Gebruikers over webshop Sky High Quality Computers

Mijn ervaringen zijn niet helemaal positief:

Zag op marktplaats advertentie staan voor €69. Op de site kost het echter €79. Email gestuurd, geven ze als antwoord dat prijzen kunnen veranderen, een week later staat de advertentie er weer, terwijl ik net het onderdeel heb gekocht voor €79.

Behuizing van zogenaamd 400 Watt gekocht, komtie 10 dagen later binnen is het een 350 Watt behuizing.. :(

Dus: de informatie op de site wijkt soms af van wat je echt krijgt. Mijn algemene indruk is daarom matig. Ze reageren wel snel op mails, maar daar koop ik dus nix voor....:S

donderdag de 16e pc besteld vraag erbij gezet of ze wilden mailen als hij er aankwam
3 minuten later mailtje dat ze dat zouden doen
vandaag op hun site gekeken, zelfde pc maar nu met brander voor de zelfde prijs
ik mailen of er toch niet iets te regelen was
uurtje later mail terug: ga ik voor u regelen
alleen maar lof dus.
bezorging weet ik nog niet want ik heb nog niets binnen, maar ik ben tot nu toe erg tevreden!

Update:
Gepost door tijsco - donderdag 30 oktober 2003 - 17:02

ondertussen is de computer netjes binnen de afgesproken 10 dagen geleverd. alles netjes in orde, alleen de hd en cdrw op dezelfde ide-bus aangesloten. om dat op te lossen is een extra ide-kabel nodig die hij me kostenloos opstuurt. goede service moet ik zeggen.

Een AMD XP 2000+ systeem besteld voor als extra naast mijn AMD XP 2600+. WIl een leuk netwerkje maken hier. Vraag wat ik een extra netwerkkaart kost en een UTP-kabel, krijg ik deze er gratis bij!
De week na mijn bestelling de pc binnen gekregen en alles werkt goed! Zijn lekkere prijzen daar, een AMD XP 2000+ voor 299 euro! They make IT happen! hehe (zie hun slogan)

Ik heb hier vorige maand een barebone duron1200 systeem (is snel genoeg voor mij) besteld, krijg ik zowaar een duron1300 opgestuurd (Tja, dan kan ik niks anders dan een goed oordeel geven voor de service.)
Ik had nog wat specifieke vragen, hier kreeg ik vlot (volgende dag) antwoord op.
Bestelling was precies een week later binnen zoals vermeld op hun site.
Ik heb er m'n eigen geforce-2 er ingeprikt en heb nu een prima gamesysteempje voor maar 280 euro.

Uitermate tevreden over deze on-line winkel.
Was op zoek naar een systeem en heb via de de mail wat informatie gevraagd. Altijd snelle reactie gekregen en aan de hand van hun adviezen een goed systeem besteld (was niet eens de duurste, dus dat pleit voor hun). 6 werkdagen later afgeleverd onder rembours door iemand van TPG en hij loopt als een trein en dat voor een zeer lage prijs, ik heb niet goedkoper kunnen vinden!

Is een nieuwe on-line shop. Volgens mij met echt de laagste prijzen. Verkopen onder andere complete systemen, notebooks en monitoren. Heb op maandag een systeem besteld en donderdag werd hij al afgeleverd. Op de site geven ze ook aan dat de levering maximaal 5 werkdagen duurt. Helemaal niets op aan te merken, perfect gewoon!

Scorekaart voor Sky High Quality Computers