Gebruikers over webshop ComputerParts BVBA
Review toevoegenOnoverzichtelijke website, zeer slechte bestel-systeem.
Fysieke winkel is zeer aangenaam en een slechte verkoper, hij kent er duidelijk zelf niet veel van computers en spreekt relatief slecht Nederlands!
Op e-mails antwoorden ze niet (tenzij je wilt bestellen, dan antwoorden ze binnen een uur!), en telefonisch nemen ze ofwel niet op, ofwel krijg je die verkoper die niks begrijpt. Dus je moet effectief langs!
Heb al meerdere malen bij hun besteld, omdat ze relatief goedkoop zijn (voor kleinere dingen), en ze hebben een zeer goede leverancier (gekend bij mij).
Hun details op website klopt niet altijd! Zo heb ik nu een zwarte laptop ipv een zilveren! En was iets op voorraad, niet geleverd, moest ik opnieuw bestellen!! (verkoper kon het zelf niet bestellen, wou dat ik het thuis deed).
Uitendelijk gaat het afhalen vaak redelijk chaotisch en worden termijnen soms niet nageleefd.
Ik raad je aan om hier kleine dingen te kopen, ofwel te kopen waar je onafhankelijk bent van de winkel (bv. laptop, dan contacteer je toch leverancier!)
nooit laten verzenden, altijd afgehaald omdat het dichtbij is!
KlantenserviceNooit problemen gehad tot nu!
Ik heb een screen filter gekocht bij hun, opgezocht volgens modelnummer van fabrikant en besteld. Na dat het geleverd werd, blijkbaar was het een fout van de fabrikant, ze hebben 2 producten met dezelfde productcode. Ik heb het opgemerkt omdat het op mijn scherm geen zak van privacy-filter deed!
1) Mail gestuurd -> geen antwoord
2) Ben ik langsgegaan. Ik wou dat het ofwel vervangen werd, ofwel mijn geld terug. Geen van beide wouden ze doen (verkoper kon ook al niks meer zeggen, moest wachten op zijn baas - bijna een week!).
Reden: te speciaal product, kunnen ze het niet meer verkopen.
3) Op de wet kon ik niet rekenen (7 dagen retour bij verkoop op afstand), omdat het op bedrijf besteld werd.
Dus uiteindelijk, is hun support niet al te geweldig, wil je juist iets kleins kopen? En je wilt niet naar een goede winkel als Alternate (wegens te ver/ verzendkosten) -> doen
Maar onderdelen zou ik daar niet kopen!
Ik denk dat ik helemaal daar niks meer ga kopen, ze hebben me eigenlijk veel te lang aan het lijntje gehouden en me beledigd met zo weinig begrip voor de situatie.
Onaantrekkelijke winkel (muffe geur). Personeel dat je behandelt als een noob, terwijl je toch gerichte vragen stelt. Bij bestelling zijn de voorwaarden zeer onduidelijk. Er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen "webprijs" en "winkelprijs". Telefonische is de winkel onbereikbaar.
VerzendingOp 16/2 heb ik laptopgeheugen besteld via de website. Onmiddelijk erna kreeg ik een e-mail met bevestiging "Onder voorwaarde dat alle goederen op voorraad zijn, worden deze de eerstvolgende werkdag naar u verzonden of klaar gelegd ter afhaling." 2 dagen later ga ik mijn product afhalen, maar helaas komt mijn bestelling pas de volgende dag toe. Exact hetzelfde product is echter wél beschikbaar in de winkel, maar omdat dit niet mijn bestelling is, zou ik moeten de winkelprijs betalen. De verkoper houdt vast aan zijn principe, dat hij het geheugen niet wil verkopen aan zijn eigen voorwaarden, omdat het niet "mijn bestelling" is.
KlantenserviceNa het incident met de aankoop van laptopgeheugen, stuur ik een beleefde mail om mijn ongenoegen te uiten over hun werkwijze. Als antwoord krijg ik een onbeleefde mail terug "dat mijn bestelling dan maar geanulleerd is".
Men ervaring beperkt zich bij deze winkel enkel tot het ter plaatse kopen en dan vooral in hun winkel te Aalst.
De prijs is in de meeste gevallen wel een van de laagste en het personeel is ook best vriendelijk. Ook de dienst naverkoop (in geval van garantie) is degelijk, hoewel ik, op aanraden van hen, mijn laptop via de fabriek heb binnen gedaan. Wat misschien wel nog het snelst en het beste was.
Prijs/kwaliteit is zeer degelijk, hoewel ik moet bekennen dat ik hier hoofdzakelijk goedkope onderdelen koop en mijn duurdere aankopen (moederbord/GPU/CPU) wel ergens anders doet, mijn laptop was zowat het duurste en dat vooral omdat het van Accer is.
Het moet dan ook gezegd worden dat er een keerzijde. De winkel inrichting is enorm pover/donker en de website is onoverzichtelijk. Zo heb ik via google en deze link achter hun telefoon nummer moeten zoeken (geen vermelding op hun site en ook niet via goudengids.be ??? ) en is de navigatie (letterlijk) verstopt.
Het is me trouwens niet duidelijk waarom ze zo een drastische verandering in hun website hebben doorgevoerd. Hun vorige site was dan wel niet de mooiste, je kon er alles op vinden en navigatie was er helder (inc. foto van je product).
Het zijn allemaal kleine puntjes die ervoor zorgen dat ik allesinds niet een vertrouwend beeld krijg om al mijn (dure) aankopen te doen, laat staan iets online te kopen.