Gebruikers over webshop Budgethouse.nl
Review toevoegenIk heb hier 25 mei een expresso machine besteld. Vanwege uitblijvende levering weer afbesteld na 2 weken. Ze lijken goedkoop, maar zijn dat niet omdat ze niet leveren en het geld in de pocket houden.
VerzendingZe zeggen binnen x tijd te kunnen leveren maar dat kunnen ze niet. Mijn beste aanname is dat ze pas een leverancier zoeken en het product bestellen wanneer je al besteld hebt,
KlantenserviceHet geld zou binnen 1 maand teruggestort zijn. Inmiddels is het begin oktober en nog niks ontvangen. Ik heb er een advocaat op gezet en ik heb een vonnis inmiddels. Degene die het edrijf runt reageert totaal niet en als je belt krijg je steeds een telefoniste (?) aan de lijn die aangeeft dat meneer vanDijk weg is. En nog betalen ze niet,ondanks deurwaarder en betekend vonnis. Dit zijn oplichterspraktijken.
Mijn advies; laat budget house links liggen en kies een bedrijf met betere reviews.
Laten we samen er voor zorgen dat dit soort praktijken niet beloond worden door hier bestel niet meer te bestellen!
Mijn ervaring met Interadius (waar Budgethouse, Bestbabyshop en Mistersuper onder vallen) is zeer slecht.
Product lijkt op voorraad, maar wordt niet geleverd, en na meerdere keren te hebben gebeld uit eindelijk de bestelling geannuleerd maar krijg mijn geld na 3 maanden nog niet terug.
niets ontvangen
KlantenserviceNa een week nog geen bestelling te hebben ontvangen heb ik gebeld waar mijn bestelling bleef, toen bleek het product (ondanks dat het in de webshop op voorraad was) niet leverbaar. Na een week weer te hebben gebeld was dit nog steeds het geval. Toen aangegeven mijn bestelling te willen annuleren en mijn geld terug te willen ontvangen. En tot op heden (3 maanden later) nog niets terug ontvangen. 6x gebeld elke keer kreeg ik te horen dat het door gegeven zou worden aan de boekhouding.
Lees alle reacties op internet over dit bedrijf: Interadius: Budgethouse, Mistersuper en Bestbabyshop, alle shops hebben slechte reviews (mijn fout om eerst te bestellen en daarna op internet te kijken).
Des ondanks zijn het gewoon oplichters!
Lieve mensen,
doe geen zaken met deze zg webshop. U wordt letterlijk bestolen waar u bij bent.
Er werken hier op de helpdesk 3 mensen, geselecteerd op het verzinnen van uitvluchten en/of de boot afhouden.
De site mag er redelijk betrouwbaar uitzien maar heeft geen thuiswinkelwaarborg-zegel (zag ik te laat).
Wordt geen slachtoffer van iemand die uw geld gebruikt voor zijn eigen gerief (zou hij zijn vliegbevret al hebben?).
Welke verzending?
KlantenserviceDe ene smoes na de andere (leverancier heft geen voorraad Ik bel de importeur; blijkt 1.; het apparaat heeft reeds een energiezuinigere opvolger en 2.; deze is gewoon op voorraad!) en het steeds afschuiven op collegae die er net toevallig die dag niet waren. Etc.
7 januari een vrieskast besteld, welke zogenaamd op voorraad zou zijn en binnen 2-4 dagen leverbaar, maar na 2 weken nog niks ontvangen. Toen bleek - na dat ik met hen contact had opgenomen - de vrieskast niet meer leverbaar en ik kon mijn geld zogenaamd terug ontvangen. Zij hanteren zogenaamd een betalingstermijn van 30 dagen - wat opzich al achterlijk lang is - gezien de fout aan hun zijde is. Nu 80 dagen later, ongeveer 10 mailtjes en 10 telefoontjes nog steeds geen geld terug ontvangen!!
Ik heb ook via mijn rechtsbijstand geprobeerd mijn geld terug te krijgen, maar dat is mij ook niet gelukt. Verder heb ook ik aangifte bij de politie gedaan wegens internet oplichting. LET OP! Iedereen die dit leest, doe dit ook. De politie zal dan eerder actie ondernemen.
Verder ga ook ik nu iedere bekende site langs om iedereen bekend te maken met dit probleem en te waarschuwen NOOIT iets te bestellen bij Budgethouse. Voor de twijfelaars, google maar eens op de naam!!!
Er wordt gewoon niet geleverd, en er wordt ook geen contact opgenomen met de klant om aan te geven dat een product niet meer leverbaar is.
KlantenserviceProducten die niet leverbaar zijn, maar wel betaald, ondanks dat ze op de website stonden als "op voorraad" of "leverbaar binnen 2-4 dagen" kunnen net zo goed niet op voorraad zijn!
Let op!! achteraf je geld terug vragen heeft geen zin!!! JE KRIJGT JE GELD NIET TERUG !!!
Ik heb in september een vaatwasser besteld, maar nooit geleverd gekregen. Na diverse malen contact te hebben gehad via telefoon en mail met toezeggingen dat het geld teruggestort zou worden nooit iets ontvangen.
Ik heb via mijn rechtsbijstand geprobeerd mijn geld terug te krijgen, maar dat is niet gelukt. Verder heb ik ook aangifte bij de politie gedaan wegens internet oplichting. LET OP! Iedereen die dit leest, doe dit ook. De politie zal dan eerder actie ondernemen.
Verder ga ik nu iedere bekende site langs om iedereen bekend te maken met dit probleem en te waarschuwen NOOIT iets te bestellen bij Budgethouse. Voor de twijfelaars, google maar eens op de naam!!!
Erik
NOOIT iets ontvangen!!!
KlantenserviceEr wordt beloofd dat het artikel nageleverd zal worden, maar dat zal in de meeste gevallen nooit gebeuren. Na meerdere malen contact, maar nooit met de administratie, wordt beloofd dat het geld terug gestort zal worden. Dit zal je nooit terug krijgen.
Oftewel van Aftersales is niet te spreken.
Afgelopen Zaterdag een kookplaat besteld omdat de oude kookplaat defect is. Gekozen voor deze winkel omdat ze goedkoop waren, maar ook de plaat op voorraad hadden (bezorgen zou 1-3 werkdagen duren). Volgens de website was hij ook in Zwolle (waar ik woon) op voorraad, dus besteld en direct naar de winkel gegaan.
Het adres in Zwolle blijkt een afhaaladres in een meubelzaak te zijn, waar geen voorraad is. Mij werd aangegeven dat enkele keren per week goederen vanuit Emmen werden aangeleverd en dat deze dan bij hun afgehaald konden worden.
07-03 nog geen bericht ontvangen en dus tel. contact opgenomen met het bedrijf. Wat blijkt..... de kookplaat staat in bestelling bij de leverancier en zodat hij binnen is krijg ik wel bericht! Zelf tijdens dit schrijven geeft hun webshop aan dat het product op voorraad is.
Gelukkig had ik niet vooruit betaald en heb de order direct geannuleerd en ga alsnog snel op zoek naar vervanging.
Als ik de andere reviews nu lees dan lijkt deze webshop een duidelijke startegie te hebben. Zogenaamd alles op voorraad en als klanten eenmaal binnen zijn, zeker als ze betaald hebben, dan wachten 9 van de 10 blijkbaar toch wel af.
Voor mij iig duidelijk.... NOOIT meer iets bestellen.
Een koelkast besteld die volgens de website binnen 1 tot 3 dagen geleverd kon worden en deze meteen betaald. Omdat het rond de feestdagen was er een mail achteraan gestuurd op welke dag er precies bezorgd ging worden, omdat er een nieuwjaarsdag e.d. tussen zat. Hierop geen reactie anders dan "als het product verstuurd wordt krijgt u bericht".
Na de 3 werkdagen gevraagd wanneer er bezorgd ging worden, verwachting was binnen een week (?!?). Na een week niets gehoord te hebben nog eens gevraagd, verwachting was weer binnen een week. Een duidelijke datum was onmogelijk. Daarop de order geannuleerd en als reactie een mail dat mijn geld binnen 30 dagen terug gestort wordt.
Product is nooit verzonden
KlantenserviceDe 30 dagen na de laatste mail zijn nog inmiddels ruimschoots verstreken, maar nog steeds geen geld retour. Dus betalen bij een bestelling per direct, bij annuleren 30 dagen (en dus langer, of misschien wel oneindig lang) wachten. Nu weet ik dat dat de wettelijke termijn is voordat er rente wordt toegepast, alleen vind ik het niet zo netjes, een overboeking is binnen een dag geregeld.
Dus:
Bijna geen reactie op e-mails. Telefonisch alleen "we zullen het doorgeven", maar geen actie. Geen geld retour bij annuleren van bestelling die niet leverbaar bleek binnen een redelijke termijn.
Tot ons grote verbazing heb ik nu bijna 6 weken na mijn geannuleerde bestelling mijn geld terug.
Ik vind het jammer dat ik er zo ontzettend veel moeite voor heb moeten doen.
Ook jammer dat er zo ontzettend veel klachten zijn.
Als ze iedereen netjes op tijd terug betalen scheelt ook een heel hoop slechte reviews denk ik zomaar.
Aeg droger besteld donderdag besteld, vrijdag geleverd,
Oude mee retour genomen.
Op de plek neergezet en aangesloten.
Wij zijn dik tevreden!
Keurig zoals afgesproken.
Koop NOOIT maar dan ook NOOIT wat bij Budgethouse.
Helaas heb ik daar als kip zonder kop wat besteld zonder eerst op dit soort sites te kijken, jammer, anders had ik wel anders gedaan.
Ik heb een vriezer besteld en na betaling hoorde ik niets meer.
Na bellen wanneer de levering was hoorde ik dat deze in backorder was bij de leverancier in Duitsland. Ik zou wel horen wanneer deze er was. Terwijl het product volgens de website op voorraad was.
Na 5 werkdagen nog steeds niet gehoord dus ik besloot mijn bestelling te annuleren want de levertermijn was al verstreken. Ik zou mijn geld binnen 30 dagen terug krijgen.
Uiteraard is dit niet gebeurd. Helaas zijn er zo vele met mij.
Ik laat het hier uiteraard niet bij zitten, jammer genoeg zit die toko erg ver weg om even langs te gaan. anders hadden ze helemaal kunnen lachen.
Nu ben ik bezig om hun te dagvaarden. Ik laat me toch zeker niet bestelen van zoveel geld.
Nooit gebeurd
KlantenserviceZeer onprofessionele toko waarbij allerlei dingen beloofd worden die nooit worden nagekomen.
Zoals "we bellen u", "u hoort nog van ons", "u ontvangt u geld binnen 30 dagen"
Ik heb me speciaal aangemeld op deze site om dit te vermelden, want een toko als deze is één grote oplichters praktijk, zoals overal op google wel te vinden is. Helaas blijft het bedrijf bestaan door onwetendheid van mensen, waaronder ikzelf helaas.
Wij hebben begin oktober een TV besteld bij Budgethouse. Deze zou op voorraad zijn en via Ideal hebben we het bedrag van 503 euro overgemaakt. Een dag later bleek de TV niet meer leverbaar en is de bestelling geannuleerd. Het geld kwam echter niet terug. Op e-mails kwamen sowieso geen reacties. Bij ieder telefoontje werd aangegeven dat het geld echt snel overgemaakt zou worden. In december waren we er klaar mee en hebben we aangifte gedaan bij de politie. Tussen Kerst en O&N hebben we iemand langs laten gaan bij de afhaallocatie in Zwolle. Daar stond iemand die heeft georganiseerd dat het geld uit Emmen werd overgemaakt en daarmee was onze budgethouse nachtmerrie eindelijk voorbij.
Onze adviezen voor iedereen die iets wil kopen bij budgethouse:
- Doe het niet, ze zijn niet te vertrouwen!
- Als je het toch doet, betaal nooit vooruit
- Als je inmiddels in dezelfde ellende zit als wij zaten: doe aangifte via www.mijnpolitie.nl (wij hebben gekozen voor internetfraude). Als zij voldoende aangiftes hebben gaan ze misschien iets doen.
- Ben je helemaal ten einde raad: ga het geld ophalen, bellen en mailen werkte bij ons niet.
Jamo speakers besteld op 6 Oct.(volgens webshop)opvoorraad toen. 8 Oct. een Email ontvangen, sorry de product is niet op voorraad, verwacht levertijd tussen 2 a 3 weken. 2 weken gewacht contact, "het is niet zeker bij leverancier wanneer ze kunnen leveren" gelijk geannuleerd, een Email gekregen dat binnen 30 werk dagen zouden ze mijn geld 454 euro terug storten.Tot nu niks gezien.
Na meerdere malen contact met hun gehad via Email, daar antworden ze nooit op, en telefonish ook zeggen ze dat ze de verzoek naar administratie gestuurd, maar ja wat heb ik daar aan??? Ik wil mijn geld terug zien. maar Budgethouse doet het geld warschijnlijk op een rente rekening en klant mag barsten.
KOOP NOOIT iets van hun.
Nooit ontvangen.
KlantenserviceAntworden nooit je Emails. Telefonish proberen ze je te sussen met smoesjes: zoals we hebben je aanvrag naar administratie gestuurd en die zullen het geld over maken, maar ja die dun met mijn aanvrag niks en gewoon laten ze je wachten, bel nog een keer dan hoor je exact dezelfde : Ik ga nog een keer jou verzoek naar administratie sturen......
27/6 Harman Kardon Play & Go voor €255,= besteld en betaald, verwachte levertijd 2 weken
half juli gebeld: 'wordt eind juli geleverd'
eind juli gebeld: 'wordt half augustus geleverd'
eind augustus gebeld: konden nog niet leveren, heb order kunnen annuleren en budgethouse zou geld terugstorten 30 dagen na 27/8 (bevestiging per e-mail)
begin oktober nog geen geld op rekening
weer gebeld: wordt binnen enkele dagen gestort
17/10 nog geen docking-station en nog geen geld op rekening
Ik heb een LG 3D TV bij hun besteld wegen de scherpe prijs en gelijk afgerekend.
'savonds heb ik op het internet meerdere slechte ervaringen over deze winkel gezien, was ik een beetje bang van geworden.
volgende dag gebeld, zeiden ze dat die TV zou op de 23 ste geleverd worden. en exact op die tid net voor 8 uur 'smorgens is netjes geleverd.
Ik ben heel tevreden over die winkel en hij krijgt van me een 10.
---
exact op tijd.
De website is overzichtelijk.
Zoeken, bestellen en betalen gaat eenvoudig, netjes bevestiging per mail ontvangen.
Echter de voorraad status blijkt niet te kloppen. Volgens de website zou de bestelde wasdroger binnen 4 werkdagen geleverd worden.
Na 5 werkdagen gebeld en bleek de wasdroger toch niet op voorraad te zijn. Drie weken later was de wasdroger nog steeds niet op voorraad.
Per mail de bestelling geannuleerd en ergens anders een wasdroger gekocht. Netjes van budgethouse een bevestingsemail ontvangen met het bericht dat het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort zou worden.
Het is nu 3 weken sinds de annulering en helaas nog geen enkele verdere reactie, geen geld en zelfs geen email.
Bestelde spullen ondanks vermelding op website niet verkrijgbaar. Geld terug krijgen duurt nu al weken. BESTEL HIER NIETS!!!
Begin november LG tv besteld voor Sinterklaas. Was ruim op tijd dacht ik (5 weken). Na 2 weken nog niet geleverd. Bieden ze me een alternatief aan (duurder) die wel leverbaar was. Dus bijbetaald en ook deze werd niet geleverd. meerdere keren gebeld telkens weer het smoesje hij is onderweg, of hij is bij onze leverancier.
Om een gegeven moment (5 dagen voor de Sint) was ik het helemaal zat. Bestelling geannuleerd en naar de Saturn gereden en binnen 10 minuten met een tv weer buiten. Deze shop is DE REDEN waarom er bestaansrecht is voor winkels. Ik bestel heel veel via internet maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Bespaar je een boel ellende en bestel hier niets.
Nooit gekregen
KlantenserviceNa annuleren nog 5x moeten bellen voordat ik mijn geld een x terugkreeg.
Tip bel met verschillende nummers. Ik heb de indruk dat ze een bekend telefoonnummer meteen in de wacht zetten.
Geen idee waarom hier nog meer tekst moet staan. Alles is slecht aan deze shop.
Geen idee waarom hier nog meer tekst moet staan. Alles is slecht aan deze shop.
Het enige wat redelijk aan dit bedrijf is, is de website.
Deze is redelijk overzichtelijk maar de gegevens die er op staan zijn verouderd.
We hebben een koelkast en een samsung 3d tv besteld tezamen voor een bedrag van 1400 euro, maar heb nooit iets mogen ontvangen terwijl het een paar dagen tot max een week zou duren.
Heb gelukkig niet vooruit betaald.
Ik heb nooit iets van budgethouse vernomen, toen ik na 2 weken belde waar mijn produkten bleven zouden ze me terug bellen, dit hebben ze tot dusver (6 weken later) nooit gedaan.
Ik zou niemand aanraden om hier iets te bestellen het is al met al een trietse zaak.
Budgethouse en gerelateerd Witgoedweb incasseren snel en leveren niet. Ondanks diverse toezeggingen heb ik nooit iets ontvangen, dreigen ze met extra kosten en weigeren ze de betaling terig te storten. Zou moeten worden geroyeerd door Webshop Keurmerk en Qshops want naar mijn ervaring zijn het oplichters.
Verzendingsturen een link van Kuiterbezorgservice onder een fake email adres van cargooffice.com; geven alleen een 0900 telefoonnummer a €0,50 per minuut en doen vage beloften zonder ze ooit na te komen. KOOP HIER NIET!!
KlantenserviceNa klacht ineens niet meer bereikbaar en reageren niet meer op emails. Ze geven alleen een 0900 telefoonnummer a €0,50 per minuut en doen vage beloften zonder ze ooit na te komen. Verwacht geen enkele support, dan valt het niet tegen, maar ook zeker niet mee...
Website is overzichtelijk en biedt voldoende productinformatie. Informatievoorziening is in eerste instantie prima maar liet na eerste contact te wensen over (werd niet op de hoogte gehouden over de levertijd).
Shop was vanwege verhuizing tijdelijk niet goed bereikbaar, maar afgezien daarvan was het telefonisch contact prima, en het feit dat ik van bezorgen wilde wijzigen naar ophalen was geen enkel probleem.
Ik heb op 27 maart 2 Jamo S606 zuilspeakers besteld. Aldus de website waren deze voorradig en zouden binnen enkele dagen geleverd worden. Op 28 maart ontving ik een mail dat de speakers niet in voorraad waren bij hun, maar bij hun leverancier, en dat de levertijd enkele werkdagen bedroeg.
Na een week heb ik maar eens gebeld, en kreeg te horen dat het toch zeker 3 tot 4 weken zou gaan duren. Slordig. Lange levertijd is prima, maar zorg dan wel dat de informatie op je website up-to-date is.
3 weken later nog maar eens gebeld (levertijd op website stond nog steeds op 2-3 werkdagen). Ze wisten het zelf ook niet, moesten met Jamo bellen. Op magische wijze versprong de levertijd op de website toen ineens naar een week.
De volgende dag via twitter van hun vernomen dat mijn bestelling klaar stond. Erg vreemd allemaal.