AHA Computer GmbH

Gebruikers over webshop AHA Computer GmbH

Alleen maar lof over deze zaak. Ik kom vanuit Maastricht makkelijk en vaak in Aken en heb allerhande hardware gekocht bij AHA. Nooit klachten over gehad.

Het spijt mij dan ook zeer te moeten melden dat de zaak failliet is verklaard. (Zie website .. Er komt blijkbaar een doorstart met een andere baas?)

Prima zaak met klasse internetsite waar je ook op kunt vertrouwen, je ziet of het gewenste product op voorraad ligt. Telefonisch bestellen werkt hier ook prima omdat ze het product gewoon tot 20:00 legweggen. Deze mensen hebben pas echt begrip dat de Hollanders niet onnodig willen reizen!

Set bestelt met p4 1.6A, Epox 4g4+ (845g) mobo, DDR333 en Aopen ti 4200.
Alles lag keurig gereserveerd. Werd er met een big smile op gewezen dat de 1.6a geen 133mhz bus heeft ;), dat het mobo officieel geen DDR333 ondersteund, en dat de (128mb) ti 4200 geen 500 mhz geheugen heeft zoals op de Aopen doos staat.
Erg netjes! (Hoewel ik er tot mijn grote verbazing thuis achter kwam dat die drie dingen wel werkten.. :P)
Er werd nog gecontroleerd of de DIMM wel enkelzijdig was.

1 probleem: de (no-name) voeding van de door mij bestelde kast (350W) bleek het niet te trekken zodra de ti4200 ingestoken werd.

Nogmaals langs geweest: voeding kon vervangen worden door een Enemax, waarbij de oude netjes vergoed en teruggenomen werd.
Dit kan door hun gebeuren tegen geringe kosten, maar ze geven je ook een schroevendraaier zodat je het zelf ter plekke kunt doen, waarna je meteen weet of het werkt.

Enige nadeel: Parkeren is een crime- en de parkeerwachters zijn erg actief. Maar ach, een bon kost daar maar 5 euro, dus al met al..

Zeer professionele computer winkel in het hartje van Aken. Prima internetsite met voorraad indicatie.

Scorekaart voor AHA Computer GmbH