Antratek Electronics

Gebruikers over webshop Antratek Electronics

Fijne shop, hele snelle levering en antwoord. Ze hebben artikelen als single board computers en andere IoT items die niet altijd gemakkelijk te vinden zijn.

Supersnelle levering. Netjes verpakt en goede tracking. Biedt ook pakketautomaat aan wat erg handig is. Altijd een follow-up of alles goed aangekomen is en er nog vragen zijn. Wanneer je een email terug stuurt, krijg je ook gewoon snel antwoord. Geen 2 dagen later.

Bij de laatste bestelling kon ik niet alles in de winkelmand stoppen in verband met langere levertijd. Ik had een email gestuurd en ze maakte netjes een betaalverzoek. De levering was in plaats van de geschatte 3 weken levertijd enkel 3 dagen.

Relay gekocht. Was 2 EUR, kan je niet voor sukkelen! Origineel bedoeld voor Arduino, maar dat krijgen we wel gehackt.
Zeer snel verzonden, duidelijke communicatie.

Zeer snel verzonden, goed gecommuniceerd, DPD doet hun werk goed.

Uitgebreide webshop, duidelijke info en een snelle, ingelichte levering. Alles mooi verpakt en correct afgeleverd. Geen opmerkingen.

Heldere web site met een goede indeling van product en merk categorieen.
Prima assortiment (veel spullen van Sparkfun op voorraad)

Nette en toegankelijke website. Producten zijn eenvoudig te vinden. Omschrijving van producten is helder en verwijzen zonodig naar andere bronnen. Betaling en levering zoals het hoort. Eenvoudig en snel.

Product netjes verpakt. Volgende dag in huis.

Voor de bestelde producten (weliswaar in voorraad) werd deze online bestelling ons inziens perfect afgehandeld ... Van bestelling tot levering.

Altijd vlotte bestelling en levering, reeds bij verschillende bestellingen.Goede info op website. Zeker aan te raden.

Gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen, vervolgens prima op de hoogte gehouden van de verzending. Bij aankomst alles netjes ingepakt. Alles uitstekend.

Alles netjes ingepakt in een niet te grote doos.

goede service de vervoerder moet voortaan de pakket bij de beuren laten verder was alles goed

een geweldige product een aanrader

kan betere toelichting van verzending

Ik heb een 2,4 GHz Wi-Fi antenne gekocht, alles perfect.

er is niets meer te zeggen..

Bestelling was na een week nog niet binnen, op een of andere manier verdwenen met de post. Mail gestuurd en binnen enkele uren reactie retour als de bestelling nogmaals werd verzonden, een dag later in huis.
Netjes verpakt én een prima service dus!

Zocht domotica kabeltje, deze was snel te vinden met goede beschrijving op de website van antratech

Verzending via bubbelenvelop gekozen, we gemaild voor status maar de mail voor verzending kwam later die dag

Snelle reactie op vraag per mail

Nette webshop, goede zoekfunctionaliteit en prima verpakt.
Levering via DPD wat dit keer ook goed ging. Ikzelf zou ook mogelijk TNT als optie toevoegen.

Prima service. Op tijd geleverd. Duidelijke procedure. Aanrader voor elke tweaker die low level hardware nodig heeft.

Bestellen zonder een account aan te maken, wat een verademing.
Op voorraad is ook op voorraad hier.

De levering is snel en wordt begeleid met track&trace en sms.
Product is degelijk verpakt.

Leuke webshop. Ik zie altijd een boel spullen die ik wel zou willen kopen.
Van de bestellingen die ik doe heb ik altijd wel het idee dat ik het juiste heb en dat ik niet teveel betaal.

Ze leveren via de brievenbus indien mogelijk. Scheelt kosten en ik hoef niet thuis te zijn. Top!

Verzend kosten en administratie kosten samen meer dan EUR 15,=. voor slechts 1 sensor van nog geen 50 gram.

Was prima voor elkaar, snel en makkelijk te bestellen. Om de 15 woorden vol te maken is hier een dikke duim. Well done!

Sneller dan verwacht geleverd.

Een Sidekick Basic Kit for Arduino besteld. Was goed te vinden via google en Antratek was de goedkoopste. Het afrekeken ging prima en zonder bijzonderheden.

Product was goed verpakt, echter wel een dag later bezorgd dan verwacht, echter staat er nergens een claim op de site over hoe snel ze bezorgen dus vind ik dat je hier niet over mag klagen.

Met Paypal betaald. Hoefde niet eerst een account aan te maken en mijn doopcel in te vullen om iets te kunnen kopen.

DHL

Scorekaart voor Antratek Electronics