MailaMac

Gebruikers over webshop MailaMac

Helder en overzichtelijk geordend. Via de zoekfunctie is het product dat je zoekt makkelijk te vinden

Het product snel in huis

Ik had een pricewatch alert ingesteld voor de Samsung 830 en tot mijn verbazing zakte de prijs al na een aantal dagen. De website van MailaMac is overzichtelijk en duidelijk. Ik heb besteld en ontvang onmiddelijk een bevestiging met hierin een keurig overzicht.

Ik bestelde donderdagavond 20 december om 18:30 uur had vanwege de kerstdrukte bij de post verwacht dat ik hem pas na de kerst zou ontvangen. Mijn verbazing was groot toen vrijdagochtend de bel ging en de postbode al mijn bestelling kwam afleveren.
Het was verpakt in een stevige kartonnen envelop en dat is voor deze bestelling uitstekend. Daarnaast zat er nog een leverbon bij met het serienummer.

Website is overzichtelijk en de prijzen zijn meestal lager dan elders. Ik heb een AC kabel voor mijn magsafe besteld, scheelde ongeveer 7 euro met de concurrenten.

Ik woon ongeveer 5 km van Mail-a-mac af waardoor ik het jammer vind dat er geen mogelijkheid is om de bestelde goederen af te halen.Verzending is goed verlopen via TNT. De kabel was verpakt in een stevige kartonnen verpakking.

In dit geval niet belangrijk maar wellicht een handige toevoeging: Track & Trace. Ook staat er in de bevestigingsmail dat je een nieuwe mail krijgt zodra het artikel wordt verzonden. Echter heb ik deze nooit ontvangen.

Het zijn kleine verbeterpunten die de shop net geen 5 sterren geven. Desondanks zal ik bij een volgende aankoop Mail-a-Mac zeker weer overwegen :)

Website is overzichtelijk en duidelijk. De indicator stond op "op voorraad". Na het bestellen las ik dat dit bij Mail a Mac niet altijd klopt.
Na het bestellen kreeg ik meteen een bevestiging en een factuur in mijn mailbox. Helaas heb ik verder geen mailtjes ontvangen m.b.t. de verzending.

Met de verzending was niks mis. Ik kreeg de hoes voor mijn iPod in een dikke kartonnen enveloppe via TNT pakketpost. Helaas werd mij geen Track&Trace code toegestuurd, jammer.
Gelukkig wel snel.

3 juli bestelling geplaatst. Na een aantal dagen gebeld. Artikel bleek niet op voorraad. Zou besteld worden en binnen een aantal dagen verstuurd worden. Week later weer gebeld. Er bleek helemaal niks gedaan te zijn met de bestelling! Er werd weer beloofd dat het binnen een aantal dagen geleverd zou worden. Uiteindelijk na een aantal dagen weer gebeld om de bestelling te annuleren.

Slechte service als je zelf steeds om een update moet vragen en uiteindelijk gebeurt er niks.

De algemene indruk die ik kreeg van Mail a Mac is goed. De Ipod die ik besteld heb was leverbaar maar wel in beperkte oplage.

Bij het verzenden van het pakketje netjes een mail gekregen dat het verzonden was. Onder in deze mail stond ook dat ik nog een Track & Trace code zou krijgen, deze heb ik helaas niet gehad. Het pakketje was bij ontvangst zeer goed ingepakt (De binnenkant netjes met opmaat gemaakt schuim afgewerkt).

Ik moest een Aiport Extreme module bestellen voor mijn Mac.
Deze had ik vrij snel nodig omdat ik deze zakelijk gebruik en op een locatie zonder zonder bedraad internet.
Na eerst een ander bedrijf te hebben geprobeerd waar de status op 'op vooraad' stond werd ik teleurgesteld: Ik kreeg uiteindelijk bericht dat de wifi kaart niet op voorraad was en dat wel twee weken kon duren. Pauper dus.

Tweede op de lijst was Mail-a-Mac. Ook bij dit bedrijf stond de kaart op voorraad, maar ik was nu wel wat voorzichtiger. Ik besloot te bellen en werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan door de medewerker. Hij vroeg mij nog netjes naar mijn Mac typenummer om te controleren of de kaart wel compatible was. Dat was geen probleem. Ik vroeg de medewerker of hij even wou controlleren of het artikel wel echt op vooraad was. Geen probleem, maar daarvoor moest hij wel even contact opnemen met het magazijn. Hij zou me terugbellen.

En inderdaad, na een halfuurtje werd ik netjes teruggebeld: er was één wifi kaart op voorraad. Ik ben toen overgegaan op de koop.

Na via iDeal de bestelling te hebben betaald kreeg ik bericht dat de bestelling in behandeling werd genomen. En toen was er stilte: Normaal gesproken verwacht je dat je een mailtje krijgt als het product is verstuurd.Dat gebeurde echter niet. De volgende dag baalde ik al weer. Dat was gelukkig niet nodig: Het product werd netjes afgeleverd. Al met al dus keurig snel, maar niet zo'n hele goede communicatie over het verzendproces.

toch netjes mijn geld teruggehad.

Op de site staat dat een Magic trackpad en een Apple toetsenbord op voorraad zijn en meteen verzonden konden worden.
Mijn zoon was afgelopen week jarig dus ik bestel deze spullen, in de veronderstelling dat het de dag erop aankomt.
Nu, na drie dage wachten nog steeds niets, geen order update of iets dergelijks...
Op de site staat mijn order nog steeds op 'Bezig met verwerken'.
Ik bel naar Mail a Mac en vraag opheldering.
De medewerker vertelt me dat ik niet moet afgaan op de voorraadstatus op de site... Nou daar heb je dus niets aan zeg ik en hij geeft me gelijk.

Ik vind het heel misleidend om op je site te zetten dat iets meteen verzonden wordt, de klant bestelt en betaalt, en vervolgens mag je wachten op je bestelling. Dan had ik het ergens anders besteld.

Hij beloofde me echter dat hij diezelfde dag nog de spullen binnen zou krijgen. Dus ik wacht weer af.
We zijn nu ruim een week verder en ik zie op de site nog steeds mijn order op 'Bezig met verwerken'.
Ik weer gebeld; zegt de medewerker dat die status op de site niet verandert. Daar heb je dus ook niets aan.
Vervolgens zegt hij doodleuk: "Ja, ik zie dat de spullen op voorraad zijn, ik kan het vandaag wel verzenden"...
Ik heb mijn bestelling maar geannuleerd, hier heb ik geen vertrouwen in.
Overigens leek het de medewerker geen bal te kunnen schelen en was hij me liever kwijt dan rijk, want klanten die gaan lopen bellen en klagen, daar heb je niet veel aan natuurlijk.
Kijk, ik weet ook dat de marges dun zijn maar als klanten zo behandeld worden dan houd je geen handel over natuurlijk.
Op deze manier ga ik nog liever naar de mediamarkt...

er wordt na herhaaldelijk bellen beloftes niet waargemaakt

over het algemeen ongeïnteresseerd en laks. Ik heb een paar keer gebeld en ik kreeg geen antwoord op mijn vragen. alleen maar iedere keer de vraag "Wat wilt u meneer? zeg het maar".
Ja daar schiet je natuurlijk niet zoveel mee op. Nu moet ik nog maar afwachten wanneer ik mijn geld weer terug krijg.

Snelle levering van macbook pro op maat (mat scherm) en goede service, op mailtjes wordt snel gereageerd.

Hele goedkope winkel. Heb hier een apple wireless toetsenbord voor +/- €45 besteld net als de rain design mstand. Maar de
Enigste nadeel vind ik dat ze het toetsenbord uit de doos hadden gehaald en bij de design standaard er bij hadden gedaan. Nu heb ik de originele doos niet mocht ik het ooit willen verkopen.

Je wordt erg goed geïnformeerd over je bestelling en krijgt gewoon een track and trace code waarmee je de voortgang kan zien.

Je wordt keurig netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook netjes dat je een track en trace nummer krijgt en dat er getekend moet worden voor ontvangst.

De hele afhandeling geeft mij een zeer goed gevoel.

(zou bijna een mac kopen haha.)

Bedenkende dat ik de printer pas 22 december om 23 uur besteld is vind ik het super dat deze al de 24ste in huis is!

En keurig in de originele doos met daarop een leverbon en factuur.

(nog) geen ervaring mee.

Ik heb via Tweakers een price alert ontvangen over de Ipod Touch V4 32G. Ik ben naar de website gegaan en kon de Ipod snel vinden. Bestellen was erg erg gemakkelijk en is snel verlopen. Ik werd via mail op de hoogte gehouden van de bestelling en verzending van het product.

De Ipod is op de dag van bestelling verpakt en verstuurd. Ik heb een track en trace code via mail van Mail a Mac gekregen en kon zodoende het pakket via internet volgen. De volgende dag heb ik het pakket ontvangen. Het pakket was goed afgesloten en was voorzien van luchtkussentjes.

Tot nu toe niet nodig gehad.

De vernieuwde website is een grote verbetering ten opzichte van de oude variant. Toch zijn de categorie-indelingen soms nog te onoverzichtelijk.
Toch heb ik verschillende problemen gehad. Zo liep de verwijzing naar iDeal meerdere malen fout, en was de transactie op geen enkele wijze aan te passen.
De chatfunctie daarentegen is een ideale manier om snel en eenvoudig vragen te stellen.

Na mijn bestelling bleef de bestelling (ondanks dat de artikelen 'op voorraad' waren) hangen. Na enkele weken bleek dat de artikelen toch niet op voorraad waren. Na een tweede contactronde via de chatfunctie bleek dat het betreffende artikelen pas begin december geleverd kon worden. Twee maanden na bestelling. Jammer dat ik er zelf achteraan moet om dit te weten te komen.
Toen ik het btreffende artikel van de bestelling af heb laten halen, is nog dezelfde dag de rest verzonden, en is het teveel betaalde bedrag terug gestort.
Het betreffende artikel heb ik de volgende maar gewoon bij de MediaMarkt gekocht...
Er is geen poging ondernomen om mij te compenseren voor de hinder door middel van bijvoorbeeld vergoeding van de verzendkosten.

Maandag avond heb ik in de pricewatch gezocht naar een wireless Apple tobo en Mail a Mail stond als goedkoopste in de lijst. De website is vlot, duidelijk en toegankelijk. Betaling ging met iDeal en ik ontving diverse mails voor het besteloverzicht, factuur, betaling ontvangen, bestelling verzonden en als laatste een mail met Track & Trace nummer. Deze mails zijn duidelijk en met voldoende uitleg mocht je dat nodig hebben.

De bestelling werd verzonden via TNT en was dus goed te volgen met het track & trace nummer. De verpakking was van stevig karton zodat de inhoud niet kan schuiven e.d.

Levering in 1 dag.

Donderdag avond mijn bestelling geplaatst via iDeal(2x2GB ddr3), vrijdagmiddag kreeg ik een mailtje dat de bestelling was verzonden en ik kreeg een keurig mailtje met de Track&Trace code. Vanmiddag(zaterdag) is het pakketje afgeleverd.

Keurig beheer paneel, met alle gegevens over de bestellingen en wat de status daarvan is.

Het geheugen was keurig verpakt met de factuur en pakbon erbij. Niks op aan te merken.

N/A

Duidelijke, overzichtelijke en vooral mooie website. Ik vind Mail-a-Mac vooral een leuke winkel omdat het vaak nieuwe of apparte computer en dan met name Mac producten heeft. Op donderdag 7 oktober heb ik een 'G-Technology G-Drive mobile voor MacBook Pro FW 500GB' (externe schijf) gekocht. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie externe firewire schijf en toevallig viel mijn oog op deze in de Mail-a-Mac nieuwsbrief.

Enige wat ik nog wel vervelend vind is dat alle prijzen excl. btw worden getoond. Het zou mooi zijn als niet zakelijke klanten een andere view zouden kunnen krijgen. Nu werkt dit nog wel een vertekenend, vandaar een goed en niet zeer goed.

Helemaal perfect. Donderdag aan het eind van de middag besteld, vrijdag staat de postbode aan de deur met een prima ingepakt pakketje! Ook werd ik zelfs nog in de zeer korte levertijd goed op de hoogte gehouden.

Dit is nu al meerdere keren mijn ervaring geweest bij deze winkel, dus ik heb er alle vertrouwen in voor een volgende keer!

Gelukkig nog nooit nodig gehad.

Had een externe HardDisk nodig, en mijn ook viel op de:
http://tweakers.net/price...rd-disk-320gb-zilver.html mooi apparaat, en de reviews van zijn grote broer waren ook lovend. (meer daarover in een andere review). Mail A Mac stond als goedkoopste aangemerkt met "€ 54,74".

Of het een fout van tweakers is, of mailamac gewoon slecht ingevoerd geen idee, maar er kwamen nog wel € 6.50 aan verzenkosten bij, die op tweakers dus niet vermeld stonden.

Desondanks is Mail A Mac nogsteeds goedkoper dan pixmania en dynabyte die ook gelist waren voor hetzelfde product dus doorgaan met die handel en bestellen.

Site zelf is makkelijk en heb hier (afgezien van, zie verzending adres) geen problemen mee gehad.
Kreeg binnen een paar minuten bevestiging, en de volgende dag te horen dat het pakket verstuurd was. (per email)

Wegens (zie verzending) het niet in kunnen vullen van een verzend adres heb ik nog getracht ze te bellen op het gratis 0800 nummer,, echter als je dat nummer probeert te bellen met een mobiel (06) dan krijg je fijn te horen dat ze op dit nummer niet berijkbaar zijn voor mobiele gebruikers en dat je fijn een 0900 nummer moet bellen. Geen idee waarom. 0900 is vaak duur dus ik heb maar aangenomen dat het commentaar veld bij de bestelling wel gelezen zou worden. En dat was ook het geval.

Had voor de zekerheid nog een mailtje gestuurd naar hun info@ adres, maar hier verder geen reactie op gehad.

Simpel betalen via IDeal zoals de meeste nederlandse online winkels.

BTW % ea was ook keurig vermeld.

Wel suf is dat een dag na aflevering op de site, de order status nog steeds op "Bezig met verwerken" staat ipv afgeleverd of afgehandeld.

'savonds de 22e besteld. 'sochtends de 23e bericht dat betaling was ontvangen (had van mij geautomatiseerd mogen zijn).
Uurtje later (~9.51) een mail van een medewerker dat het pakket versuurd was.

In theorie zou het dezelfde dag volgens mij dus nog bezorgt kunnen worden. (zie bol.com?)
Pakket kwam de volgende dag iets na lunch tijd aan (de 24e). 2 dagen is niks mis mee.

Is een redelijk standaard verzend doos, de HardDisk paste er goed in, geen gerammel.

Via de website kon ik evt nog tracken hoe het met de aflevering stond, maar aangezien dat zo snel ging heb ik daar niet echt gebruik van gemaakt.

Bij het bestellen kan je echter maar één adres opgeven. Ook als je een account heb, hoewel er ruimte is voor meerdere adressen, en word de impressie gewekt dat je meerdere adressen kan opgeven (factuur adres + bezorg adres) is het mij niet gelukt dit goed in te vullen.

Geen probleem echter (hoewel het wat suf is) er is een "commentaar" veld wat je tijdens je bestelling kan invoeren.
Ik heb hier ingezet dat, hoewel ik mijn factuur adres ik had gevuld, het aflever adres afwijkend was.
Dit veld is goed behandeld, en het pakketje werd prima op het werk afgelevert.

Nog geen aanraking mee gehad.
En zoals vele van mening zullen zijn, hopelijk ook niet nodig :)

De website is inmiddels vernieuwd, alle producten zijn snel te vinden.
Bij vragen kreeg ik dezelfde dag nog een e-mail met alle vragen beantwoord en bij het bestellen van specifieke onderdelen heeft de contactpersoon altijd de nodige expertise om verwarring te voorkomen.

Bij meerdere producten blijkt deze webshop heel erg gunstig geprijsd en bij een uitgebreide bestelling kreeg ik zonder hier zelf op door te vragen een aardige korting aangeboden.

Ik heb betaald met directe overschrijven vooraf, maar je krijgt ook de optie om achteraf te betalen, dit kan ook met rembours.

Het meeste ben ik te spreken over de nabehandeling; het scherm van mijn bestelde macbook pro bleek een foutieve pixel te hebben. Ik heb meteen gebruik gemaakt van mijn recht de aankoop binnen 7 dagen te ontbinden, maar heb de gelegemheid gegeven het probleem op te lossen. Binnen 6 dagen was mijn Macbook Pro weer terug met een compleet vervangen scherm.

Hierbij was de communicatie wederom erg snel, wat een gevoel geeft dat je als klant de nodige aandacht krijgt.

De verzending is verder niks mis mee, ik moest alleen in de eerste instantie uitzonderlijk lang wachten op mijn Macbook Pro. Dit is in verband met wat opties die niet tot de standaard behoren.

Het duurde allemaal iets langer dan verwacht, maar dat is vergeven omdat indicaties natuurlijk moeilijk zijn met custom bestellingen. Daarnaast is er altijd netjes op mijn ongeduldige houding gereageerd als ik even niet meer wist waar ik aan toe was na de verwachte levertijd.

Alles is volgens verzoek afgehandeld: factuuradres week af van bezorgingsadres, track en trace was meteen beschikbaar dus ik kon er altijd voor zorgen dat ik thuis was bij levering.

De goederen zijn voldoende tot goed verpakt en dichtgemaakt met security tape.

Zie onderliggend punt van kopje 'algemeen' waarin de nabehandeling van klantenservice serieus wordt genomen.

De afhandeling van mijn RMA is zeer accuraat verholpen en direct in behandeling genomen. Hiervoor ben ik Mail-a-mac zeer dankbaar, ookal betaamt het een goede webshop zich op deze manier op te stellen.

Bij het aangeven van het probleem heb ik op geen enkele manier weerstand of twijfel ondervonden, alles is zeer behulpzaam en meewerkend afgehandeld.

Het ziet ernaar uit dat ik hier vaste klant blijf als ik in het vervolg nog iets nodig heb.

In de pricewatch zag ik dat bij deze winkel de HP 2310 het goedkoopste was. Naar de site gelinkt, zag er goed uit. Er staat voldoende informatie bij het product. Vervolgens het product besteld rond 16:30 gistermiddag. Betaald met Ideal en kreeg vervolgens direct een bevestiging dat ik had betaald. Waarop 30 minuten later een mail volgde met het bericht dat de bestelling was verzonden, met daarin een Track & Trace nummer.

Zoals hiervoor geschreven, gisteren rond half 5 besteld. Vandaag om half 12 in huis. De monitor is verpakt in de originele doos van HP. Dus dat zit wel goed. Op Track & Trace was inmiddels te zien dat het pakketje in de distributie was. Niet veel later was de bezorger hier aan de deur.

Scorekaart voor MailaMac