2Ghz.nl

Gebruikers over webshop 2Ghz.nl

Bij deze zaak een Senao High Power (100mW) 11g USB adapt. + ext ant aansl + MECS Verloopkabel RP-SMA naar N-Female 15cm en een Senao Paneel antenne 18 dBi SAP2418 besteld.
Achteraf bleek dat ik de verkeer veloopkabel had beteld ik dus proberen dit recht te zetten en daar begon de ellende. Telefonisch kreeg ik de ene na de ander bandje te horen met alternatieve telefoonnummer van het magazijn. Magazijn gebeld, maar ik kreeg ze gewoon niet aan de telefoon. Na 2 dagen bellen zonder success besloot ik een e-mail te sturen op 27-2-2006 Na 5 dagen bellen en 15 telefoontjes verder lukte het eindelijk om iemand aan de lijn te krijgen en daar mijn verhaal verteld dat ik de door mij bestelde kabel wou omruilen voor een "MECS RPSMANM2" Verloop kabel
RP-SMA naar N-male 2 meter!!!
maar ze konden mij op dat moment niet helpen want ze waren met de hele groep in Schotland maar ze zeiden dat het allemaal in orde zou komen zodra ze terug zouden komen.
Daarna was het heel stil tot 11 maart er een pakketje aan de deur werd bezorgd met de bestelde spullen. Na open maken bleek alsnog de verkeerde kabel erbij te zitten.
Een antwoord op mijn e-mail heb ik nooit gekregen.

Alle spullen zaten in een doos dichtgeplakt met gewone plakband. Sommige dingen zaten wel gewoon los in de doos gelukkig dat het geen breekbare dingen waren maar het had beter gekund.

Gezien de zeer slechte telefonisch bereikbaarheid en het feit dat ze niet eens de moeite nemen om hun e-mails te lezen noch een telefonisch verzoek te noteren heb ik hier geen goed woord voor over.
Dit is zeer waarschijnlijk mijn eerste en laatste bestelling bij deze winkel geweest.

17-1 's avonds Intel WM3B2200BGRW Mini PCI card besteld, meteen betaald via internet AA, 20-1 kaartje in huis en draait goed in m'n centrino. Kwam verpakt in een bubbel-envelop, tikkie riskant. Maar wist niet dat minipci zo klein was!

Levering ging vrij snel alleen was ophalen helaas niet mogelijk dus kwamen er nog rembours kosten bij.

Scorekaart voor 2Ghz.nl