Gebruikers over webshop Telecom4u
Review toevoegen21-7) een nokia 6610i besteld. Levertijd stond op de website op 1-3 dagen, dus ik meteen geld overmaakt zodat ik de telefoon zo snel mogelijk zou krijgen. (oude was kapot).
25-7) een mail dat de telefoon niet op korte termijn leverbaar was en dat het enkele weken zou duren. Meteen aangegeven dat ik order wilde annuleren en (uiteraard) mijn geld terug wilde.
26-7) Mail ontvangen dat order geannuleerd is en terugbetaling bij administratie ligt, maar dat dit niet per direct overgemaakt kan worden ivm ziekte en vakantie
30-7) Weer gemaild om het geld nog niet ontvangen was.
1-8) Weer hetzelfde mailtje over ziekte en vakantie
7-8) Ik typ dit bericht. Nog steeds GEEN geld ontvangen. Ben benieuwd of ik het ooit nog krijg.
9-8) Nog steeds geen geld. Maar weer een email gestuurd. Uur later reply: "degene
op de administratie is nog steeds niet aanwezig." Weer gereplied dat dit geen juiste manier van zaken doen is. Reply: "Daar zijn we ons van bewust". Hierna gevraagd hoe lang ik er nog op moet wachten. Reply: "dat kan 2 weken gaan duren"
23-8) GELD!!!!! Werd ook wel eens tijd maar goed, het is er in ieder geval. Denk niet dat ik ooit nog iets ga bestellen bij deze shop.
Snelle verzending, goede en snelle reactie op vragen via mail, helpdesk is ook goed bereikbaar... Heb een T630 bij ze besteld vanwege de gunstige prijs in de pricewatch, helaas beviel het toestel niet (look and feel). Kon het hierna ook zonder problemen terugsturen.
VerzendingKwam netjes verpakt aan, helaas geen bubblewrap oid maar dat was ook niet echt nodig. Zag er allemaal goed verzorgd uit, papieren waren in orde... Op de pakbon stond ook netjes uitgelegd wat je precies betaald had voor verzekering,verzending en het product zelf
KlantenserviceSnelle en vakkundige reactie
ik heb bij telecom4u (goedkoopste nederlandse in PW)een K700i vorige week maandag besteld, er stond niet op voorraad bij maar levertijd 1 tot 3 dagen dus ik dacht dat zal wel niet kloppen, ik heb hem dus maandag eind van de middag besteld.
donderdag heb ik een mailtje gestuurd wanneer ik het toestel ongeveer verwachten kon, ik kreeg spoedig andwoord dat ze het toestel vrijdag binnen kregen en ik het maandag zou hebben ivm tpg die rembours niet op zaterdag bezorgt.
maandag kwam de K700i dus keurig in prima staat aan, verpakking was degelijk.
op mijn mail van te voren of het toestel vodafone logo/lock/software vrij was werd ook spoedig bevestigend gereageerd.
al met al keurig nette shop, telecom4u ga zo door!
zie hier boven, in 1 stukje verwerkt
ik had een nokia 2600 besteld toen nog voor 76 euro de dag ernaa werd de prijs 105 eiro en ik vroeg wat ik nou moest betalen en ik kreeg gewoon de ouwe prijs en dat het een fout was enzo en dat ze blij zijn dat het is gevonden en idd binne 3 dagen mijn mobiel ben dus erg blij
Even een reactie zonder beoordeling. Aangezien ik nog geen product heb gehad (die echter wel al een poos in bestelling staat).
Ruim 2 weken geleden een Siemens M65 besteld, die volgens de site in 1-3 werkdagen leverbaar zou zijn. Echter na die periode nog niets ontvangen, en ook geen e-mail dat er iets vertraagd zou zijn. Vervolgens heb ik na een week een e-mail gestuurd hoe het zit met de bestelling, en kreeg vrij spoedig een e-mail terug dat hij medio die week (afgelopen week alweer) zou komen.
Dusver nog niets gezien, en ook geen e-mail gehad dat de order verzonden zou zijn, of weer vertraagd zou zijn. Dusver is de service dus niet optimaal, en klopt hun site omtrent levertijden ook niet echt.
In november 2004 heb ik bij telecom4u een nieuw Vodafone contract met nummerportatie en Cash-Back besteld.
Nummerportatie liep prima, alleen moest ik tot 2 maal toe om de nieuwe Vodafone simkaart vragen.
Eind december 2004 is de nummerporatie afgerond, dus de Cash-Back kon worden uitbetaald.
Echter bijna 6 weken later heb ik de Cash-Back nog steeds niet ontvangen. Bij 400 euro....
Dit probleem ligt niet alleen bij telecom4u, maar het is wel frusterend.
Verder reageren ze snel op de mail, behalve dan op mijn laatste
Prima bedrijf. Telecom4u is de B2C tak van TCA Telecom Assen en dat is een redelijk grote speler in de regio.
De bestelde 6230 heb ik afgehaald, tasje erbij gezocht, keurig afgehandeld. Zwak punt is inderdaad de cashback. Eind november is abo omgegaan en nu (anderhalf maand later) doen ze vaag dat ze eerst geld van Vodafone moeten krijgen voordat ze mij uitbetalen... Laten we dat beschouwen uit als iets buiten hun invloedssfeer, dan nog hadden ze het vooraf kenbaar kunnen maken.
Erg net bedrijf.
Bij telecom4u een contract met nummerportatie en cashback afgesloten. Op alle vragen (3 stuks) per mail heb ik binnen enkele uren reactie gekregen.
Nadeel van de cashback icm nummerportatie is dat je op je geld moet wachten tot de nummerportatie rond is.
Moet tot januari wachten op mijn cashback, omdat de portatie pas eind december kan worden uitgevoerd. Dit ligt trouwens niet aan telecom4u...
Twee weken geleden Sony-Ericsson T630 en headsetje besteld. Nette, overzichtelijke site en mooie aanbiedingen.
Mijn bevindingen:
- Service: 8
Direct na mijn bestelling kreeg ik een telefoontje dat het bestelde headsetje niet meer leverbaar was, maar dat daarvoor een ander alternatief gezocht werd. Erg netjes.
Aangezien ik na een week (5 werkdagen,lijkt me een redelijke termijn als je weet dat er nog iets van de leverancier moet komen) nog geen bericht had gehad, toch maar eens een mailtje gestuurd. Nog dezelfde dag reactie met een reden van vertraging en de mededeling dat de bestelling verzonden was.
Helaas na 3 werkdagen nog steeds geen bericht. Nogmaals een mailtje en vrijwel direct antwoord (helaas was pakketje teruggekomen, omdat de adresgegevens niet goed waren overgenomen op het pakketje). Ook weer netjes reden van vertraging en nieuwe verzenddatum vermeld.
Afhandeling bestelling: 6
Na bovenstaande verhaal is wel duidelijk dat de afhandeling van de bestelling beter kon. Het probleem zit in het ontbreken van de mogelijkheid om de status van de bestelling te volgen. Het is maar wachten op bericht / je bestelling. Ik vond het nogal vervelend om zo lang met veel geld in huis te zitten (rembours).
Kortom, ik blijf bij een algemene indruk van een 8.
Service is netjes, bestelling plaatsen is helder en overzichtelijk, maar helaas is de afhandeling van mijn bestelling wat minder soepel verlopen. Stukje extra service zou kunnen bestaan uit de mogelijkheid om je bestelling te volgen en/of track&trace nummer te mailen.
Dat neemt in ieder geval niet weg dat deze shop in mijn rijtje 'aanbevolen' beland.
Begin juli SonyEricsson K700i besteld. na 2 weken niets gehoord te hebben maar even gebeld (hij was nog niet leverbaar begin juli, vandaar dat ik 2 weken gewacht heb).
Bleek mijn bestelling geheel niet in het systeem opgenomen te zijn. Ik had wel een bevestiging ontvangen, met ordernummer, raar dus. Aan de telefoon (50 c/min) wel goed geholpen, mijn mailtje werd gevonden en alsnog in bestelling genomen. Nu nog wachten of hij ooit binnenkomt... Gelukkig heb ik het onder rembours gedaan.
Vrijdag 14 mei de T610 besteld (voor maar 250 euro!) Ik hoop hem morgen binnen te krijgen. Tot nu toe alles goed gegaan, klein foutje in de factuur zonder problemen rechtgezet. Tot op heden nog zeer tevreden. Nu nog snel leveren en alles is in orde .
Ik heb eveneens de T630 besteld icm met een abonnement. Na een week niets gehoord te hebben maar een mailtje gestuurd om te vragen wat de status was. Abonnement was al geregeld, maar de T630 was nog niet binnen, dus daar moest nog 5 dagen op gewacht worden (werd 8 dagen).
Het zou wat netter geweest zijn als ze uit zichzelf na een week een mailtje gestuurd hadden zodat je weet waar je aan toe bent (je zit toch op de post te wachten). Dus de communicatie mag wat uitgebreider. Verder alles prima.
Pas een Samsung A800 besteld..Was binnen 2 dagen binnen onder rembours..Was ook goed verpakt, de originele telefoondoos zat weer in een ander doosje..Kon dus weinig mee gebeuren. Ook reageren ze snel op vragen via e-mail. Kan dus gerust bestellen bij deze shop!
Op 4 februari de SonyEricsson T630 besteld, toestel was toen net uit. Lage prijs, levertijd zou ongeveer 5 werkdagen zijn na ontvangen betaling. Ik werd netjes te woord gestaan via het 0900-nummer. Op 16 februari is het toestel geleverd. Ben wel tevreden, alleen was men een beetje vaag over de levertijd ervan. Voor de rest prima shop.
Telecom4u was een van de eerste die de Ericsson T630 in de prijslijst had staan, daarbij waren ze ook nogeens het goedkoopst! Ik heb ze toen gemailt met de vraag wanneer ze het toestel binnen zouden krijgen en kreeg daar dezelfde dag nog antwoord op. Het zou ongeveer 2 weken gaan duren, daar dit voor mij acceptabel was, heb ik vervolgens een order geplaatst. Na enkele dagen nogmaals gemailt en kreeg ook direct weer antwoord.
Eergisteren was ik verrast toen opeens de postbode voor de deur stond met de telefoon. Helaas had ik van Telecom4u geen bericht gekregen dat het toestel al was verzonden, dus moest ik het pakketje weigeren omdat ik niet voldoende geld in huis had. Misschien een idee om hier een systeem voor te ontwikkelen?
Pakketje dag later opgehaald en toestel werkt tot op heden perfect! Was ook netjes ingepakt en factuur is zeer overzichtelijk opgemaakt!
Aanradertje!!
Telefoon besteld, binnen een paar dagen geleverd. Dus helemaal zoals het hoort.
Zondag 14 december per mail levertijd van Nokia 3100 gevraagd. Maandag ochtend vroeg al reactie, goed leverbaar. Maandag eind van de dag besteld. Op verzoek van mij hebben ze me woensdag ook nog even gebeld dat de telefoon verzonden was. Vrijdag in perfecte staat ontvangen.
Ging alles maar zo simpel met online shops....
Mvg,
Peter Vinke
In eerste instantie een Siemens MC60 bij hun besteld. Na een week nog niets ontvangen dus eens hun 0900 nummer gebeld. Toestel bleek helaas niet meer op voorraad dus maar een ander uitgekozen die wel op voorraad was. Deze kwam snel binnen.
Tip voor telecom4u: Als het product er nou niet is mail dan even, nu zat ik voor Jan Joker te wachten en als ik niet had gebeld had ik nog steeds zitten wachten.
Maar goed, op het niet mailen na ben ik positief over de manier hoe ik geholpen werd aan de telefoon en de verdere afhandeling van de bestelling.
Maandag heb ik rond half5 een mailtje gestuurd met de vraag hoe lang de levertijd op een witte Nokia 3100 zou zijn. Binnen 15min had ik een bericht terug dat ze deze binnen 3 tot 5 werkdagen konden leveren.
Gelijk besteld hierna en het geld overgemaakt.
Woensdag (vandaag) een mail gestuurd of het geld aangekomen was en wanneer ik hem kon verwachten ongeveer. Wederom zeer snel bericht terug dat hij de dag ervoor verzonden was, dus dat ik hem vrij snel zou moeten krijgen.
En inderdaad dezelfde dag ontvangen!
Erg netjes verpakt en dergelijke en dus zeer snel!
Ik had alleen graag een mailtje gekregen wanneer hij verstuurd was. Ikzelf heb vooruit betaald, maar ik kan me voorstellen dat je voor een rembourszending graag geld in huis wilt hebben.
Topzaak!
Ik heb afgelopen maandag bij Telecom4u een Siemens C55 besteld en heb hem nu (donderdag) al binnen!
Netjes verpakt zoals het hoort.. top dus.