Gebruikers over webshop GSMeasy
Review toevoegenZeer slecht. Telefoon met abonnementsverlenging. Geen telefoon geleverd i.v.m. faillissement bedrijf dat aan gsm easy levert. GSM easy doet hier helemaal niets aan. Wel worden de telefoonkosten voor de telefoon die ik niet heb ontvangen afgeschreven! GSM Easy geeft totaal geen reactie.
VerzendingHet product is besteld, ik betaal ervoor, maar ik heb het product tot op heden nog niet ontvangen.
KlantenserviceDe klantenservice doet niets met mijn klacht. Ze geven alleen aan dat het bedrijf dat aan hen levert failliet is. Als ik dan aangeef dat ik niet bij dat bedrijf heb besteld maar bij hen, wordt hier niet op gereageerd.
Leuk dat het goedkoop is, maar verwacht hier dan ook geen service voor terug. Klantenservice aan de telefoon is van zeer wisselende kwaliteit. Daarnaast is GSMeasy erg goed in hun probleem jouw probleem maken: heb je wettelijk recht op garantie? Daar hebben ze geen boodschap aan. Wat voor GSMeasy telt is of ze een reparatie via de fabrikant vergoed kunnen krijgen. Wanneer ze dat niet lukt, dan proberen ze zich voor te doen als een "tussenpersoon", alsof de verplichtingen die ze volgens de Nederlandse wet als winkel hebben niet voor hen gelden. Houd je voet bij stuk? Dan is de telefoonmedewerker die je het best over je klacht kunt spreken "helaas even op vakantie". Wil je advocaat iemand spreken? Dan zal die het toch met de eerstelijnsmedewerker moeten doen. Helaas hoor ik vergelijkbare verhalen bij anderen en in de journalistiek van jaren terug vond ik vergelijkbare praktijken. Conclusie: GSMeasy is een hardleers, klantonvriendelijk, of laten we eerlijk zijn: klantbedriegend bedrijf.
Bent u ook de dupe geweest door GSMeasy? Vergeet niet dat u hulp kunt krijgen, of op zijn minst een klacht in kunt dienen bij ConsuWijzer, het consumentenloket van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De ACM is er om toezicht te houden en consumenten te beschermen. Dat kunnen ze het best wanneer consumenten melding maken wanneer bedrijven de wet overtreden.
Als ze het willen, dan heb je je bestelling de volgene dag in huis.
KlantenserviceMet regelmaat slordig, slechtgehumeurd, en niet op de hoogte van lopende zaken. Bovendien kom je met geen mogelijkheid voorbij linie gevormd door de eerste lijn, zelfs niet wanneer je uit beleefdheid belt om aan te geven dat je bang bent naar de rechter te moeten stappen om je gelijk te halen.
Reparatie kan enkele maanden duren.
Te mooi om waard te zijn, iPhone 6s met Abbo besteld, op voorraad volgends de webshop. Bestelling geplaatst maar na 1 hele dag totaal geen update mails. Live chat word niet op gereageerd er komt een medewerker in en gaat er vervolgends uit waarnaar er staat dat de chat op dat moment niet bereikbaar is. Kan ook niks vinden over annuleren. 0900 nummer om de klantenservice te bellen, houden zich niet aan beloften van levertijden. Rare antwoorden op mail contact. Nu alle reviews gezien te hebben, ik wil zo snel mogelijk dat het word geannuleerd. Iemand tips? Ik ben aardig juridisch onderlegt en als dit problemen gaat opleveren, ga ik dus ook juridische stappen ondernemen. Mochten meer mensen er over na denken dit te doen; stuur mij aub allemaal een mail met je klacht en dat je aangifte wilt doen. Hoe meer hoe beter, met Een zeer goed en kundig advocaat kunnen we eeze site plat leggen. Dit is puur oplichting!! voor de zekerheid de zekerheid de provider maar bellen en zeggen dat ze absoluut deze niet mogen aansluiten! Site werkt ook slecht, beperkte informatie. Ik ben al voorbereid , zeker na het lezen van de recensies. Wie er evt tips heeft, graag om dese zo snel mogelijk te annuleren zonder mezelf helemaal te lopen gaan opfokken. Email adres is; patrick1991.pj@gmail.com groet van een gefrustreerd jongeman die met vele andere dit niet zomaar kunnen en mogen laten gebeuren!!
VerzendingIk richt me hierin terug op recensie hierboven, echt een schande waardeloos en fraudeurs!
KlantenserviceHetzelfde verhaal, oplichting , fraude , advocaat , rechtszaak? Hoop meer mensen te horen.
OPLICHTINERS
LEUGENAARS
20 oktober iphone besteld die binnen een week zo worden opgeleverd
20 november de verlenging geanuleerd vanwege de levertijd.
nu 30 december geen toestel gezien en ook geen annulering geregeld bij de provider.
de abonnementskosten lopen gewoon door
20 oktober iphone besteld die binnen een week zo worden opgeleverd
20 november de verlenging geanuleerd vanwege de levertijd.
de abonnementskosten lopen gewoon door
elke keer bellen maar wordt niet echt geholpen en geven geen duidelijk afspraak
lijkt net of je tegen een muur praat
elke keer leugen dat het binnen 5 dagen wordt geregeld maar na die 5 dagen zeggen ze weer 5 dagen ook na een maand.
het lijkt echt OPLICHTING
Op 2 oktober een Xperia XZ gepre-ordered. Vandaag (28 oktober) nog steeds niks ontvangen. Op de website staat al 2 weken: 1-3 werkdagen levertijd. Daar klopt dus niks van. Na voor de derde contact te hebben gehad met de klantenservice wist die mij te vertellen dat het pas eind november binnenkomt. Daarom maar de bestelling geannuleerd. Samengevat: je wacht 4 weken op je bestelling om er vervolgens achter te komen dat je nog eens 4 weken moet wachten. Geen aanrader.
Zocht een HTC Desire 820.
Zij hadden hem voor de laagste prijs en op voorraad.
Bestelling en betaling ging snel en simpel.
Prima verzending.
's middags betaald en de volgende dag in huis.
Even een positieve feedback over GSMEasy. Een abonnement verlengd bij GSMEasy. Alles soepel verlopen. Een klein probleempje met de communicatie tussen de provider en GSMEasy, maar na een telefoontje is dat geregeld.
Ik heb hier een 2X een iphone 64 GB black besteld, waarbij op de website een verwachte levertijd van 14 dagen werd aangegeven. Hierop heb ik 2 bestellingen geplaatst, echter de telefoons zijn na 2,5 maanden nog niet geleverd. Diverse keren erop aangedrongen waarom het zo lang moest duren, en werd alleen maar aangegeven dat de levering vanuit Apple niet werd gedaan. Ook pronken ze met termen als "premium reseller van Apple" maar niets van waar!
De klantenservice reageert laconiek, zoals het is wel u probleem want u zit er tussen in, omdat ik heb aangegeven dat ik met gsmeasy zaken doe. Zwart op wit is per email aan mij bevestigd dat mijn bestellingen zouden worden geleverd in een bepaalde week, maar ook hier niks van waar.
Omdat het erg lang duurde heb ik mijn bestellingen hierop geannuleerd. Wat blijkt? Ik ben ook mijn telefoonnummers kwijtgeraakt!? Mijn klacht heb ik kenbaar gemaakt aan gsmeasy, per email en ook telefonisch. Nul respons, reageren niet en nog steeds niet opgelost.
Mijn advies: Koop geen Apple producten hier als je het snel geleverd wilt hebben!
Wat ze heel goed kunnen is voorliegen, zijn gewoon niet eerlijk in de leveringstermijnen. Moest dit echt even kwijt, want heb slechte ervaringen.
Producten zijn nooit geleverd omdat ik mijn orders heb geannuleerd.
KlantenserviceKlachten worden niet serieus opgepakt, het doet ze niks service is ver te zoeken hier.
Klachtoplossing duurt lang en van kasje naar de muur. Voor de late levering krijg je dan een bumpercase. Maar die moet je dan wel zelf aanvragen als de telefoon 1 keer binnen is.
VerzendingDuurde 10 dagen en dan ook nog bewust verkeerd product opsturen omdat deze niet op vooraad was blijkbaar. (eigen conclusie)
KlantenserviceGa a.u.b. naar de phonehouse of zo, zelfde deals en meteen je toestel. Ik nooit weer bij GSMeasy.
Ik denk dat ik ben opgelicht zie de laatste reviews op kieskeurig.nl – conzuwijzer.nl – reviewspot.nl – trustpilot.nl – prijsvergelijk.nl - klacht.nl dan ziet het er niet vrolijk uit.
Ik heb op 03-08-2014 een Samsung Galaxy S4 mini gekocht
maar na 4 dagen en diverse keer bellen kom ik erachter
dat ze helemaal geen toestel op voorraad hebben, ik heb
toen de bestelling geannuleerd.( stond wel op voorraad op de website)
En ik zit nog steeds op mijn geld te wachten, Steeds wordt er beloofd dat het geld op dinsdag wordt overgemaakt.
Ik heb al diverse keren weer gebeld en krijg een hoop smoesjes.
Moeilijk aan de telefoon te krijgen steeds veel wachtende voor je en dan u bent de laatst wachtende, en dan een hele tijd een moment geduld A.U.B, De man aan de telefoon is een smoesjes verzinner, om je maar af te wimperen.
Gemiddeld 20 min tot 30 min moeten wachten voor je ze te pakken hebt.
Ik sla nu een andere weg in om mijn geld terug te krijgen.
Ik krijg na vele malen bellen mijn geld niet terug.
Bestelling geplaatst op 11 juli. Verlenging met Motorola G. Zou binnen 4 dagen leverbaar zijn. Na 4 dagen was mijn orderstatus nog ongewijzigd en heb ik gemaild. Twee dagen later kreeg ik antwoord dat het nog ongeveer 4 dagen zou duren.
"Om u in de toekomst sneller en beter van dienst te zijn, werken we momenteel aan een vernieuwing van ons logistiek systeem. Hierdoor duurt de verwerking van uw bestelling helaas langer dan normaal. Onze verwachting is dat we de bestelling binnen 4 werkdagen kunnen leveren."
Na 4 dagen nog niets binnen, na 8 ook niet en toen heb ik opnieuw gemaild. Daar kwam geen reactie op. 31 juli, drie weken na mijn bestelling, opnieuw gemaild. Ook hierop heb ik tot op heden geen antwoord ontvangen. Ik heb er niet zo gek veel vertrouwen meer in. Orderstatus staat sinds bestelling op
"Wij hebben uw bestelling in goede orde ontvangen.
Na het plaatsen van uw bestelling, hebben er echter nog geen veranderingen plaatsgevonden in de status van uw order."
Op 24 maart bij GSMEasy een Z10 White besteld, volgens Tweakers en de site van GSMEasy zou dit toestel binnen 1 tot 3 dagen beschikbaar moeten zijn. Dat was mooi, want dat zou ruim op tijd zijn om van een cashback actie van Blackberry gebruik te maken. Omdat het toestel op 3 maart nog niet beschikbaar was een mailtje gestuurd met de vraag of het toestel nog geleverd zou worden. Dezelfde dag een reactie ontvangen, het toestel zou pas tegen het einde van de maand april weer geleverd kunnen worden en dat zouden dan de laatste toestellen zijn. Daarom kreeg ik het voorstel de order de annuleren. Daar heb ik mee ingestemd, omdat de kans om nog van de cashback actie gebruik te maken wel verkeken was. Het heeft uiteindelijk 13 dagen geduurd voordat het geld weer teruggestort was. Al met al een zeer teleurstellende ervaring.
KlantenserviceUpdate 16-4: geld weer retour ontvangen op m'n betaalrekening, dus gsmeasy heeft 13 dagen nodig gehad om het geld terug te storten.
GSMeasy heeft een hele goede en snelle service. Ik heb mijn abonnement bij hun verlengt. Binnen een dag was de tab al verstuurd en mijn abonnement overgezet. Door omstandigheden moest ik deze na een dag annuleren. Dit is zeer netjes en snel door hun afgehandeld.
VerzendingSnel binnen een dag verstuurd
KlantenserviceZeer attent en oplossing gericht. Al mijn vragen zijn goed en snel afgehandeld.
In November een Z1 met abbo afgesloten bij deze winkel, dat liep allemaal vlot en ok. Verzending ging met een koerier dus pakket is veilig en op tijd aangekomen. Contract aan de deur getekent.
VerzendingMet de koerier ging het allemaal prima, echter na de reparatie (zie aftersales), is het pakketje met postNL naar mij gestuurd en je raadt het al, pakketje is nooit bij mij aangekomen, maar er is wel voor getekend.
KlantenserviceIn November vertoonde het toestel problemen met de audiojack. Ik heb contact opgenomen met GSMeasy met de vraag of ze het toestel rechtstreeks naar Teleplan konden opsturen (ging om een sony telefoon en die worden niet door dynafix gemaakt). Dat was geen probleem en zou worden geregeld, dit om onnodige vertraging te verkomen. Uiteindelijk werd het toestel toch naar dynafix gestuurd. Toezegging gekregen dat ik het toestel 18 december zou terug krijgen. Gebeurde wederom niet, kreeg het toestel pas half januari terug. Uiteindelijk is het toestel naar mij toe gestuurd met postNL. Zou op zaterdag wordenebezorgt, echter had ik aan het einde van de dag nog niets binnen. Echter stond de verzendstatus op afgeleverd en was er zelfs voor getekend. Wederom contact opgenomen met GSMeasy die vervolgens een onderzoek laten starten. Zou 2 weken duren. Zoals je raadt, 2 weken verder en mij word verzocht om te blijven wachten, hoe lang? Niemand weet het. GSMeasy verzaakt verder in het replien op e-mails aangaande status updates, ik moet altijd contact met hen opnemen. En nu lijkt ik ook nog een toestel kwijt te zijn, en meer dan een 'wij vinden het ook vervelend', krijg je niet. Uiteindelijk koop je een toestel van >500 euro en ben je het minimaal 2.5 maand kwijt, of alshet tegen zit voor altijd.
[Update, uiteindelijk is mijn toestel vergoed en mocht ik een nieuw toestel uitkiezen, een voldoende dus]
Heel makkelijk het product te vinden dankzij een eenvoudige ogende website waarbij je niet te lang hoeft te zoeken naar iets
Verzendingeerder de bestelling ontvangen dan verwacht
KlantenserviceProduct zeer snel ontvangen en de koerier was enorm vriendelijk tegen me
Fijn contact gehad tijdens mijn bestelling, al waren mijn vragen simpel en snel te beantwoorden.
VerzendingVerzending was perfect verpakt. Het doosje van de telefoon paste nagenoeg precies in de verzendingsdoos en wat tekort kwam werd goed aangevuld met luchtzakjes. Betere verzending heb ik nooit eerder gezien. Het doosje bewaar ik zelf, mocht ik ooit zelf iets moeten verzenden.
Alles is volgens afspraak verlopen. Men heeft duidelijke uitleg gegeven over hoe de nummerportering zal verlopen.
VerzendingKoerier was keurig op tijd en deed alles zoals was aangekondigd. Koeriersbedrijf is goed geregeld. Je kunt op de site zien wie er bij je langskomt en je weet precies wat er gaat gebeuren.
Heb bij deze webshop een Nexus 5 16GB zwart besteld, was maar 399 euro en de enige met voorraad. Twee (kleine) minpuntjes: De e-mails kwamen in mijn gmail spambox, en de website vermelde dat er een headset mee geleverd was, dit was echter niet zo. Verder een prima webshop!
VerzendingGoede informatie over voorraad, snelle levering. Top!
Website kan duidelijker, maar het aanbod is groot en alles is verder keurig geregeld. Handig dat online de status van de bestelling constant up to date wordt gehouden zodat je weet hoe de bestelling ervoor staat.
VerzendingHelaas was het toestel toch niet leverbaar. Netjes is dat je daar wel van op de hoogte wordt gesteld. Het toestel werd uiteindelijk eerder geleverd dan was aangegeven na de ontstande vertraging, prima!
KlantenserviceEen fout in mijn bestelling werd probleemloos veranderd, alles is netjes en efficient opgelost naar wens.
Tijdens het bestellen kreeg ik in eerste instantie veel foutmeldingen en werd mijn order daarna niet gevonden. Dit kwam waarschijnlijk door het weekend voor nieuw jaar. Na nieuw jaar werd er netjes contact met mij opgenomen. Vervolgens werd het contract toegestuurd.
Dit was ook voornamelijk de reden dat ik gekozen had voor GSMeasy. Zij boden als enige de Lumia920 aan met de 10GB actie van Vodafone.
Het abonnement bij Vodafone met nummerbehoud is op 7 februari ingegaan. Het simkaartje ontving ik na 10 januari de dag waarop GSMeasy beloofde te leveren. Door alle commotie ook hier op het forum hield ik rekening met een latere levertijd. Op 23 januari kreeg ik een e-mail waarbij werd aangegeven dat de levering vertraagd is. Op de website zelf stond nu eind januari. Op 1 februari had ik nog steeds geen statusupdate ontvangen en ben toen gaan mailen. Daar heb ik tot op heden nog geen reactie voor mogen ontvangen. Op de website zelf staat nu eind februari begin maart. Ik wacht nog steeds, gelukkig heb ik de telefoon onder rembours laten versturen!
KlantenserviceZoals ik eerder beschreef heb ik nog geen reactie gekregen op mijn e-mail. Het is voor mij dus nog steeds volstrekt onduidelijk of ik daadwerkelijk een toestel zal ontvangen eind maart aangezien de datum al een aantal keer opgeschoven is zonder dit vooraf te melden.
Ben derhalve niet tevreden met de informatievoorziening vanuit GSMeasy. Dit is jammer, ik heb alle geduld van de wereld. Mijn geduld wordt minder wanneer de datum continu wordt opgeschoven zonder mij hierover in te lichten. De lumia920 is slecht leverbaar dat klopt maar geef dan een eerlijk beeld en vermeld op de website 'levertijd = onbekend'