de aflevering. Hierdoor werdt er weer een nieuwe afspraak gemaakt waarbij aangegeven werdt dat de vorige koerier gewoon had mogen leveren.. Vreemde zaak, maar goed.. levering was verder wel ok.

Men reageert zeer slecht op het probleem en veegt het gewoon van tafel. Het wordt gewoon afgedaan met: Je hebt de order ontvangen en je hebt de goede order gewoon geannuleerd. Dit terwijl zijzelf de geannuleerde order gewoon hebben uitgeleverd en later de juiste order gewoon hebben geannuleerd. Nu kunnen of willen ze blijkbaar niets meer doen..

Na veel zoekwerk en vergelijken had ik besloten om een iPad + abonnement bij GSM.nl te bestellen. Op hun website staat duidelijk aangegeven wat de actie inhoud en wat de voorwaarden zijn. In 1 oogopslag zijn de kosten inzichtelijk. Een overzichtelijke website.

Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn order en er werd ook gemeld dat mijn bestelling nog niet op voorraad was. Men gaf netjes een datum aan wanneer men verwachtte hem binnen te krijgen. Helaas dankzij het slechte weer was de verwachte datum op voorraad 3 dagen later maar dat kon mijn pret niet bederven.

Toen de iPad op voorraad was en de aanvraag voor het abonnement door Vodafone goedgekeurd was werd ik gebeld door hun pakketdienst. Deze konden de volgende dag al langskomen op een door mij opgegeven adres. En eventueel ook in de avonduren. Erg goed geregeld.

De levering vond ook netjes plaats op het aangegeven moment en alles verliep zeer soepel. Het pakketje was goed en stevig ingepakt.

Bij aflevering heb ik via een pin transactie de factuur betaald. Erg handig en super service dat men dit zo aanbied.

Helaas was er een normale simkaart meegeleverd in plaats van een Micro sim. Dit heb ik aangegeven en men stuurt mij nu de micro sim op. Heb hem niet direct nodig dus zo erg is het niet. Men reageert snel op hun email. En ze geven duidelijk aan wat er gaat gebeuren.

De website is overzichtelijk en zolang je nog niets besteld hebt zijn de mensen vriendelijk en erg meedenkend.

Zodra de bestelling echter is gedaan, is het gedaan met de duidelijke communicatie naar de klant en worden fout na fout gemaakt.

8 oktober heb ik een vraag bij GSM.nl neergelegd of hun wisten wanneer ze de HD2 zouden krijgen, want ik mocht mijn abonnement verlengen. Op die vraag kreeg ik netjes een mailtje terug dat het nog niet geheel duidelijk was wanneer hij bij hun beschikbaar kwam.

Anderhalf uur later werd ik gebeld door GSM.nl, dat ik mijn HD2 kon pre-orderen en heb ik gelijk mijn pre-order telefonisch doorgegeven (eerder pre-orderen was dus niet mogelijk...). Dit was een redelijk lang gesprek, waarbij ook opnames werden gemaakt, ivm de juridische kant van het verhaal. Er was toen volgens GSM.nl een leverdatum van 16 october bekend (vond ik nogal gek, maar goed).

2 dagen na mijn pre-order kreeg ik een status update van GSM.nl dat mijn abonnement door de provider was verlengd en dat alles was goed gekeurd en dat ze een uitlevering konden plannen. Aangezien ze nog steeds aangaven dat de telefoon de 16e leverbaar was, maar ik dan niet kon hebben ze de leverdatum op 19 october gezet.

In de dagen die hierop volgden werd het echter pas erg. Eerst kreeg ik een status melding dat mijn abonnement toch niet verlengd kon worden, ivm een storing bij Vodafone (raar, hij was toch al verlengd?). 2 of 3 dagen na deze melding kreeg ik echter ineens telefoontjes en mailtjes van GSM.nl dat ze mijn abonnement niet konden verlegen, omdat deze al verlengd bleek (ik wist van niets).

Ze hebben me een paar keer gebeld en er werd gereageerd aan de telefoon alsof ik mijn abonnement ergens anders ook had verlengd. Dus ik de eerste 2 keer rustig aangegeven dat dit niet het geval was en dat ze hun zaken even na moesten kijken. Na een dag werd ik teruggebeld dat het bleek dat mijn verlenging bij Vodafone gewoon niet goed was doorgekomen, ivm die bovengenoemde storing. Prima, ze zouden het allemaal regelen en alsnog werd bevestigd dat mijn toestel zsm uitgeleverd ging worden (1 week later dan geplanned, wat ik nog steeds ongeloofwaardig vond, maar ze waren er van overtuigd).

Die dagen erna, ben ik nog 3 keer gebeld met de melding dat mijn abonnement niet verlengd kon worden en dat het toch echt niet aan hun kant lag, dus toen heb ik maar even contact met Vodafone opgenomen om te kijken wie wanneer mijn abonnement had verlengd. Dit bleek (niet naar mijn verbazing) gewoon GSM.nl te zijn.

Goed, ik hun maar eens even gebeld, 8 minuten in de wacht gestaan op dat 30c/m nummer van ze en ze nu maar eens even om een eenduidig antwoord gevraagd. Echter dat kunnen ze je niet geven op 1 of andere manier.

Uiteindelijk 3 dagen later kreeg ik een telefoontje dat het nu allemaal goed moest wezen en nu kreeg ik ook netjes een mailtje en brief van Vodafone etc, dat ze mijn abonnement hadden verlengd. Ondertussen zou mijn telefoon waarvan ze al zeiden dat hij al op voorraad was (?! yeah right!) direct uitgeleverd worden. Maar toevalligerwijs kwam er na een uur een mailtje binnen dat er een nieuwe afleverafspraak gemaakt was met mij, op 13 november. Ten eerste was die afspraak niet met mij gemaakt, maar ik dacht: laat maar wezen! Mij was namelijk wel bekend dat de EU versie van de telefoon niet eerder uitkwam (bij GSM.nl blijkbaar niet).

Afgelopen woensdag heb ik nog even contact met ze gehad om het feit dat ik nog steeds geen nieuws had van de koerier en ik was benieuwd of de afspraken nog nagekomen gingen worden. Dit was allemaal geen probleem. De telefoons waren op voorraad en gingen op donderdag naar de koerier, waarna ik gebeld zou worden over hoe laat ik de telefoon kon verwachten.

Gisteravond, na 6 uur kreeg ik echter opnieuw een mailtje van GSM.nl. Dat mijn afspraak werd uitgesteld, met geen enkele datum ofzo er in. Natuurlijk worden die mailtjes verstuurd na sluitingstijd, zodat ik geen contact meer met ze op kan nemen.

Nu is het blijkbaar afwachten ofzo.

In november 2008 een iPhone 3G met 2 jarig Telfort abonnement besteld. De aanbieding was zeer aantrekkelijk. Na het bestellen via de website werd ik direct netjes terug gebeld om alles even te verifiëren.

Je word gebeld om een afspraak te maken wanneer de telefoon bezorgd moet worden. Dit kon ook op het werk. Hier werd dan ook direct een kopie gemaakt van paspoort en bankpas voor het abonnement. Binnen een paar dagen na bestelling had ik de telefoon. Via de e-mail krijg je steeds een update van de status van je bestelling.

Na een half naar ging mijn telefoon kapot. Op 15 juni 2009 heb ik hem daarom na telefonisch overleg naar GSM.NL opgestuurd voor reparatie. De reparatie kon wel 2, 3 weken gaan duren. Tot nu toe geen probleem.

Na 3 weken gebeld om de status van de reparatie op te vragen. (15 minuten in de wacht staan a 30 cpm). Telefoon nog niet klaar, kon nog wel een paar weken duren.

Weer 3 weken later maar weer gebeld. Zelfde verhaal. Telefoon nog niet klaar.

Vorige week maandag (inmiddels 9 weken later) weer proberen te bellen. Moest uitgezocht worden "u wordt terug gebeld". Ben niet gebeld.
Dinsdag weer proberen, ze konden niet in het systeem en ze zouden me terug bellen. 's Middags wel teruggebeld dat ze nog steeds niet in het systeem konden. "Belt u zelf maar even naar het reparatiebedrijf "Fixsupport" welke inmiddels gesloten was.
Woensdag maar bellen naar het reparatiebedrijf. De telefoniste zei dat "de meneer van Fixsupport" er niet was en of ik morgen terug wilde bellen. Donderdag via e-mail contact gehad met Fixsupport die zegt dat ze mijn telefoon niet hebben gehad. Etc.. later toch wel maar naar een ander reparatiebedrijf gestuurd etc...

Korte samenvatting:
- GSM.NL heeft mijn telefoon pas na 3 weken opgestuurd naar het reparatiebedrijf.
- Het reparatie bedrijf ging vervolgens op vakantie en is vergeten de zaken over te dragen aan een ander reparatiebedrijf.
- Nu is mijn telefoon uiteindelijk opgestuurd... en kan het nog wel 3 weken duren voordat hij terug komt.
- Uiteindelijk wacht ik straks dus 3 maanden op een reparatie.
- GSM.nl vind het heel vervelend maar kan en wil er verder niks aan doen.

Ik bestelde op oudjaar's dag een n95-8gb, en werd binnen 5 minuten van bestelling gebeld dat er leverings problemen waren en of ik mijn bestelling nog wilde aan houden. Toen heb ik aangegeven mijn bestelling te annuleren. Ik werd 2 uur later terug gebeld met het nieuws dat ze toch nog een n95-8gb konden leveren in de 3e week van Januari, ik vond dit een redelijke termijn en in combinatie met de scherpe prijs en de service besloot ik deze telefoon te bestellen. Ik bestelde hem met een pocket internet totaal en een relax 200 abonnement van T-Mobile, waarvan het eerste jaar 50% korting kreeg op mijn belminuten.

Ik kon zelf kiezen op welke dag ik heb bezorgd wilde hebben en kon netjes een dag van te voren een tijd op vragen. Die dag kwam de koerier netjes op tijd, contract tekenen, betalen en bellen. Super goed geregeld deze manier.

Er was in de communicatie tussen T-Mobile en gsm.nl iets fout gegaan waardoor ik geen korting had van 50% en geen Pocket internet totaal abonnement. Contact opgenomen met Gsm.nl. Deze hebben alles netjes uitgezocht en gecorrigeerd. Toen bleek alleen omdat ik op de laatste dag van de 50% kortings aanbieding had besteld en dan ook nog op oudjaar's dag dat, die aanbieding niet meer gold, maar ik nu 2jaar lang 5 euro per maand korting kreeg (een verschil van 27 euro over 2 jaar). Toen vroeg gsm.nl om mijn rekening gegevens om het verschil te kunnen terug storten. Hier ben ik dus enorm over te spreken om dat alles snel en accuraat geregeld is en ik niet eens heb hoeven vragen om mijn geld, wat bij veel bedrijven vaak wel het geval is!

Wat een super vervelend bedrijf dat GSM.NL. Bestel je een abbonement hoor je maar niks (nu al twee weken) bellen is zinloos, emailen ook. Ik vraag me af wat ik nu nog moet doen moet ik ergens anders een abbo afsluiten met de kans dat gsm.nl me alsnog aansluit en ik met twee abbo's zit?

Dit was de eerste en laatste keer dat ik daar wat bestel!

Website is wel duidelijk en de actie/aanbieding waar ik gebruik van heb gemaakt, was goed.
Na het bestellen gelijk een mailtje dat de bestelling aangekomen was. Toen paar dagen niks en daarna een mail dat niet alles in huis was, en dat de verwachte levertijd 5 dagen betrof. Kan ik mee leven. Maar meer dan twee weken later nog niks en ook geen teken van leven van hun kant. Hun 0900 nummer gebeld en daar werd ik vriendelijk te woord gestaan en wist men te melden dat het inderdaad enige verdere vertraging had opgelopen.
Toen moest mn abo aangesloten worden omdat anders de aanbieding van de KPN afliep. Dus twee dagen later had ik een SIM in huis zonder GSM. Mn contract liep toen dus al terwijl ik niet kon bellen. Ruim een week later mn toestel binnen en kon ik eindelijk bellen.
Al met al verre van vlekkeloos en ook wordt je als klant slecht op de hoogte gehouden. Voor mij toch wel de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Redelijk goed verpakt en met track-and-trace was netjes te volgen waar het pakketje was.

Overzichtelijke duidelijke website. Na circa 3 werkdagen reactie op inhoudelijke vragen over producten en levertijden.

Bevestiging van de bestelling volgt, statusupdate zou via e-mail moeten komen maar is in mijn geval niet ontvangen.

Uitsluitend bereikbaar via mail of 0900-nummer met een lange wachttijd of de melding "Het is druk, probeer het later nogmaals".

Telefonisch en per mail wordt vaak onjuiste of tegenstrijdige informatie gegeven. Ondanks de belofte te worden teruggebeld is dit nooit gebeurt.

Vooraf geïnformeerd naar levertijd, dit zou 8 werkdagen zijn. Dit is uiteindelijk bijna 2 maanden geworden. Hierover heb ik een aantal maal gebeld waarin een levering binnen enkele dagen toe werd gezegd. Deze levering volgde vervolgens niet.

Verpakking was prima in orde en jusite product is geleverd. Op verzoek is zelfs juiste kleur van het toestel geleverd.

Verschillende brieven en e-mails gestuurd tijdens en na het ontvangen van de bestelling. Hierin onder andere gevraagd om duidelijkheid over informatie verstrekking en een schadevergoeding. Hierop geen reactie ontvangen.

Wegens een defect toestel heb ik een ander toestel voor tijdelijk moeten aanschaffen en heb ik verschillende malen moeten mailen en bellen.

De website ziet er redelijk overzichtelijk uit. Het zou overzichtelijker kunnen, maar dit is geen reden voor mij om bij dit bedrijf niets te bestellen.

De beoordeling slecht voor de dienstverlening komt doordat dit bedrijf absoluut geen communicatie met de klant onderhoudt. Dit is zeer slecht. Ik wacht nog steeds op een bestelling van 10 dagen geleden, en ook als ik mail wordt er niet op gereageerd.

Op 6 juli alles verzonden richting gsm.nl per fax. Een week later navraag over status. Het is in behandeling. Toestel is vandaag binnengekomen. Papieren zijn vandaag naar telfort verzonden... Vandaag pas??? Een week later. Kan dat niet tegelijk met de bestelling van de telfoon?

Weer een week later bellen om te vragen naar de status. Antwoord: We wachten op telfort. Ik ben de beroerste niet en bel even naar telfort om te vragen naar de status voor gsm.nl. Antwoord telfort: Verlenging?? weten wij niets van. Wij hebben geen papieren ontvangen.
Weer bellen met gsm.nl antwoord: Dan weten wij het ook niet.
Resultaat we gaan dus op vakantie zonder nokia 6670 en navigatie. En het is nog maar afwachten wanneer de spullen binnenkomen.
Track n Trace gedeelte werkt daar voor geen meter en ze weten zelf vaak niet wat de status is.

Mijn advies: Kijk nog even verder of je het ergens anders ook aan kunt komen desnoods iets duurder. Alleen bij een hele goede aanbieding zou ik het risico nemen. Heb redelijk wat ervaring met het verlengen, maar zo beroerd heb ik het nog niet gehad.

Hoop dat ze het morgen nog kunnen regelen, maar ik zie het triest in. Anders zal ik het een en ander nog aanpassen. Maar op dit moment ... Nee, geen lekker gevoel.

Zeer slecht bereikbaar en dat voor 30 ct/mn. En vaak hebben ze zelf ook geen overzicht. Op mail reageren ze na 2 werkdagen maar daar wordt je vaak ook niet wijzer van.

Op 8 mei een combinatie besteld van abbonement met Sony-Ericsson T290i, een Acer n35 én TomTom navigatiesoftware.

Nu, ruim een maand later heb ik nog niks ontvangen behalve mailtjes van gsm.nl dat de
Acer&telefoon niet op voorraad zijn... Vandaag is voor de 3e keer de leverdatum verplaatst. Eerst was het 26 mei, toen 8 juni en nu 24 juni?????
Je maakt mij niet wijs dat een leverancier meer dan een maand lang deze spullen niet zou kunnen leveren!

Heb na 26 mei gebeld en werd toen vriendelijk te woord gestaan (mag ook wel voor € 0,30 p.m.), maar ik ga ze nu maar een briefje sturen dat als ze voor 1 juli niet geleverd hebben het hele zaakje geannuleerd kan worden!

update 11juni: na een kritische mail van mijn kant heb ik een heel net mailtje terug gehad met de volgende mededeling: "Omdat TomTom problemen heeft met het produceren van het softwarepakket, kunnen zij deze helaas pas aan het eind van deze maand leveren"

update 29 juni: volgens orderstatus is de nieuwe leverdatum 07-07-2005. Ik heb vandaag dan ook mijn bestelling geannuleerd! Zelden zo'n selchte zaak meegemaakt als gsm.nl!!!

GSM.NL maakt er een potje van. Telkens word er aangegeven dat het bestelde er "binnen enkele dagen" aankomt en dan komt er weer een nieuw smoesje. Eerst was het toestel niet voorradig, terwijl vrienden van me bij gsm.nl later besteld hadden en hem eerder binnen hebben, nu moest het contract nog door de provider goedgekeurd worden (29 dagen later!) en nog steeds geen duidelijkheid wanneer er daadwerkelijk geleverd wordt. Het enige wat ze zeggen is dat ik een e-mail ontvang wanneer het toestel/sim op de post gedaan wordt... En dat voor een verlenging...

Het kan kennelijk wel snel, maar ik word al vrij lang van het kastje naar de muur gestuurd (nu zo'n maand)... Laatste keer dat ik hier bestel!

Het regelen van het contract gaat snel en zonder problemen.
Maar om daarna feedback te geven over de bestelde GSM en wanneer deze geleverd wordt..... dan zwijgen ze in alle toonaarden of geven per telefoon aan dat ze niks weten.

Ik had een S65 besteld bij GSM.nl, omdat hij echt heel goedkoop was. De prijs klopte dan ook niet, wat eigenlijk geen verrassing was.

De bestelling werd van hun kant af gecanceld, de prijs zat 100E onder de prijs die het had moeten zijn. Deze prijs stond er echter al een week of 3. Het kostte ze dan ook een week om me het te vertellen dat de prijs niet klopte. Lang dus, zeker bij zoiets belangrijks.

Achteraf waren er ook mensen die hem wel voor €259,- hadden ontvangen. Ik heb hier uiteraard mailcorrespondentie over gehad. De mails waren vaag en ontduikend. Uiteindelijk bleek het een administratieve zooi te zijn.

Voor mij dus geen GSM.nl meer.

In volgorde:

Contract opgestuurd, echter zonder handtekening (vergeten). Krijg mooi een mail waarin dat wordt aangegeven.

Opnieuw gefaxt. Ontvangstbevestiging, echter Nokia 1100 is moeilijk leverbaar.

Mail gestuurd dat de Nokia 2300 een acceptabel alternatief zou zijn.

Week niks gehoord. Dan, op 29 juni, een mail met de vraag of ik een alternatief wil. Ik moet snel antwoorden want de 30e loopt het aanbod af. "JA".

Vervolgens bevestiging.

En dan vandaag: "CONTRACT NIET ONDERTEKEND". :(

Wat een gepruts! Lang wachten, niet reageren op mail. Administratieve puinhoop. Nooit meer GSM.NL

algemene indruk van de site was niet echt geweldig ofzo en de survey zag er ook niet veelbelovend uit. Maar ja, ze hadden daar wel de Samsung e700 het goedkoopst icm met een vodafone abonnement. EN ja, ik ben een Nederlander dus 'hebbe hebbe'.
Ik het contract uitgeprint en de volgende dag ingevuld + bescheiden gefaxt. 2 dagen later kreeg ik een mailtje dat het volledig was aangekomen en dat het 8 werkdagen zou duren. Ik had in de tussentijd al ongeduldig een mailtje gestuurd: "hebben jullie alles nou gekregen". Een dag na hun mailtje dat alles binnen was kreeg ik antwoord op dit mailtje (3 dagen na het sturen van dit mailtje dus) dat het al was verzonden. "oookeee". Nahja, 6 werkdagen later kreeg ik een mailtje dat die verzonden was en de volgende dag stond de postbode op de stoep met de telefoon + sim.
Uiteindelijk dus niks vervelends gebeurd en goed geleverd. Prima. :)

Voor mij en familie meerdere sims in 2 bestellingen gedaan. Vooraf gebeld met de vraag of zoals altijd meerdere bestellingen op zelfde naam met maar 1x verzend/admkosten konden worden gedaan. Antwoord: ja.

Ik kreeg de bestelling redelijk snel binnen maar niet aangetekend, terwijl wel de sims en codes in 1 envelop zaten. Linke soep!

Bij de familie kwam er niets, en pas na contact met gsm.nl bleek dat alles retour was gekomen doordat het stickertje had losgelaten. Men zal het dan niet opnieuw opsturen of even iets laten weten... En toch op de site en telefonisch beweren dat alles aangetekend wordt verstuurd (daardoor verzendkosten van 12,50). Herverzending ging wederom met normale post!

Terwijl ik op het bestelformulier en in een mailtje heb staan dat ik 1x 20 euro kosten hoefde te betalen kreeg ik maar 12,50 retour voor het 2e chipje. Bij familie ging het echter wel volgens afspraak. Men beweert nu dat die 20 euro verzend+adm. kosten zijn en alleen de verzendkosten van 12,50 in mindering worden gebracht bij meerdere chips.

Nooit zo geweest, vroeger vaak besteld, maar zo hoeft het van mij niet meer. Afspraak=afspraak geldt hier kennelijk niet.

Reacties binnen gemiddeld 3 werkdagen, dat valt wel weer mee.

Heb hier een Telfort 90 abonnement icm een SE 610 besteld. Volgens de website waren de rode/blauwe telefoons niet op voorraad, maar de zilveren wel. Die laatste dus besteld, had geen zin om twee/drie weken te wachten. Ik was op het moment namelijk niet mobiel noch via vast te bereiken.

Helaas, krijg later een mailtje dat deze telefoon niet op voorraad is, en dat ie zo snel mogelijk opgestuurd zal worden. Hier stond niet bij hoelang dan, maar na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik binnen een dag reactie: ongeveer twee weken. Hrmmm. Toen ik een week later een brief kreeg van debitel dat mijn telefoonnummer aangesloten was per 8 januari vond ik het mooi geweest. Ik had nog geen telefoon/simkaart, maar mijn abonnement was al 5 dagen geleden ingegaan! Dus ik meteen aan de telefoon met Debitel, maar die verwezen door naar GSM.nl. Ik proberen te bellen, maar natuurlijk niemand thuis. Toen een boze e-mail getikt, en kreeg dezelfde avond nog een standaard mailtje dat mijn bestelling verstuurd was.

Jaja :?. De volgende dag stond de postbode voor de deur met mijn telefoon & sim, dus waarschijnlijk had ik net te vroeg gereageerd. Nouja. Het is dus allemaal wel goed gekomen.

Twee dagen later kreeg ik een persoonlijke reactie op mijn boze e-mail, dat ie volgens hun administratie toch echt gewoon verstuurd was, en of ik het pakket nog niet ontvangen had.. Ja ondertussen gelukkig wel :).

GSM-etje besteld met nieuwe abbo. Ging prima. Was binnen enkele dagen binnen. :)

Je bestelling wordt echter wel onder rembours bezorgt, dus houdt daar rekening mee! Dit zijn de kosten van de gsm + verzendkosten. (deed ik niet en kon daarom het pakje later ophalen bij postkantoor :( )

Nokia 6100 besteld, en alle documenten door gefaxt.
Nu was er in de tracking van hun te zien dat niet alle documenten binnen waren, dus ikke bellen en alles was wel correct binnen.
Na twee weken nog steeds niks dus ik een mailtje gestuurd en kreeg daarop 7 dezelfde mailtjes terug met de vraag of ik mijn documenten wou toesturen.
Daar had ik na 4 weken dus geen zin meer in en reageerde op het mailtje dat ze m'n bestelling maar moesten laten vervallen.
Ik ondertussen de telefoon besteld bij www.sitel.nl
En daar ben ik verder keurig geholpen binnen een paar dagen.
Stond na 4 dagen de postbode op de stoep met 2 GSM's.
Hebben die ***** van gsm.nl dat ding dus nog gewoon verstuurd.

Scorekaart voor Gsm.nl