lcd4u

Gebruikers over webshop lcd4u

Indruk van de website is gemiddeld. Geen bevestigingsemail/statusupdates ontvangen. Via de e-mail en telefoon niet bereikbaar.

UPDATE: na contact te hebben gehad met de webshop, bleek dat e-mails niet aankwamen op mijn hotmail adres. Vervolgens heeft de meneer de e-mails doorgestuurd naar mijn gmail account (printscreen van de verstuurde e-mails als bewijs).

Zit net tussen slecht en voldoende in. Product was voldoende verpakt, maar geen Track&Trace gekregen.

UPDATE: zie algemeen, e-mails wel verstuurd niet ontvangen.

Heb een HDMI kabel bij hen aangeschaft. Eén kant van de kabel heeft een hoek van 90 graden, alleen de hoek staat precies de verkeerde kant op, waardoor ik het niet kan inpluggen in mijn tv. Graag wil ik het product retour sturen.

Ik heb vervolgens een e-mail gestuurd en meerdere malen proberen contact te zoeken via de telefoon. Op de email wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Vervelend van mijn 17 euro, maar gelukkig heb ik hier geen tv gekocht aangezien ik dan meer geld was verloren... Erg slechte aftersales dus!

UPDATE: kwartier na het schrijven van de review heeft de webshop contact met mij opgezocht. E-mails waren wel verstuurd maar niet ontvangen. Aangezien ze reageren op deze review geeft aan dat ze wel betrokken zijn met hun klanten. Voor mij genoeg reden om de review aan te passen.

Heb net een fantastische Sharp XV-Z200E besteld. :P

De afhandeling via telefoon en e-mail was uitstekend (snel, duidelijk en uiterst vriendelijk).

De levering was eveneens uitstekend: dinsdag betaald --> donderdag betaling binnen en verstuurd --> vrijdagmiddag aangekomen vanuit Nederland naar België !

Hun service is een voorbeeld voor anderen. Een aanrader dus.

Bovendien zijn ze respectievelijk €836 en €637 goedkoper dan 2 winkels die ik hier in België bezocht!

Conclusie: "Shop smart, shop LCD4U!"

Na mijn telefoontje over de aanschaf van een complete set (inclusief een Sanyo Z2 beamer) ben ik uiterst vriendelijk geholpen en kreeg ik een zeer goede offerte toe gemailed. Hier kon zelfs nog wat van af. De set was helaas niet op voorraad maar zou een week later binnen komen. Betalen kon achteraf en het is aan huis afgeleverd. De beugel was helaas niet op voorraad maar ik heb voor hetzelfde geld een betere beugel gekregen.

Ik ben zeer tevreden met de service van LCD4U!

Ik heb hier een prachtige Sanyo PLV-Z1 besteld.

's Avonds besteld, de dag daarop 's ochtends een telefoontje wanneer de projector bezorgd moest worden en of er contant of vooruit betaald moest worden. Na enig aarzelen (het draait allemaal om vertrouwen) maar vooruit betaald en gevraagd of de projector de volgende week bezorgd kon worden. Dit was geen probleem.
De dag voordat ik de projector zou krijgen melden zij dat het geld helaas nog niet binnen is, maar dat ze de projector toch zullen bezorgen! Uiteindelijk is het geld 2 werkdagen te laat binnengekomen...

Dat noem ik pas service! (En vertouwen in de klant!) :)

Scorekaart voor lcd4u