Gebruikers over webshop Kok Onderdelen
Review toevoegenIk had een tijd geleden een kabel nodig om van 3.5mm stereo jack naar dubbel jack te gaan. Dit kon d.m.v. 3.5mm stereo jack naar dubbel tulp, en die dan omzetten naar dubbel jack, geen probleem.
Helaas waren de opzetstukken om van dubbel tulp naar dubbel jack te gaan redelijk duur, omdat die op de een of andere manier speciaal was. Als ik de volgende dag terug zou komen zou ik een stuk goedkoper uitkomen, ik heb dat ook gedaan.
Helaas kwam ik er na een paar maanden achter dat de kabel kapot was, het is mij nog steeds niet helemaal duidelijk of dat al vanaf het begin het geval was.
Toen ik bij de winkel kwam om dat te melden, en een nieuwe kabel te kopen, kreeg ik te horen dat ik gratis! een nieuwe kabel zou krijgen. Ondanks dat ik de bon kwijt was!
Ik moest voor een bouwpakketje een aantal onderdelen hebben. Ik kreeg te horen dat deze winkel goed was.
Jammergenoeg had ik te weinig geld bij me,
ik kwam uit op 24,- en dat inclusief 10% korting.
(een kennis van mij komt er vaak)
Daar stond ik dus, gelukkig waren zo vriendelijk mij
het alles mee te geven voor de 20,- die ik bij me had.
Kortom een TOP-zaak, ervaren personeel, erg klantvriendelijk en doen niet moeilijk.
De enige Wi-Fi shop die ik heb kunnen vinden die ook fysiek een winkel heeft. Duidelijk een electronica shop waar ze ook wireless spullen verkopen. Dat betekent dat de kennis van (antenne) techniek zeer goed is.
Helaas was ik de eerste keer dat ik langs ging zo slim om niet even te bellen of spullen op voorraad waren. De tweede keer gebeld, je wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen, ook met technisch advies.
Ga regelmatig wat halen bij deze zaak, van netwerk kabels, stekkertjes, wel eens een mengpaneel, coax kabel en noem maar op. Kom er al jaren. Ik was ook net zoals Bladiebla enigszins verbaasd ze op tweakers te treffen, maar gezien hun WLAN expertise eigenlijk ook wel weer logisch.
Ik woon in Leiden, dus over bestellingen kan ik verder niets vertellen. Het is echt een topzaak, als je een obscure vraag over electronica hebt en je afvraagt waar je achter het antwoord moet komen, bij Kok is het de normaalste zaak van de wereld. Ze nemen alle tijd om ook moeilijke dingen uit te leggen, zo nodig doen ze wat voorbereidend werk aan je onderdelen, ze denken mee bij het oplossen van problemen, en het is gewoon een uitstekende zaak. Ik ga zeer binnenkort aansluiten op wireless leiden, en de kabels, antenne en expertise gaan hier allemaal vandaan komen. Ik heb geen enkele twijfel dat het weer uitstekend zal bevallen.
Ik heb ze in alle categorien waar ik ervaring mee heb een 10 gegeven, omdat ik gewoon geen vlakken kan voorstellen waarop ze kunnen verbeteren, tenzij ze het gaan weggeven allemaal of zo. Zo hoort een electronica zaak te zijn.
Het verbaast me een beetje Kok terug te vinden in de Shop survey van T.net, omdat het geen computerwinkel is maar meer een electronicazaak die ook computerapparatuur verkoopt (netwerkswitches, WIFI apparatuur, etc. etc.). Ik kom hier zo af en toe voor kabels en soms voor electronica. En ik kan je 1 ding zeggen; Ik mag dan wat van computers af weten, wat betreft electronica sta ik vaak met mijn bek vol tanden. Toch hebben deze mensen echt geduld met mij en weten ze me altijd goed te helpen. En ze zijn niet duur (want uiteraard vergelijk ik overal de prijzen)