Gebruikers over webshop MOC systems
Review toevoegenGeen tecnische kennis
Website niet up to date
Geen voorraad bestelling gaat back to back
Je word niet direct geholpen met n probleem
Medewerkers werken langs me kaar heen
Prijzen zijn even duur als een internetshop
Je moet enegels spreken wil je wat informatie of een oplossing voor probleem.
Je word niet geholpen als er een probleem is ontdekt met een bestelling.
Voor alle problemen die er zijn word niet gratis gemaakt of je moet er voor betalen
Je word aan de telefoon gehouden en als de bestelling niet interessant voor ze is word je gewoon aan de telefoon gehouden of het moet dringend zijn.
deze winkel zit bij mij in de buurt, en voor kleine dingen ga ik hier dan ook naar toe.
Nou moetst ik 3 maanden geleden een nieuwe zalman 92mm fan hebben en die zouden ze daar moeten hebben.
Nou die hadden ze niet maar konden ze wel bestellen.
Dat leek me een goed plan, en als alles goed zou verlopen zou ik hem binnen 7 dagen hebben.
Heb er nooit meer iets van gehoord en heb uiteindelijk met een andere bestelling bij een andere shop een 12cm ffan er bij gekocht.
Maar over dingen ruilen doen ze niet moeilijk, ik heb ooit een whisperrock4 gekocht maar die paste niet op het mobo (wel geode socket, maar de condensatoren zaten in de weg) en kreeg toen een ander blokje mee en het verschil in prijs terug.
(deze paste ook weer niet door de condensatoren... heb toen het mobo mee genomen en daar even staan te puzzelen)
heb 4weken terug een chaintech 9bjdl (geloof ik) besteld, na 2weken konden ze me vertellen dat hun leverancier ze niet meer leverd, maar ze hadden nog wel een andre chaintech bordje, helaas heb ik die nu, 2weken later nog steeds niks, ik mail elke dag (er is al betaald namelijk) en gister presteerde die dude het om te vragen of ik nog steeds dat vervangende bordje wou!
Ik heb daar iets besteld en toen nooit meer iets gehoord. Toen heb ik het nog maar een keer besteld en toen belde er een vage Amerikaanse gast op of ik het nog wilde hebben. Toen heb ik ja gezegd en nooit meer iets gehoord. Ik bestel er dus nooit meer.
Ik had een DVI naar VGA converter nodig, en omdat het zo'n simpel product is waar niks mis mee kan gaan, ben ik daarvoor naar de MOC gegaan hier in het dorp, want normaal bestel ik alles bij de Informatique.
Nou goed, daaraan gekomen gaat de eigenaar op zoek naar zo'n convertertje. Eindelijk gevonden moet hij eerst nog lang zoeken naar de prijs: €31,09!! Dit vind ik wel erg veel, maar goed ik heb het nodig dus we rekenen af. Thuis aangekomen vertrouw ik het niet helemaal en zoek ik het product op op z'n website: €17,65.
Ik terug met m'n vader ( ), en hij biedt meteen aan om het product terug te nemen en m'n geld terug te geven. Maar, dat wil ik niet, ik wil het verschil terug. Ik duw 'm z'n website onder z'n ogen, en hij komt aan het met smoesje (?): "Ja, maar dat is van de standaard leverancier, en die had ik niet op voorraad.". Als we hem duidelijk maken dat het prijsverschil dan toch wel erg groot is, en dat het precies hetzelfde artikelcode is + beschrijving, is het leverancier-verhaal meteen verdwenen en ligt het aan z'n oude database. In ieder geval krijgen we het verschil terug (daarom de 6 voor service).
Ze zijn wel iets duurder dan de gemiddelde computerzaak, maar hebben wel verstand van zaken en geven een goede service.
Sommige personeelsleden weten iets minder van de producten maar de eigenaar heeft er erg veel verstand van. Ze doen niet moeilijk over garantie en dergerlijke.
Levering is snel.