Gebruikers over webshop Pro!trade

Overzichtelijke website, ik wist reeds wat ik wilde hebben en de prijs was redelijk. Betaald met iDEAL, snelle bevestiging met digitale factuur en later een aparte Track&Trace e-mail. De eerstvolgende werkdag is de order aangetekend verstuurd.

Pakketje was goed ingepakt en met luchtkussens opgevuld.

Dankzij TPG/TNT was het vervolgens enkele dagen langer onderweg, maar dat is de winkel niet aan te rekenen.

Jammer genoeg was een van de producten (een B&W filterverloopring) niet zoals op de website vermeld stond. Foutje bij het invoeren van de maten, dat kan gebeuren. Even gebeld voor de mogelijkheden tot omruilen, maar de winkel stond erop dat op hun kosten een aanvullende verloopring nagezonden werd. "Het is onze fout en zo herstellen wij dat!"
Geweldige service! Ik kom hier zeker vaker.

De website was duidelijk, en de bestelprocedure was goed te volgen. De status-emails over de verzending en betaling waren prettig. Evenals het verstrekken van het Track & Trace nummer.

Een gigantische doos, met een klein objectiefje erin. Veel verpakkingsmateriaal.
En tot mijn grote verrassing. Een paar extra's.
Leuke folders, een Nikon sticker. En een trial versie van Nikon Capture NX. Erg positief!

Website was niks mis mee, werkte naar behoren. Vooral goed vindbaar in Google :)

Enige minpuntje: onderaan de factuur staat dat ik hem binnen 8 dagen moet betalen, terwijl ik vooruitbetaling heb gekozen. Beetje verwarrend

Zodra bij hun de betaling binnen was werd het pakketje opgestuurd. Lekker snel dus :) Maar wat moet ik met een foldertje met alle verrekijkers van nikon? Doe dan de lenzenbrochure B)

@previous: zij hebben de spullen toch goed opgestuurd, dat TPG incompetent is kan deze winkel absoluut niks aan doen...

Duidelijke website en de winkel heeft een goed assortiment voor de digitale fotograaf. Ik ben via de email steeds op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling(en).

Bestelde item was goed verpakt en is in goede staat afgeleverd.
Pro!trade-omnifoto verzend de pakketten via TPG post. TPG zegt binnen 24 uur te leveren, maar het duurde bij mij veel langer. Pro!trade heeft het pakket direct na ontvangst van mijn betaling ter verzending aangeboden (01-Aug-2005) maar helaas werd het pakket pas op 04-Aug-2005 afgeleverd.

Scorekaart voor Pro!trade