Gebruikers over webshop ARCO Computers
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWat een kutbedrijf. Hij haalt de goede onderdelen uit je laptop en vervangt deze voor oude. De onderdelen uit je laptop verkoopt hij door en gebruikt deze voor andere reparaties. Zo komt hij aan zijn klantenkring. Deze heer Rutgrink is een oplichter.
VerzendingOpgelicht door de eigenaar, hij lokt je naar binnen met mooie praatjes en vervolgens berooft hij je waar je bij staat
KlantenserviceDaarna heb ik dhr. Rene Rutgrink gebeld om opheldering te vragen, toen heeft hij mij geblokkeerd
Ik kom nu al een paar jaar bij Arco en koop er samen met een vriend heeel veel en krijg altijd goede prijzen.
ook de RMA-afhandeling is prima geregeld en de technische kennis is ook allemaal tiptop
Als iets niet op voorraad is en besteld moet worden is het er binnen enkele dagen.
Ga zo door
Ik ben er nu een aantal keren geweest voor wat kleinere dingetjes.
Vriendelijke mensen, zullen je snel te woord staan. Hun voorraad lijkt niet zo uitgebreid, maar ze zijn altijd bereid te bestellen en dan heb je je spullen binnen een paar dagen. Bestelde spullen kunnen niet worden geruild, m.i. terecht.
Hun technische kennis is goed, niet geweldig. Maar wat ik dan wel weer kan waarderen is dat ze gewoon zeggen 'dat weet ik niet', in plaats van zich te verschuilen achter een technisch blaatverhaal.
Mooie winkel, je wordt snel geholpen, ze zijn erg vriendelijk en de problemen die ik had waren snel verholpen door hun toppie! Ga zo door Arco Computers!