City Computers

Gebruikers over webshop City Computers

Een maand geleden OEM geheugen gekocht. Na diverse wazige problemen kwam ik erachter dat het aan het geheugen lag. Terug gegaan en kreeg meteen een nieuw geheugen mee. Kon ook eventueel met bijbetalen kingston of iets dergelijks kopen.

Ik heb een ander merk oem meegekregen en dit werkt wel.

Kortom, ik ben tevreden over deze shop.

Onlangs langsgeweest voor een moederbord, en gelukkig hadden ze hier precies wat ik zocht. Een moederbord (ASRock Combo-Z) wat makkelijk is uit te breiden en dus wel een tijdje mee kan gaan. Helaas was het op dat moment niet op voorraad. In eerste instantie bood de verkoper me zelfs aan het bij mij thuis af te komen geven, maar dat vond ik weer een beetje overdreven. We spraken dus maar af dat hij me zou bellen. :)

Na een drukke week en het telefoontje gemist te hebben ging ik toch maar even kijken. En deze keer had men het product wel op voorraad. Na nog een vraag of twee gesteld te hebben kon ik als tevreden klant naar huis.

De winkel oogt verzorgd alleen jammergenoeg is het assortiment op het eerste gezicht niet enorm.

Scorekaart voor City Computers