MicroForce

Gebruikers over webshop MicroForce

Op 25 december een Digipass besteld.
Op 10 januari nog niets mogen ontvangen en dus een eerste vriendelijke e-mail verstuurd. Er was iets misgelopen en ik zou hem spoedig mogen ontvangen.
Op 24 januari nog steeds niets en opnieuw een e-mail verstuurd. Geen reactie en dus op 28 januari maar eens een reminder... Excuses ontvangen, dat ze hadden gevonden wat er fout liep en dat ze de volgende dag gingen verzenden!
Op 7 februari echter nog steeds niets... Weer maar eens e-mailen (ik ben op zich een geduldig man). Tot vandaag (15 februari) niets gehoord.

Kortweg: dramatisch. Ik vermoed dat ik mijn geld kwijt ben (en voor dag bedrag ga ik er verder geen energie meer in steken).

Ab-so-luut te mijden dus, ronduit schandalige gang van zaken!

Zie boven: dat er al eens iets mis loopt, kan gebeuren, maar dit tart wel alle verbeelding...

Supergoede winkel, met deftige raad, n altijd staan ze klaar om je te helpen... .
En deftige hardware, en goeie aanbevelingen vn de winkeliers ;-)
Prijs / kwaliteit is hééél goed

Harde schijf gekocht bij hen, na een paar maand had deze kapotte sectors en heb ik deze terug binnengebracht bij microforce. Pas na 1 maand kreeg ik DEZELFDE kapotte zogezegd herstelde harde schijf terug die zogezegd terugkwam van bij de leverancier. Heb ferm van mijn neus gemaakt en kreeg uiteindelijk een nieuwe hd. Ze hadden zelf ook kunnen zien dat die hd niet hersteld was...

Kort gezegd, daar zien ze mij niet meer.

lange versie :

Om te beginnen, je komt aan bij de winkel, er zijn twee deuren, beide op slot en met een papier wordt het duidelijk dat je dus moet aanbellen bij de tweede deur op de onderste bel (winkel???), na 3 tot 4 maal bellen komt er iemand de deur openen (stond ongeveer een kleine vijf min buiten).
Eens in de winkel vraag ik achter een fancontroler, komt ie direct af met het duurste wat ie in huis heeft een "sharkoon baymaster", ik leg hem uit dat dit te duur is voor wat het is maar zijn uitleg :"dit kan flash kaartjes lezen, auto fans regelen, heel goede kwaliteit, enz..." het flash kaartjes lezen leek me idd praktisch dus toch maar besloten mee te nemen. Toen ik nog vroeg achter een neon lichtje : "geen probleem, hier heb je er een: bleek een dubbel neon licht (had ik niet gevraagd) en natuurlijk weer het duurste uit zijn gamma. toen ik zei dat een dubbellicht niet nodig was stond ie naar mij te kijken alsof ik iets onwerkelijk zei. licht dan maar laten terugleggen.

Dan de betaling, drukt ie mijn rekeningetje uit en ik betaal met een bankkaart.
Druk mijn pincode in en wacht op bevestiging "aanvaard" tussen de tijd van mijn pincode indrukken en aanvaard (10sec) krijgt ie telefoon, loopt ie weg naar achteren en krijg ik hem niet meer te zien en sta ik daar dan maar, na enkele min te staan wachten ben ik dan maar weggegaan.

kortom heel onbeleefd, probeerd je het duurste aan te smeren.

Winkel zelf is heel amateuristisch, een houten plank als balie, heel vuil, en wat papieren die aan de ramen plakken.

redelijk goedkoop voor de regio... zijn redelijk makkelijk te bereiken per telefoon (niet vanzelfsprekend voor een goedkope shop). leuk gamma.

Scorekaart voor MicroForce