Gebruikers over webshop LDLC
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLDLC, een computerwinkel, heeft geen idee hoe ze met betaalsystemen moeten werken, met name PayPal.
Ik heb een bestelling geplaatst voor € 3.805, betaald met PayPal, maar die werd geannuleerd. MAAR ze hebben nooit een correct IPN (internetadres) ingesteld bij PayPal en mijn geld wordt nog steeds vastgehouden door PayPal. Ik heb 5 e-mails gestuurd, maar ze BEGRIJPEN NIET waar ik het over heb, wat IPN is en dat mijn geld niet beschikbaar is. Volslagen idioten die weigeren de basisprincipes van e-commerce te begrijpen. Geen "hightechervaring", maar eerder "onwetend, dom en hulpeloos".
Mijd ze!
Er zijn nooit artikelen verzonden. De bestelling is geannuleerd. Al deze problemen hadden voorkomen kunnen worden als ze de basisbeginselen van e-commerce hadden geleerd: hoe je een website integreert met een betaalmethode.
Klantenservice5 pogingen en ze hebben het niet eens opgelost - ze konden niet begrijpen waar ik het over heb
Website is wel leuk, maar ik typte meteen Imon ultra bay in, dus kwam meteen uit waar ik moest zijn
Als Frans niet te moeilijk is ( of je troost je de woorden die je niet kent even op te zoeken zoals ik ) dan is deze zaak toch een aanrader.
Ik kon nergens de Imon Ultra Bay in het ZWART vinden, enkel bij deze zaak
Ik kreeg netjes een bevestiging van m'n bestellling, ook eentje wanneer m'n geld bij bij hen was ontvangen, met tevens de melding dat m'n bestelling die dag verzonden zou worden.
s'anderdaags stond een brave man met een pakketje voor m'n deur
heb de rest van mijn nieuw systeem nog niet, dus heb hem nog niet geprobeerd, alles ziet er goed uit, dus ga er wel vanuit dat hij werkt
De website is overzichtelijk en dit geldt zeker voor het vinden van toner of inktpatronen voor de printer. Het volstaat om je printermodel uit de lijst te kiezen en je krijgt alle supplies voorgeschoteld.
Ook waardevol zijn de reacties van kopers. Zij kunnen sterren toekennen aan producten en commentaar posten.
De bestelling is te volgen via "Mon compte" en je krijgt mail als de bestelling de deur uit gaat. Je kunt ook je vorige bestellingen consulteren en er de factuur van drukken.
Wat prijs betreft heb ik bij LDLC nog nooit te klagen gehad. Ze weten deze lage prijs te combineren met een snelle service.
Ook hebben ze hun eigen producten. Ik kocht er een compatibele toner-casette voor mijn Laserjet en ben er zeer tevreden over. De prijs was de helft van wat je voor een originele betaalt hier in de winkel. (ook de originele hebben ze veel goedkoper dan hier in de winkel (ook Mediamarkt))
Verstuurd per koerier tegen een leuke prijs. Alleen jammer dat Chronopost International (waar ze mee werken) slechts twee keer langskomt en geen tijdvorken kan geven. Je moet dus wel thuisblijven om het pakket te ontvangen in de loop van de dag. Afhaling in een depot van Chronopost kan ook, er zijn er drie van voor heel België. Jammer dat er geen mogelijkheid is om via Kiala te laten leveren.
Paketten worden altijd goed verpakt in een doos en opgevuld met luchtkussens.
Nog nooit iets moeten terugsturen, dus geen ervaring mee.
Toen ik voor't eerst op de site kwam, was ik verbaasd over de netheid en overzichtelijkheid ervan. Na het aanbod bekeken te hebben, was ik nog dieper onder de indruk, vele artikelen die aanzienlijk goedkoper zijn dan hier, en ook een uitgebreider assortiment wat betreft verschillende fabrikanten.
Maar goed, ik was op zoek naar een SUMA GF4 en die heb ik hier gevonden (ze hebben alle SUMa kaarten die je maar wilt).
Omdat het door mij bestelde model (Platinum Ti4200 SE) nog niet op stock was, heb ik een anderhalve week moeten wachten. Heb hen ook een mailtje gestuurd om wat meer technische info ivm de kaart te verkrijgen, en 2 dagen later wisten ze me het aantal PCB-layers te vertellen, evenals geheugenchipsnelheid en packaging, alsook hun persoonlijke bevindingen ivm het overclocken van deze kaart. Toen de kaart eindelijk op stock was, wat je overigens met de enorm handige tracker kan bijhouden, werd ze de dag nadien verstuurd en nog een dag later had ik ze in huis. In een propere doos, en, best van al, met een aparte DVI -> VGA convertor, deze zit niet standaard bij de SUMA, maar LDLC vind het blijkbaar nodig om deze gratis!! erbij te geven, thnx folks!!
Echt een topwinkel, jammer genoeg voor de meesten is het in het Frans te doen, en gaan de verzendkosten meestal richting de 25€