ComputerWinkel Hellevoetsluis

Gebruikers over webshop ComputerWinkel Hellevoetsluis

Bracht een moederbord met geheugen, cpu, videokaart er in. Het MB deed niets meer dus ik vroeg of ze een diagnose konden stellen. Week later kreeg ik te horen dat het MB defect is en of ik een nieuwe bij hun wilde bestellen. Niet gedaan en 60 euro armer naar huis met de ouwe spullen. Beetje asn het klooien geweest met een cpu van een maat en wat denk je.....het werkte. Cpu is dus stuk niet het moederbord. Kutzaak en ik vraag me af of ze wel onderzoek hebben gedaan. Oplichters...willen makkelijk snel geld verdienen. Kan ook dat ze er geen verstand van hebben en alleen maar verkopen.

Had iets nodig wat zij gelijk op voorraad hadden, maar samen met het team van Computerwinkel Hellevoetsluis kwamen wij er achter dat het een defect iets was. Binnen no time had ik een vervangend product.

De kunde van deze heren komt niet vaak meer voor, als je naar een elektronica winkel gaat kunnen ze nog net het kaartje lezen, maar deze heren hebben er echt verstand van.

Zeker een aanrader!

Staat in het bovenste verhaal.

ComputerWinkel Hellevoetsluit heeft mij uitstekend geholpen met het uitzoeken van een PC. De persoonlijke benadering heeft mij overtuigd. Ieder vraag wordt deskundig voor je uitgezocht. Ook de voorstellen m.b.t. alternatieven zijn top. Hiermee kan je behoorlijk wat geld besparen.

Ik ben in contact gekomen met de Computerwinkel Hellevoetsluis na een tip van een vriend van me. Ik had een defecte laptop welke totaal niks meer deed.

Er werd me verteld dat ze deze na gingen kijken en ik op de hoogte werd gehouden van de bevindingen. Dit klopt ! Bij elk defect wat werd gevonden en wat de actie hierop zou zijn werd ik op de hoogte gehouden.

Uiteindelijk werd een kapotte harde schijf en een defecte disk-drive ontdekt en deze werd vervangen. Tevens is er nieuwe software geinstalleerd en zijn er diverse drivers geinstalleerd, zodat de laptop weer zou moeten werken.

De prijs die er betaald moest worden voor de reparatie is keurig en zeker in redelijkheid.
Na de laptop weer een paar weken in gebruik te hebben kan ik alleen maar zeggen dat hij weer perfect werkt.

De aftersales van de computerwinkel Hellevoetsluis is helemaal bijzonder. Ik heb zelfs nadat ik de laptop weer in gebruik heb nog contact gehad met de verkoper of alles nog steeds naar behoren werkt en of er nog op of aanmerkingen zijn op het apparaat.

Dit is wat ik noem service en maak je tegenwoordig kan ik wel zeggen NIET meer mee. Echt super en ik zal zeker de volgende keer weer terug gaan naar deze zaak voor mijn computer of reparatie ervan.

Aan iedereen aan te bevelen deze zaak !

mvg, Martin

Ik kom al jaren bij ComputerWinkel Hellevoetsluis en dit naar volle tevredenheid. Het personeel is zeer kundig en gaat wat mij betreft net altijd even wat verder als bij de andere computerwinkels. Of je nu een defecte machine hebt of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, je word altijd prima geholpen.

Ik wil hier graag een review plaatsen omdat ik zeer positief ben over de computerwinkel.Personeel is vakkundig en technisch onderlegd op computergebied.Zijn behulpzaam en maken graag tijd voor je vrij.
Ik zie eerdere reviews staan maar die zijn inmiddels wel achterhaald naar mijn mening.Ze zijn tenslotte ook al gedateerd.
Ik vind het een fijne winkel om te komen en mijn computerspullen te halen,vooral de winkel nu verbouwd is en een totaal nieuw uiterlijk heeft.
Mijn complimenten naar jullie ,ziet er goed uit jullie winkel.

Wat een toko is dit zeg, ik kom hier bij deze winkel om 2 reepjes 512MB DDR Sdram PC3200 CL 2.5 te kopen omdat ik al 2x 512MB CL2.5 in mn PC heb zitten en wil upgraden naar 2GB, komt er dus een medewerker naar me toe (die me liever ziet gaan dan komen lijkt het) of ie me kan helpen, ja zeg ik, ik zoek 2x 512 MB PC3200 CL2.5, blijken ze nieteens van Cas latencie af te weten en het boeit ze ook nog eens niet welke CL het heeft (letterlijk), dus ik zeg: ik vind het best belangrijk, want als ik straks CL3 ineens in mn PC heb zitten dan draait alles op CL3 en ik ben geen overklokker dus dat wil ik voorkomen.
Komt er nog zo'n medewerker, iemand die helemaal een eigen wil/wet heeft kwa computer onderdelen/benodigdheden (dit is overigens niet de eerste keer dat ik zoiets meemaak bij deze winkel), die zei dat het geen reet (letterlijk) uitmaakt of ik nou CL2.5 of 3 heb, toen wilden ze me alsnog het geheugen aansmeren dus, nou mooi niet, toch maar weer voor een internet winkel gekozen.

kortom als je je eigen keus kwa hardware hebt wat je wilt hebben kom hier dan niet, de medewerkers hebben iets over zich van ik bepaal wat er in jou computer komt te zitten en mijn wil is wet.
Dit is de laatste keer dat ik hierzo kom, ik vind deze manier van handelen schandalig.
Als je een goede service wilt hebben kan je beter naar een andere (internet)winkel gaan zoeken waar het vaak ook nog goedkoper te krijgen is.

Mooie winkel, alleen wel een beetje aan de prijzige kant. Een beetje rondbellen bij overige computerwinkels in Hellevoetsluis e.o. levert verrassende resultaten op.

Behulpzaam personeel, altijd bereid tot demonstreren (zelfs - indien noodzakelijk - in technische ruimten, of achter de balie).
Technische kennisniveau is afhankelijk van de medewerker, die je helpt.

Geinige maar dure zaak.
Vriendellijke mensen, verstand van zaken, jammer dat ze altijd veel moeten bestellen voor je en dat de prijzen aan de hoge kant zijn.
Zijn echter nooit te bereord voor vragen beantwoorden of iets extra`s te doen
Had systeem bij ze gekocht, jaren geleden, plotseling helemaal verkloot met foute installatie en virus en toen bliksem inslag.
Weggebracht , toen ik um ging ophalen hoefde ik alleen de voeding te betalen.
De rest hadden ze voor niks gerepareerd (zowel hard- als software) das pas service!!!

Scorekaart voor ComputerWinkel Hellevoetsluis