Gebruikers over webshop My Electronics
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle verzending, zelfs wanneer ze een bestelling nog in elkaar moeten zetten en testen. Verstand van zaken. Top!
Echt zwaar onder de indruk van de service. Ik ben al geruime tijd op zoek naar een PCI riser card voor een M350 case in combinatie met een specifiek moederbord. Echt overal gezocht; op ebay, marktplaats, andere webshops, etc. Echt nergens was het dingetje (die niet meer dan 20 euro ofzo hoeft te kosten) op voorraad. Een enkeling had het, maar daar waren de verzendkosten dan weer dermate hoog dat ik uiteindelijk op kwam op een verdubbeling van de prijs. Iets te veel van het goede.
Daarna gemaild met MyElectronics. Binnen no-time kreeg ik antwoord met de vraag mijn adresgegevens te sturen zodat ze het dingetje met de normale post op kunnen sturen. Zo gezegd zo gedaan... betaling zou ik achteraf wel kunnen doen.
Natuurlijk gaat het maar om twee tientjes, maar de manier waarop ik contact met ze heb gehad is echt uitermate klantvriendelijk. Nog dezelfde dag is de verzending op de bus gedaan, goed en stevig verpakt. 's Avonds het geld overgemaakt (had factuur inmmiddels via email ontvangen als duidelijke PDF) en de volgende dag het product in handen.
Top! Kan niet anders zeggen... staat zéker in m'n favorieten nu.
Zie bovenstaande verhaal; echt geen enkele op- en/of aanmerking.
De website van deze leverancier doet naar mijn smaak wat rommelig aan, maar alles is goed te vinden en het werkt goed. Zelf heb ik uiteindelijk per e-mail besteld omdat ik wat advies wilde bij de samenstelling van mijn systeem.
Ik heb ze eerst even gebeld voor wat algemene informatie, en daarbij werd ik keurig te woord gestaan. Uiteindelijk heb ik per e-mail nog eens de details doorgegeven, waarna ik snel een advies en offerte kreeg.
Qua prijs zijn ze goed concurrerend. Ze specialiseren zich vooral op compacte energiezuinige systemen, en er zijn maar weinig winkels die dat doen.
Binnen een paar dagen was het systeem gereed en kreeg ik de verzendbevestiging met track & tracenummer. Alles kwam keurig verpakt en dus onbeschadigd aan.
KlantenserviceIk heb met deze bestelling twee keer (kleine) defecten gehad. Ik schrijf dit eenvoudigweg toe aan producten die wel eens defect zijn en gaan. Dat soort dingen gebeuren nu eenmaal, en het belangrijkste is hoe dat opgelost wordt.
In beide gevallen ben ik echt heel goed geholpen. Het is te merken dat men meedenkt om ervoor te zorgen dat een probleem zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk romslomp wordt opgelost. In beide gevallen werd een vervangend product gestuurd en een gefrankeerde retourenvelop of doos waarmee ik naderhand het originele onderdeel kon terugsturen. Dit had als groot voordeel voor mij dat ik erg snel kon genieten van de vervangende onderdelen, en dus niet eerst zelf iets hoefde op te sturen, en dan te wachten op een antwoord, etcetera.
Ik had het helemaal niet erg gevonden om zelf te betalen voor het retourneren van de defecte producten (als je iets koopt in de winkel moet je het product immers ook zelf retourneren), maar deze aanpak stelde ik wel erg op prijs.
Al met al was de aftersales voor mij vooral de reden om hier eens een review te schrijven. Ik heb in mijn leven al heel wat systemen besteld (honderden...), zowel prive als zakelijk, en bij de meeste leveranciers is de service prima, maar bij sommigen is deze uitstekend, en dan mag dat best eens gezegd worden.
Deze redelijk overzichtelijke site van myelectronics wordt alles helaas zonder btw vermeld. Dit vind ik erg omslachtig, maar voor bedrijven zal het wel handig zijn. Bij het opnemen van de bestelling word je doorverwezen naar een andere site, waar ook alles in het engels staat. Na de bevestiging kreeg ik ook netjes een (Engelse) mail met mijn order toegestuurd.
De volgende dag om 16.00 uur kreeg ik al netjes een bevestiging (in het nederlands) dat het pakketje verzonden was en ik kreeg er een track-en-trace bon bij.
Vandaag stond de postbode al voor de deur.
Pakketjes was zeer zorvuldig ingepakt in een schokdichte verpakking. De bon was er ook netjes bij geleverd. Ik had mijn bestelling al na 2 dagen binnen, zeer netjes!
Site is overzichtelijk waardoor ik goed kan vinden wat ik zoek.
Feedback over mail is goed, en ik werd goed geholpen aan de telefoon met mijn vragen.
Minpunten vindt ik toch echt dat de bedragen EX-BTW is dit is erg frustrerend omdat prijsvergelijken zo bijv moeilijker gaat en het is gewoon vervelend dat je telkens op bestellen moet klikken als je wilt weten wat het product je ook daadwerkelijk gaat kosten. Ik denk dat de meeste kopers geen BTW kunnen verekenen en die enkeling die dat wel kan doet maar wat rekenwerk voor zn geld wat ie toch weer terugkrijgt
Vanwege het BTW verhaal geef ik geen ZEER goed maar een goedje omdat de rest er omheeng wel uitstekend voldoet.
Verzending bij myelectronics is echt super. 29e besteld en 29e verstuurt. Op moment van schrijven heb ik mijn product nog niet eens binnen maar ik heb wel mijn tracktracenummer al van hun ontvangen.
Al met al een zeer goede verzending ook al heb ik het product nog niet binnen, maar de verzending is nu het werk van TPG en is dus niet meer in handen van myelectronics.
Hierover kan ik (nog) geen oordeel geven dit is mij tot op heden nog nooit gebeurd bij myelectronics.
Ik kan blijkbaar achteraf mijn eigen survey niet eens bewerken dus zet ik het er maar even een geschreven tekst bij.
De aftersales zijn heel erg goed bij myelectronics. Ik heb mijn monitor een paar weken gehad en hij begon problemen te vertonen. Op een gegeven moment gaf hij geen eens beeld meer. Ik bellen met myelectronics werd te woord gestaan door ene Timo hele aardige man en super klantvriendelijk. Hij verzocht mij om de monitor terug te sturen met een kopie van de originele bon erbij.
Paar dagen later stond er een postbode met een nieuwe monitor bij me voor de deur en ik kreeg vooraf nog even een mailtje dat er een monitor onderweg was met een S3 code erbij.
Kortom de aftersales zijn gewoon zeer goed bij myelectronics!
Goed geregeld via de website. Niet perfect, maar zeker ruim voldoende! Alleen die prijzen die ex. BTW zijn... Mag dat wel in Nederland?
[edit] Zie onder, blijkbaar niet... =/
Netjes afgeleverd, T&T, goed ingepakt. Geen enkele mogelijkheid tot klagen... Mijn e-Otonachi fanless case is perfect aangekomen!
KlantenserviceDoor lichte computerstoring was mijn betaling nog niet door hun binnengekomen. Na een kort telefoontje en een screencapture van mijn bankafschrift hebben ze de spullen op de post gedaan. Super!
BTC toetsenbord besteld, draadloos met ingebwoud joystickje voor de muis (9019URF).
bestelling rond 15.00 geplaatst, kreeg om 17.30 een persoonlijke mail met dat het al verzonden was! met tracktrace nummer erbij.
volgende dag sochtens 08.00 stond de postbode al voor de deur.
Netjes afgehandeld en erg snel allemaal
Heb via de website een Via Epia M10000 MB gekocht, maar het ding bleek het niet te doen.
ME bood aan om te kijken wat er mee aan de hand was. Het bleek het geheugen, dat ik verkeerd had gekocht, ondanks de specificaties.
Geen aanbod gehad om mij tegemoet te komen in de aanschaf van verkeerde RAM. Bovendien heeft dit testen 4 weken geduurd, terwijl er was toegezegd, dat er met kerende post zou worden terug gestuurd. Heeft het me 3 mailtjes en 3 weken gekost om te weten wat er aan de hand was, nog eens 2 mailtjes en meer dan een week om deze winkel te bewegen mijn spullen terug te sturen.
Conclusie :
Als je iets heb gekocht, dan is de levering uitstekend. Als het aangeschafte artikel moet worden nagekeken, dan maakt men er een potje van. Men houdt zich niet aan de afspraken, en levert geen "normale" service.
Sneller als dit kan absoluut niet
Ik heb hier enkele CF accesoires besteld, geld overgemaakt en de volgende dag was de bestelling al verstuurd. De dag daarna heb ik mijn pakketje ontvangen.
Zeker nog eens!!!! Aanrader voor iedereen!
Hetenigste negatieveis de prijslijst die standaard excl. BTW wordt laat zien tijdens het vullen van je mandje.
Heb het één en ander bestelt met vooruitbetaling, maar ze moeten het direct hebben opgestuurd nadat het geld binnengekomen is, want een paar dagen later lag het bij mij al op de stoep. Keurig netjes ingepakt.
Ik van te voren ook nog een opmerkng dat de site moeizaam te bekijken valt onder FF PR1.0, maar daar is zeer netjes op gereageerd. FF1.0 deed het trouwens standaard wel goed.
Algemene indruk heb ik een 6 gegeven omdat de prijzen op de site ex. BTW zijn. Dit is erg verwarrend en bovendien verboden in Nederland.
Toen ik een Via PD10000 bord bestelde had ik binnen 10 (!!!) minuten een berichtje dat het artikel verstuurd was met een een track and trace nummer.
PD6000 bordje, geheugen en een kast besteld.
Zeer rap afgeleverd, goed verpakt.
Op de vernieuwde site ontbreken nog wat prijzen.
Ga hier meer bestellen.
Via Epia VE5000 besteld incl Starex kastje. Goed verpakt gekregen, netjes antwoord gehad op m'n vragen, telefonisch wat minder bereikbaar.
Onlangs via epia M10000 besteld, ik dacht lekker in de buurt, kan ik afhalen dus bestel ik bij deze shop - dat kan dus NIET. Valt me tegen, had nl. als niet in de buurt was ergens anders besteld
Maar desalnietemin, elektronisch betaald en dan ook snel ontvangen en keurig verpakt.
Ik heb een sereneti gekocht. Maar de low-noise voeding is helemaal niet zo low-noise.
Twee maal een email gestuurd met de vraag of ik hem terug kan geven of een andere voeding kan krijgen en niets gehoord. Na een dag of vijf toch een antwoord gekregen dat ik hem terug kan sturen en mijn geld terug krijg.
Al met al toch netjes, hoewel wat langzaam.
De levering was prima en op tijd.
Pas dus op want de low-noise voedingen zijn niet zo geruisloos als de moderne low-noise full-size atx voedingenn: niet erg voor in de meterkast, maar wel voor in je woonkamer.
Ik had al een tijdje bij Alternate een Via Sereniti kast in bestelling staan, maar het ding was moeilijk leverbaar. Toevallig kwam ik op de MyElectronics site en daar zou het ding 'op voorraad' zijn.
Vrijdag eerst gebeld: er zou er nog precies 1 zijn. Toen Alternate gebeld om hem af te zeggen en de bestelling bij MyElectronics geplaatst. 's-Middags al direct een mailtje dat 'ie verzonden was, en inderdaad werd 'ie maandag bezorgt.
Beetje pech: de voeding van de kast ging na vijf minuten kapot. 's-Avonds gemaild met MyElectronics met de probleemomschrijving en de volgende dag als reactie een RMA formulier met het verzoek de kast te retourneren.
De kasten waren niet meer op voorraad en zouden niet meer geleverd worden, dus ik kon kiezen: geld terug, een ander product of wachten op (langdurige) reparatie. Ik ging voor het laatste.
De dag erna nog een mailtje: waarschijnlijk kwamen er toch nog Sereniti's binnen, dan zou het allemaal toch snel kunnen.
Op vrijdag de kast retour gestuurd en vandaag, anderhalve week later, de kast met nieuwe voeding terug.
Al met al: er wordt goed op e-mail gereageerd, snel op bestellingen gereageerd en goede mogelijkheden bij een defect produkt. Ik zal er, mocht ik iets nodig hebben, zo weer gaan winkelen.
Minpuntje: de prijzen op de website zijn exclusief BTW, wat voor een site die (ook) voor consumenten is niet zo fraai is.
Vrijdagmiddag om 16:13 een bestelling geplaatst (mini-ITX mobo, kast(je), etc), en om 16:59 een persoonlijk mailtje ontvangen dat het dezelfde dag nog verstuurd zou worden. Omdat TPG in het weekend niet bezorgt heb ik 't gisteren (maandag) "pas" binnengekregen. Uitstekend verpakt. Tot mijn verwarring miste er nog een klein onderdeeltje (PCI riser kaart voor het mobo), maar die heb ik dus vandaag apart toegezonden gekregen, zonder dat ik er nog om had gevraagd! Helemaal super, ik heb niets op ze aan te merken!
(Alhoewel.. die site... )
Woensdagmiddag een Plextor 708A DVD brandertje besteld. Binnen het uur een bevestiging van mijn bestelling. Vrijdag middag ivm de vooruitbetalling waar ik had voor gekozen een mailtje dat de brander opgestuurd was. En je raadt het al zaterdag klok slag 2 uur postbode met mijn Brander !
Eerste bestelling top gegaan !!
Maandagmiddag Plextor 708A Retail besteld.
Uur later al een verzendbevestiging.
Woensdag Postbode aan de deur.
Track 'N Trace code werd op verzoek doorgegeven, jammer dat die er niet automatisch bij gegeven wordt.
Plextor 708A retail besteld.
Was op dat moment nog niet leverbaar.
Na ongeveer 5 weken een mailtje gestuurd en gevraagd of de bestelling veranderd kon worden naar de plextor 708A Bulk die intussen wel met mate leverbaar was. Was geen enkel probleem en volgende dag kreeg ik hem netjes binnen. Ga zo door...