Gebruikers over webshop Belstore.nl
Review toevoegen3 april jl een Siemens S455 platinum bij Belstore.nl in Amstelveen opgehaald. Wat ik erg vervelend en eigenlijk onacceptabel vind, is dat het een gebruikt toestel bleek te zijn. Het antwoordapparaat was al ingesproken, de
batterijen zaten al in het toestel en de accessoires in de doos waren al uitgepakt.
Ik heb dus een nieuwprijs betaald (179,95 euro) voor een tweedehands toestel.
Hierop direct een klacht ingediend bij Belstore en Siemens. Het antwoord van Belstore/Siemens (bleek hetzelfde email adres te zijn??):
Geachte heer,
Dat is inderdaad niet zo netjes. Dit toestel is alleen door ons gebruikt tijdens onze verhuizing van vrijdag jl., en is door een
misverstand aan u geleverd. We kunnen nu 2 dingen doen:
1. Wij bieden u een korting van 10 euro voor het toestel dat u nu heeft. (Als u uw bankrekeningnummer opgeeft maken wij dit aan u over)
2. Wij ruilen het toestel voor u om bij Belstore.
Zondagavond via internet Siemens Gigaset S1 handset besteld, meteen via iDeal betaald, meteen mail terug dat bestelling was genoteerd, maandag email dat bestelling was verzonden, dinsdag bestelling ontvangen. Super! Komt waarschijnlijk ook omdat ik precies wist wat ik wilde kopen, en eerder de shopsurvey en beoordelingen van het apparaat had nagelezen.
VerzendingVerzending de eerste werkdag na de betaling via iDeal bij bestelling plaatsen.
zeer positieve ervaring alles correct en vlug afgehandeld. Onze carkit "siemens"(eerst besteld bij stuntprijzen.net) ,die zogenaamd niet leverbaar was ,hadden wij de 3° dag reeds thuis geleverd.
Bij stuntprijzen.net wachten we nog altijd op ons geld(betaald sedert 3 februari).het is vandaag 20 april
Na eindeloos gesukkel met stuntprijzen.net hebben we onze carkit siemens besteld bij belstore.Op dag 1 hebben wij besteld en betaald. Op dag 2 werden wij verwittigd dat de bestlling bij tpg was afgeleverd. 's anderendaags om 10.00h was onze carkit geleverd.Alles snel en correct
Ik heb hier een Hi20 icm een K700i besteld. Werd keurig geantwoord op m'n mail, binnen 24 uur. Redelijk snel dus. Prijzen waren hier behoorlijk onder het gemmiddelde. Verzending snel, goed verpakt en mét de nodige info.
Top!
Na wat rondkijken op Internet en e-mail contact met verschillende bedrijven heb ik hier 2 Vodafone In-Business abonnementen besteld samen met 1 SE T610. Omdat de site niet optimaal is voor het afsluiten van contracten is mij per fax een contract toegestuurd met extra informatie, waarna ik alles per e-mail terug kon sturen (scans).
De informatie per e-mail (replies kwamen erg snel) was altijd volledig, vanaf het eerste contact goed. Heb ook een aantal telefoontjes gepleegd (er werd vrijwel meteen opgenomen) als bepaalde zaken niet helemaal duidelijk waren, zoals het invullen van sommige onderdelen in het contract en het vaststellen van het versienummer van de telefoon. De twee mensen die ik aan de telefoon gesproken heb zijn altijd vrolijk, duidelijk en zeer behulpzaam.
Een foutje in de faktuur werd na een belletje direct aangepast en de levering zou binnen 1 à 2 dagen plaatsvinden (ik moet het nog ontvangen maar het is al verzonden).
Over het algemeen dus een zeer goede indruk van deze zaak. Professioneel, klantvriendelijk en snelle service.
De eerste keer ben ik mijn bestelling gaan afhalen (ruim twee jaar geleden) en toen kreeg een goede indruk van dit bedrijf. De tweede keer (drie maanden geleden) heb ik de telefoon per post laten komen. De levertijd was drie werkdagen, inclusief de tijd die het mij heeft gekost om de vooruitbetaling te doen. Ze hebben een uitermate functionele website, sturen duidelijke orderbevestiging (e-mail), pakbon (e-mail) en factuur (op papier bij de zending). Kan niet anders zeggen dat het een nette zaak is. De prijzen zijn scherp. Aanrader!
Gewoon een goeie winkel. Afgelopen weekend nieuwe telefoon besteld. Dinsdag kwam het mailtje dat de telefoon klaar was om verzonden te worden en dag erna was de telefoon thuis. Goed gewoon. En de telefoon was er erg goedkoop, dus heb niks te klagen.