Gebruikers over webshop JP Computers
Review toevoegenEigenlijk tegen beterweten in naar de winkel gegaan.
Maanden geleden was ik er naar toe gegaan voor een ssd adapter,
de verkoper vroeg me wat ik daar in godsnaam mee moest?
Vervolgens maar weer weg gegaan.
Gister gegaan voor koelpasta. Gevraagd hoeveel gram er in zat.
Volgens de verkoper was het aantal grams niet belangrijk.
Thuis bij inspectie van het product staat er een jaartal van 2014 op
met een shelf life van 24 maanden en we zitten nu medio 2016.
Gelukkig was het product niet duur, maar helaas is jp computers
naar mijn mening nog steeds geen aanrader.
Tijdens de garantieperiode van een laptop (11 maanden oud) worden toch beoordelingskosten 39 euro in rekening gebracht. Er wordt gezegd dat zij hieraan toch arbeidstijd hebben besteed. Uiteindelijk keurig door firma ASUS opgelost, maar JP computers is zeer slecht. Overigens 2e ervaring tijdens garantieperiode kosten in rekening gebracht: ze verdraaien de situatie. In dit geval was hardwarematig de geluidskaart defect. Dit hadden ze niet zelf ontdekt. Bovendien bij nacontrole hebben ze de virusscanner eraf gehaald, of er niet opgezet. Foei! wat een service!
KlantenserviceVerkoper deelt mede dat hij van de directie de kosten in rekening moet brengen: bij onderzoek blijkt dat hijzelf de directie is, maar dit durft hij (Patrick) niet bij de klant te zeggen. Foei, wat een kind! Eigenaar durft je ook niet aan te kijken, enkele van mijn collega's delen dezelfde ervaring: tip: brand hier niet je handen aan.
MSI moederbord met Raid besteld. Na 3 weken en veel bellen (je wordt niet teruggebeld) was het eindelijk binnnen. Opgehaald en thuis bleek dat het een MSI board was zonder Raid. Teruggegaan en ze gaven de leverancier de schuld en zonder Raid zou het ook wel goed werken...
Ze zouden het vervolgens terugsturen naar de leverancier..Na 4 weken bellen etc, heb ik mijn geld terug gekregen..
Ik zal nooit meer iets kopen bij deze winkel.
Ik heb bij JP Computers al verschillende PC's en hardware gekocht en werd telkens goed geinformeerd over de levertijd en/of vervangende artikelen. Het is weleens voorgekomen dat een artikel niet (snel) leverbaar was, maar dit is toen degelijk teruggekoppeld naar mezelf. Ik heb toen heel simpel een vergelijkbaar artikel gekregen binnen de afgesproken termijn.
Ook bij een defect aan een VGA-kaart (in een recent gekochte PC) ben ik zeer goed geholpen door de technische dienst (kostenloos) en heb meteen een nieuwe kaart gekregen.
Ik heb nu al meerdere malen bij JPComputers een pc gekocht en ben uitermate tevreden over hun service. Ze hebben gunstige prijzen en het allerbelangrijkste aan hun service is dat ze iedere avond open zijn tot half acht, behalve op zaterdag.
Ik ben hier laats geweest voor een compleet systeem
de kennis was zeer goed en ook de service, hier wordt nog tijd besteed aan een klant met vragen die nog twijfelt over bepaalde onderdelen .
kortom toppie ik ga hier zeker de volgende keer weer naartoe.
ik begrijp daarom ook niet hoe de voorgaande reactie's matig zijn
Je moet als klant te lang wachten in de winkel, zelfs voor een doosje diskette's moet een A4'tje als bon worden uitgeprint. Ze hebben alle tijd van de wereld en de technische kennis is minder dan de klant (in dit geval een 2de jaars informatica student).
Kortom: voor de prijs interessant, maar verder niet teveel van verwachten.
Levering van het bestelde artikel was niet meer mogelijk, maar hier heb ik zelf 3x voor moeten bellen. Er kon van hun kant geen telefoontje af. Uiteindelijk wel snel mijn geld terug gegekregen.
Aardige winkel maar het kan allemaal veel beter.
Service en produkt kennis laten te wensen over en soms komt het bij bepaalde verkopers over alsof men niet echt geïnteresseerd is. Produkten die men niet kent worden soms afgedaan als "dan zal het ook wel niets zijn". Wat meer meer inzet en wat meer op de wensen v/d klant inspelen en dan gaat het vast al een stuk beter.