Gebruikers over webshop Harense Smid
Review toevoegenMen maakt in de winkel afspraken over levertijd en montage die men niet na kan komen.
VerzendingNa een halve dag wachten zelf contact gezocht om te horen dat de gemaakte levertijd niet nagekomen kan worden omdat de wasmachine niet op voorraad is.
KlantenserviceKomt afspraken niet na. Niet geleverd op afgesproken dag omdat apparaat niet op voorraad was. Volledig aansluiten afgesproken, niet nagekomen omdat er een trekschakelaar i.p.v stopcontact aanwezig is.
Xerox TFT scherm bij Megapool gekocht. Megapool failliet, en scherm kapot . Gelukkig heeft de Harense Smid de garantie overgenomen. Ik weer blij. Duurde wel erg lang voordat ik het scherm terugkreeg. Na 6 weken eens gebeld. Na enkele malen bellen met lange wachttijden kreegh ik te horen dat ze het scherm niet konden repareren omdat er geen reparatieprocedures waren. Er moest van hogerhand een beslissing over genomen worden. Ik moest maar wachten. Daarop heb ik een brief geschreven waarin ik de HS sommeerde om binnen 2 weken mijn scherm te repareren. Binnen 3 dagen kreeg ik een telefoontje. De medewerker van de Consumer relations bood zijn excuses aan voor de gang van zaken. Het scherm kon edoch niet worden gerepareerd. Hij bood aan dat ik voor eenzelfde bedrag ietss bij de HS mocht uitzoeken. Uiteindelijk netjes afgehandeld, maar waarom moet dat toch 2 maanden duren? Daarom een gewogen 5 voor serviceverlening.